12

Анонимен

преди 12 години

Бойко е в цунг-цванг.Ако пусне проектите с Русия,то има реална опасност от ***-турска революция тип Арабска пролет(Хилари го предупреди прекалено ясно когато идва..).Ако не пусне проектите с Русия,то губи подкрепата на народа, но поголямата част от народа невижда реалната опасност от разделянето и гражданска война в България ако пуснем Руски проекти.И Бойко решава да прехвърли вината на извънземното Ромпоий.Какво е праел Красен Станчев -директор на Института за пазарна икономика с Бойко ?

11

Анонимен

преди 12 години

Диверсификация чрез Турция ще засили много влиянието на протурската ДПС в България.

10

Анонимен

преди 12 години

"Грузия, ще потърси от ЕС финансова и експертна помощ...Всичко зависи от това дали Грузия ще съумее да докара газа до Поти и ако това стане факт и в Поти има газ от Азербайджан, то тогава ние в рамките на две години можем да изградим пристанище, защото имаме предпроектно проучване за терминал в Бургас. Ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуш .... Ех,.. а вчера май беше сигурно че едва ли не от догодина няма да ни трябва руски газ.

9

Анонимен

преди 12 години

"Никой не бил работил по диверсификацията у нас, посочи премиерът"АМИ, ЧЕ НИЕ ДО СКОРО СИ БЯХМЕ РУСКА ГУБЕРНИЯ (почти 65 години)

8

Анонимен

преди 12 години

Един военнопрестъпник и един чужд агент, ха познайте кой какъв е?

7

Анонимен

преди 12 години

Тази *** на снимката изглежда весела и засмяна.

6

Аман!

преди 12 години

Господи, кога най после психиатрите ще се самосезират ...Не викам тебе, бе! Я върви се ... диверсифицирай ...

5

Анонимен

преди 12 години

Ама той Ку*амушвили е без вратовръзка, сигурно са я изяли по братски.

4

Анонимен

преди 12 години

От Грузия ще трябват 5 години за пристанище и още 5 години за терминал и танкери. От Набуко ще трябват поне още 10-15 години. Дотогова Русия ще купи и тръбата за Турция и остава само Южен поток като диверсификация.

3

требе да се лъжеме

преди 12 години

Пожарникарят: Грузинците обещаха да доставят газ, аз им обещах, че ще го плащаме. Абе, требе да се лъжеме и да се будалкаме, за да си верваме!

2

old smuggler

преди 12 години

Великите сили а.....накрая си призна, ама никой не те бръсне вече....смешен си

1

Позор!

преди 12 години

Всички цивилизовани политици избягват военния престъпник и диктатор Сукашвили. Пат Пойко, обаче, по нареждане на Хилърката, ходи да се целува с него! Позор!