132

Анонимен

преди 12 години

163, да може и да е така, а сега кажи при тая голяма полпулация как да се направи кастрацията, нали ако кастрираш половината, то другата половина е дала вече 3-то поколение

131

Анонимен

преди 12 години

161 да вземе да те опъне едно куче пък какво,може и да ти дойде акъла в главата и да разбереш поради каква причина е наложителна кастрацията!

130

Истината

преди 12 години

Да бе, да, уличните куечта били най-голямия проблем, а не разбитите улици и тротоари, безразборното застрояване, все по-малкото зелени площи и тяхното състояние, уличното осветлението, движение и паркиране и т.н. все неща, за които се иска кадърност за кмет и общинари, а не само да се краде. Пробутването на уличните кучета като проблем номер 1, цели единсвено да използва разделението сред гражданите на София по въпроса и пак да ни насъска едни срещу други, за да забравим за истинските проблеми.

129

TJ

преди 12 години

155, парите не са толкова много - общо *** в София са около 10-12к. x 80 лв. (за кастрация)= около 1 000 000 лв. - грубо+заплати на 50 инспектори, които да обикалят и да следят по паркове и градинки +заплати на тия дето кастрират (Екоравновесие), които така или иначе плащаме и в момента, но на шофьори и безделници= една доста по-красива, по-чиста и по-безопасна София. Струва си, нали?:)

128

Анонимен

преди 12 години

Абе престанете с тази кастрация - кучетата не искат даме еб.т, а искат да ме ядат. Да им вадят кучешките зъби пък да видиме колко ще са агресивни. Ще станат тихи като памук и ще се крият и от котките.

127

Мнение

преди 12 години

Проблем Номер 1 на София е другарката Фъндъкова неизпълнила предизборните си обещания !Стига с тези кучета, това е за отвличане на вниманието от Главните за обществото теми !Проблема с кучетата е решим хуманно, без избиване, а и той е създаден от хората, а не от животните.Трябва да спре лапането на пари в общинската фирма Екоравновесие !!!Кучетата трябва да се кастрират, а не убиват, да се настаняват в приюти и да бъдат РЕАЛНО ОСИНОВЯВАНИ, в момента от Холандия и Белгия има много желаещи...

126

Стария

преди 12 години

От ГЛАСОВЕ:Фирмата, която лови и кастрира бездомните кучета във Враца, е на един адрес с фирмата на Нина Найденова, съпруга на земеделския министър Мирослав Найденов. Тази година клиниката ще получи 50 хил. ... повече в "Гласове"

125

Вили

преди 12 години

Брех, това само умници ще да са попълвали тази анкета! Ало, Фандъкова, що не слезеш с мен сутрин в подлеза на Централна гара? Да видиш ти кой е най-големия проблем на София! Всичката Мара втасала, опряхме да кучетата.

124

valeri

преди 12 години

Единственият проблем на София са некадърните и мързеливи служители на общините.

123

Анонимен

преди 12 години

153, много добра идея, сега остава да кажеш как ще се реализира при толкова голяма популация и от къде ще дойдат парите

122

юлия

преди 12 години

ефтаназия..................................................

121

TJ

преди 12 години

*** не са основният проблем,разбира се, но очевидно са проблем. Според мен, ако Екоравновесие се разформирова и се създаде нова структура, която да е с цел поголовна кастрация на ***, а не 14 шофьори и 1 'спец' нещата ще добият съвсем друг вид. И още:- изоставяш си кучето на улицата за постоянно - 1000 лева глоба (или обществено полезен труд)- не си събираш *** на домашното животно от обществени места - 200 лева глоба,(повторно нарушение - 1000 лева, трето - взимат ти любимеца)

120

Анонимен

преди 12 години

zashto samo za sofia ??????????

119

Анонимен

преди 12 години

Кучетата проблем на София,*** проблем на София,*** проблем на София,селяните проблем на София......

118

72368

преди 12 години

политиците - проблем номер 1 на България...

117

Анонимен

преди 12 години

140, проблема е, че не мислиш, ти фантазираш

116

Стария

преди 12 години

Цената за кастрация на едно куче е 80 лв. В София има около 10000 кучета.Всичко е ясно. Повече кучета - повече пари. Много пари - много защитници! Изядохте ли агънцата по Великден? А виждате ли сте малко агънце как ти ближе ръката и те гледа с любов? Защо ги убивате и изяждате, а защитавате само кучетата, които в този си брой са опасни за децата, а и за възрастните?

115

Анонимен

преди 12 години

Дреми им на кучетата,че тъпите не могат да им решат проблемите,стига кофите да са пълни и кучетата ще са сити,другото са бели ядове....

114

Анонимен

преди 12 години

Пълна безотговорност, снощи минавах по Константин Величко и на всяка пряка има по 3-4 кучета, които ти скачат да те хапят добрече мина такси че дилемата беше или аз или те. Обадих се на 112 и ми казаха че са приели сигнала и да очаквам обратна връзка, преди малко минах от там с колата и видях част от кучетата да си лежат. Какво правят всичките тези дето са на хранилка в държавната администрация?!?!?!?!?!

113

хахахаааааа

преди 12 години

Не ги ли изядохте на Великден....