45

hes

преди 12 години

Торбата с парите се разпорила и падали пачки по пътя..

44

Анонимен

преди 12 години

Банките са застраховани срещу грабеж. Ще им възстановят част от сумата и като вдигнат лихвите по кредитите с 0.01 % ще си избият загубата за 2 дена.

43

НационалистКа

преди 12 години

Браво на момчетата !

42

СТИГА ВЕЧЕ!

преди 12 години

Нищо лично срещу Цветанов, но ПРЕСТЪПНОСТТА Е ЕЖЕЧАСНА, ДОРИ НЕ ЕЖЕДНЕВНА! Превърнали сме се в една криминална държава! Стига вече! Прочетете само днешните новини- самоубило се момиче, пребит мъж със счупени ребра, обир на банка...Вчера убийство...И ДАЛИ ТОВА Е ВСИЧКО?!

41

Иван Иванов

преди 12 години

До другаря Бойко Борисов и мафията около него и зад него : Другари и другарки до кога в банките охранителите ще са полу умрели ПЕНСИОНЕРИ ? До кога ще толерирате уволнението на млади хора за да застанат на тяхно място пенсионери за много, много по-малко пари ? Нека пенсионерите си гледат спокойно старините, а ние младите да работим за да им се увеличат и пенсийте. В всички охранителни фирми се изгониха младите за да работят ПЕНСИОНЕРИ и ето го и резултата. В Груп4 Секюрити ни изгониха всич. млад

40

Реалист

преди 12 години

Банките сериозно трябва да променят начина си на охрана-с тези пенсионирани чичковци по клоновете ще продължават такива инциденти.Икономисват от от качествена охрана-масово мое наблюдение, е че назначават разни пенсионирани полицай и военни на жалки заплати- еми каквото заплащането, такова и качеството на услугата.

39

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ

преди 12 години

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ЦВРЪЧКО -ПАЛАША Е ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ , А ТЕ ВОДЯТ КЪМ ТРЕТИЯ МУ АПАРТАМЕНТ. ОРГАНИЗАТОРИ НА ГРАБЕЖА СА СЕРГЕЙ И ДОГАН -ЦЕЛТА Е ДА ЗЛЕПОСТАВЯТ МИЛИТЕ НИ НЕКАДЪРНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ. БАВО ЦВРЪЧКО МАШАЛЛА НА БОКО -МУТРАТА , ТЕ СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА КАТО *** С ТИКВА. А ПЪК ПРЕЗИДЕНТЧЕТО С КРИВАТА УСТА ВЕЧЕ НАБЕЛЯЗВА МЕРКИ ЗА НОВИ КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ. ТОЯ ЩО НЕ СИ ГЛЕДА ИМОТИТИ ПО МОРЕТО И ГЪРЦИЯ. ПЪК ДА СИ НАПРАВИ ОПЕРАЦИЯ НА КРИВАТА УСТА И НАДМЕННАТА ЖЕНА ФРЪЦЛА

38

БТК

преди 12 години

Имали дали

37

ace of spades

преди 12 години

щом банката е на бойко к*рвата днес ще празнувам ! Гражданите трябва да правят повече такива неща срещу банки/правителствени институции

36

xaxa

преди 12 години

Банките няма да са на загуба бре, овце, пак от вашите пари ще вземат, кво се радвате :D

35

Васил Василев

преди 12 години

Веднъж гражданите да са обрали банка. Обикновено банките обират гражданите и новина за това в днес.бг няма :)))) Много радостна новина с кеф ще си доизпия кафето :))))

34

Анонимен

преди 12 години

E SEGA CEVTANOV PAK SHTE KAJE PRESTAPNOST NQMA VIE STE LUDI .......GARANTIRANO OT GERB NO PAK SE KEFQ 4E ZA GI VZELI OT NAI GOLEMITE RAZBOINICI I TOVA SA BANKITE .SEGA AKO MOGAT DA PRASNAT I PARI4KITE NA VSI4KI OT PARLAMENTA SHTE SE POBARKAM OT KEF HAIDE CVETANOV KADE SI ????????? DAI PAK OCENKA NA SADA ILI NA NESHTO DRUGO 4E TI OSVEN DA DAVSH OCENKI I DA SADISH DRUGITE KAK RABOTQT ZA NISHTO DRUGO NE STAVSH BARABAR S TVOETO NEKADARNO PRAVITESTVO

33

xexe

преди 12 години

е как знаеха точно кога ще има 200 000.... пак някви инсцинировки осещам....

32

razgradski pop

преди 12 години

колко сме назад от цивилизованите страни...такива работи там ставаха преди 100-150 години...

31

marin

преди 12 години

гладни студенти

30

Анонимен

преди 12 години

Не ми е жал, когато обират лихварите.

29

иван

преди 12 години

Няма отвличания няма убийства няма грабежи властта мисли за хората,невзема заплати ибонуси понеже е криза просто рая на земята е дошъл при нас.Завиждат ни всички наций.Емигранти напират на границата за да живеят в тиквеният рай.

28

Анонимен

преди 12 години

Служителите от банката им дали половин час преднина, преди да се обадят в полицията. И това ако не е съучастничество.

27

Анонимен

преди 12 години

Студентски град трябва да бъде разрушен...и всичката провинциална *** ,която е дошла да се напива,шмърка,повръща и да се *** трябва да бъде изнесена на квартири ...Бащи те им ще продадат някое и друго прасе и ще им плаща квартирите...а не обикновения данъкоплатец!

26

f

преди 12 години

това май е до галакси боулинг центъра?