60

Майна

преди 12 години

Вижте фирмата "Ален Мак" в Пловдив. Създадена 1895та година. Преживяла балканска, първа, втора световна война, социализъм, изнасяше козметика за 800 000 долара на месец в 42 държави...И ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА БЕШЕ ЗАКРИТА.То си казва бе, не може само да серете по сайтовете.

59

IND

преди 12 години

да бе разпаднала се е - според мен са я свалили...

58

Анонимен

преди 12 години

за 74В момента пишеш на компютър,произведен след комунизма,и ядеш храна също от тогава,облечен си с дрехи също произведени след комунизма.

57

Анонимен

преди 12 години

Как са се разплакали червените пачи,уви любимата ракета на другаря Ким стана на конфета и те реват ли реват все едно са като севернокорейците ако не ревеш от разтрел ще умреш...

56

chicago

преди 12 години

Абе,хора ,основата на комунизма е утопична."Да работиш според възможностите си и да получаваш според нуждите си".Такъв свят не може да съществува.Света се променя,ама комунизма не е алтернатива.

55

до 61

преди 12 години

И каква по-точно е тая соцвалута ?

54

ФАКТ

преди 12 години

Само в Ню Иорк има 18 000 регистрирани бездомници. Е, те наистина са гладни!

53

до 59

преди 12 години

"отделно изкараха 7 сушави години" - да, а 100км по-надолу в Южна Корея климата е съвсем различен и там богатствата падат от небето. Плюс това както ембарго какви 5 лева като китайците свободно си "търгуват" с тях. Но какво производство имат сев. корея? кажи ми една марка, пък ако щеш и на боб в консерва?

52

Анонимен

преди 12 години

до 60"Господа, защо демократичната, европейска България не може не само да изстреля ракета, но и не може да построи нищо без европейски средства и одобрение?"Предполагам,защото през последните 60 години в над 50 от тях са я управлявали местните съидейници на севернокорейските другари.

51

до 55

преди 12 години

Нуждаеш се от дълго лечение без прогноза за успех.Удряй всеки ден по 20 пъти главата си в бетонна стена.След 6 месеца пак пиши във този форум.

50

кориандер

преди 12 години

Ракетата е била маде ин Ловеч!

49

ФАКТ

преди 12 години

ПРИ КОМУНИЗМА ГЛАДНИ НЯМА.

48

политически заложниц

преди 12 години

Северна Корея държи 200 000 политически затворници, а режимът на пожарникаря държи 7 милиона български политически заложници!

47

Анонимен

преди 12 години

Не съм и допускал,че у нас може да има хора с такава висока степен на траен и нелечим идиотизъм,че да словославят северна Корея.Какво трябва да става в главата ти,когато имаш две страни-едната в 21 век,другата в 19,и да считаш,че изостаналата,на която подаряват ориз и храни за да не умрат от глад е пример за подражание.?Явно комунистите са по страшни от радикалните ислямисти.

46

Жо до № 40

преди 12 години

ИМАШЕ ВАЛУТА по "първо" и валута по "второ направление", ако си спомняш. Рублите и др. соцвалути бяха "първо направление", а доларите, марките и др. западни валути /включ. и югославските динари/ бяха "второ направление"."Кореком" беше магазин за валута по "второ направление". Имаше друг магазин за соцвалута- т.н. "Руски Кореком"

45

за 54

преди 12 години

Защо не им купуват стоките с парите ще си купят храни отделно изкараха 7 сушави години ама с туй ембарго как да търгуват със света.

44

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Сега съобщиха по CNN , че част от отломките са паднали на връх Бузлуджа,и са бутнали панелката на столетницата.

43

до 27

преди 12 години

ти *** ли си? на границата им разстрелват хора, които се опитват да избягат, понеже е много хубаво, както комунистите разстрелваха на берлинската стена. съвсем скоро оон и сев. корея подписаха споразумение за изпращане на ХУМАНИТАРНИ ПОМОЩИ, ако спрат развиването на атомно оръжие. коя държава има нужда от хуманитарни помощи - тая с нахраненото и щастливо население ли?

42

до 51

преди 12 години

Не съм за никакви комунисти щото имаше и лоши страни, ама независимо дали искаме света го чака един голям комунизъм Aнонимоус новите Маркс и Енгелс, само гледай как банкерите ще бъдат *** по върбите.

41

ФАКТ

преди 12 години

До всички пишещи по- долуПогледнете Прохода на Републиката. Това е типичен пример за нагласите на хората.Чичо ми е бил ученик тогава. Избягал от училище, за да ходи там да *** камъни! Тогава хората са вярвали И СА РАБОТЕЛИ, но ЕГОИЗМЪТ срива всичко! Сега - щеш, не щеш - ще работиш. Иначе- гладен. А в Северна Корея няма чак такъв глад, ккъвто пишат на Запад - спомнете си у нас преди 1989 та - колко гладни имаше!