60

Antifriz

преди 12 години

Tova s antifriza na "do 42ri" mi haresa!

59

намордници и яки каи

преди 12 години

Напоследък зачестяват случаите, когато агресивни, злобни и безпризорни деца на 3-4 годинки нахапват уличните кучета по улиците, градинките и парковете. Тези деца ръмжат и лаят заплашително, след което в глутница се нахвърлят срещу беззащитните улични кучета и ги хапят по краката, тялото и главата. В последствие уличните кучета трябва да бъдат оперирани в "Пирогов" и да бъдат лекувани от смъртоносната детска тения. За това настоявам да се забрани на децата да си играят в градинките, а ако се допускат там, да им се слагат намордници и яки каишки. Така нашите улични кучета спокойно ще могат да се изхождат и уринират по местата за игра с пясък и да нападат и да разкъсват деца и възрастни.

58

Анонимен

преди 12 години

Най-бързо става със сезал на примка, гепиш помияра и на първото дърво го бесиш и точка. Никво тровене, пукотевици и гюрюлтия. Тихо мирно и кротко до сутринта у махалата пес няма да остане. Единствената инвестиция е ролка сезал.

57

до кучешка мафия

преди 12 години

защо 20? само за по 5 лева и *** ще ги изтребят всичките за два-три дни! даже ще почнат да ги внасят и от чужбина!

56

До 42-ри

преди 12 години

Не от аптеката , а от някоя бензиностация купи антифриз и малко стар хляб натопи в него...гаранция ти давам!

55

Жоро

преди 12 години

В сащ си има ЗООПОЛИЦИЯ като има агресивни животни те се занимават а ти ако проявиш агресия към животно 2 години ни ти мърдат! Я виж тука рецепти си разменят кой с какво да трови ОСВЕН *** ИМА И ДЕЦА ПО ГРАДИНКИТЕ НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!

54

$$$$

преди 12 години

КЪДЕ СА ВИЕТНАМЦИТЕ ДА НИ РЕЖАТ ТОЯ ПРОБЛЕМ..

53

Homo sapiens

преди 12 години

Koga nai setne shte bydat izbiti VSICHKI bezdomni kucheta- samo rovqt boklucite, seqt zarazi i hapqt horata? Prevyrnali sme se v edin kuchkarnik...Dolu "ekolozite"!

52

до Жоро

преди 12 години

ако си прочел цялото интервю,внимателно при това,щеше да знаеш,че позицията на министъра е точно обратна-тези природозащитници ,,трябва да се извинят за поведението си..'' и в крайна сметка след като са осиновили някаква глутница кучета да носят СЪДЕБНА отговорност за тези кучета,за това е цялото реване,защото е много лесно да ,,обичаш животните'',но когато започнеш да отговаряш за техните действия ,любовта ти към тях се изпарява...

51

Анонимен

преди 12 години

ще чакат да излапат фидотова, чак тогава ще вземат мерки!

50

Кучешка мафия

преди 12 години

След като уважаваният в САЩ и дошъл да си изкара последните години в България проф.Тачков умря, шефовете на онези кучезащитни организации, които до днес се ерчеха, пъчеха, виеха като хиени и ни упрекваха в каква ли не омраза към четириногите ***, няма ли най-сетне да си подадат оставките, а цялата тази *** от псевдо-природозащитници да си свали плакатите и транспарантите в знак на преклонение пред учения, убит от животните?! Бог да прости невинния професор! Само че според мен и т.нар. природозащитници в българско изпълнение са не по-малки животни от подзащитните си !Г-жо Фандъкова, свиквайте *** на свещена война с/у кучешката напаст! По 20 лв на кожа и за нула време кучетата ще изчезнат!

49

До 35

преди 12 години

Хайде стига, аз не познавам куче живяло повече от 19 г. Вашето го снимайте за рекордите на Гинес щом е издържало на улицата 20 г.

48

Сивков

преди 12 години

До "lvs": Ами каква е ползате от теб, бе ***? Само мърсиш земята, *** с кретена ти! Аз пък изобщо не милея за такива нискоинтелигентни орангутани, като теб. През оная работа ми е, че разни полухора с IQ 75 щели да ги нахапят кучетата. Да ги хапят! Все едно, такива недоразвити *** само мърсят и *** около себе си, никаква полза от тях. *** маймуни нискочели!!!

47

Кучета

преди 12 години

Какви са тези защитници? Та това са все ИЗПЕРКАЛИ, ОТКАЧАЛКИ. Куковци.За такива като тях- една тояга по главата. Мамицата им проста.ААААААААААААААААААА , хайде да ги унищожим тях и мастиите им.

46

виетнамец

преди 12 години

Кученциту на салам!

45

до 44

преди 12 години

Хубаво казвате ама от там минават и деца замислете се малко !

44

Анонимен

преди 12 години

Може да е много в ,,киреча'' ,но тук министъра е прав.Ако сте чели цялото интервю,много ясно е казал,че разни ,,природозащитници'' създават тези проблеми,защото получават финансиране от ЕС.Ако се реши проблема с кучетата,тези нещастници остават на сухо...изобщо от известно време в БГ се забелязват доста хора,които се държат като екотерористи и единствената им цел е да гепят кинтите-или от ЕС или от засегнатите от техните действия-поразровете пресата и ще видите ,че от година случаите са много

43

Mimi

преди 12 години

Kakvi sa tezi prirodozashtitnici? 10 - 20, 500 dushi? Tolkova silni i mogashti, che celiq narod im se klanq bezpomoshtno? Ima li maje v tazi darjava, sposobni da se spravqt s tova, koeto terorizira decata, jenite i roditelite im? Na kogo chakat?

42

Жоро

преди 12 години

Да държиш на свобода, вместо да убиеш глутницата кучета, разкъсали известен професор, но не в България, а в САЩ, за такова деяние има само една дума - престъпление. Т.нар. природозащитници, защитаващи озверелите кучета, са престъпници. Правителството на ГЕРБ и в частност мин. М.Найденов, позволил си защита на тези четириноги, се наричат съучастници в престъплението. Такъв разгул на екозащитници, чиято единствена цел е да вземат пари отвсякъде, където може, не трябва да се позволява. Пак повтарям, това са престъпни псевдозащитници !

41

До 34

преди 12 години

Амчи те са почнали бе двама трима застреляни един клошар утрепал друг някаква ударила друг с чук тука за седмица се събират поне 10-на умрели то агресията си избива!После кучетата им криви!