227

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да кастрираме представителите на НПО, а кучетата да убиваме винаги, когато имаме възможност!

226

Анонимен

преди 12 години

Какво значи понятието "бездомно куче". Има ли "бездомна мечка"? - Ако мечки живееха около блоковете това нормално ли щеше да е? Нормално ли е кучета да се търкалят по етажите и пред входовете, да *** навсякъде където играят деца и да разнасят зарази? Дали са кастрирани, обезпаразитени или са с вързани панделки - не е нормално те да обитават тези места! Това не е пророда, това не е дива среда. Те просто не трябва да са тук и не ме интересува къде ще са но не и тук!

225

До 270

преди 12 години

Поредната изтъркана фраза! И какво насилие има в това да отсреляш един ***, за да избавиш обществото от неговото вредно съществуване! Кучкарите като теб проявяват насилие спрямо хората, като поддържат популацията от бездомни кучета - вие сте социопати, вие или трябва да си върнете здравия разум или да бъдете настани в съответните специализирани заведения!

224

Анонимен

преди 12 години

Проблема е не само съществуващите бездомни кучета, а домашните - защото те като се окуча стопаните изхвърлят на улицата малките.Трябва по принцип повечето домашни кучета да са кастрирани, а за не кастрирано куче да се плаща сериозен данък - поне 1000лв годишно, който да се ползват за решаване на проблема.

223

kucheta

преди 12 години

тези НПО досега източиха милиони лева, от данъците на хората, за да се справят с кучетата, но досега нищо не са направили, само се охраниха за сметка на животинките. Сега общините трябва да ги задължат за получените пари, да си приберат кучета в апартаменитте и да ги охраняват и хранят там.Страната ни се е превърнала в един голям кучкарник и така сме се върнали в първобитно-общинен строй, хора и животни да живеят и се хранят заедно. т. е. държавата е оскотяла заедно с НПО-тата.

222

Анонимен

преди 12 години

И като не ги хранят да не мислиш , че ще си отидат . Ще озвереят още повече .

221

Анонимен

преди 12 години

266,ловджията,не знам,кой е болен,но хората отдавна са открили връзката между насилието над животни и хора,така,че си заври здравия разум някъде,където не огрява слънце.

220

Анонимен

преди 12 години

Тези които хранят бездомните кучета са истинския проблем - те са виновни за всеки случай на нахапан човек и трябва да бъдат съдени за престъпна безотговорност!

219

Анонимен

преди 12 години

Поредната пародия , е няма такава държава !!!!

218

Анонимен

преди 12 години

256,не знам коментарът ти към моя ли се отнася,виждам,че визираш моя(250),но твоят няма нищо общо с това,което аз засягам. Зададох конкретен въпрос,колко от имащите кучета ги развъждат и знаят какво се случва с потомството им? Явно си от въпросната прослойка,щом извърташ по този начин коментара ми. Не засягам аз,темата за човеколюбието,а псевдочовеколюбците кучемразци..

217

Хайде

преди 12 години

Хайде бе, ловджии, действайте, стига сте ходили по горите, хората ще ви благодарят след това. Трябва да се реши този проблем кардинално, работата е на живот и смърт, за съжаление в буквалния смисъл. Кучкарите ще полаят няколко дена след това, ама те са болни хора и трябва да сме снизходителни към тях.

216

До 247

преди 12 години

Добре приберете си песовето в приюти, но нека тези приюти бъда построени с ваши пари, нека тези кучета бъдат хранени там с ваши пари, аз не искам да дам и стотинка за подобна инициатива, защото я смятам за абсолютно безмислена и безцелна! Не може цялото общество да плаща заради група кучкари! Вместо да се дават всяка година милиони за приюти, кастрации и т.н., можеше тези кучета да бъдат умъртвявани по най-евтиния възможен начин, а спестени пари да бъдат използвани за построяването на паркове!

215

Анонимен

преди 12 години

"По думите й живеещите между блоковете кучета, хранени и обгрижвани от гражданите, не са агресивни."1. Те и кучетата от Малинова долина бяха хранени и обгрижвани от гражданите, но това не им попречи да изядат жив човек... 2. Още не съм видял някой от федерация "Грижа за бездомните кучета" да чисти *** на бездомните кучета около моя блок..3. Някои хора са си намерили супер професии - седят по цял ден на едно бюро и се чешат за оная работа и м/у другото "защитават животните"..

214

Анонимен

преди 12 години

кучетата да се убиват, а нпо да се кастрират

213

Анонимен

преди 12 години

една ловна дружинка за седмица, може и за по-малко даже,ще реши проблема генерално, и то вероятно за много по-малко пари

212

Анонимен

преди 12 години

Едно е да обичаш животните, а съвсем друго е да си изгубил здравия разум и да си се превърнал в кучкар, готов да жертва живота и здравето на хора в името на просперитета на уличните кучета! Защо търпим и толерираме бездомните кучета, които са явна заплаха за живота и здравето ни?

211

до 247

преди 12 години

Е, не знам колко приюти трябва да се построят, за да се приберат 10 000 кучета в тях и с какви пари трябва да се изхранват след това. Или не живееш в ***, или си тук, но в свой собствен свят. Да си чувал, че не достигат дори детските градини, защото няма пари да се построят или пригодят стари сгради. Кое е по - ценно, кучето или детето. Няма пари, така че трябва да избираме. Другото са налудности

210

Анонимен

преди 12 години

Осем ловци ще се справят с бездомните кучета в София

209

Анонимен

преди 12 години

Полудяхте ли бе хора!? Ще се грижите бездомните кучета!? Ами като сте толкова грижовни си ги приберете вкъщи, защото на улицата те са грижа на всички ни, а на 99.99% от хората без ментални отклонения доста им писна от тях, а й вашите безумни искания!

208

asd

преди 12 години

Аааахахахаха, 6 млн. за приют за 500 кучета. Ами те ако в София са 40 000 както се твърди, трабва да се направят 80 такива приюта, значи 480 млн. за кучета. Това ако не се лъжа е около половината от годишния бюджет за Столична Община. Чиста далаверка. Отдавна се говори, че "Екоравновесие" са в комбина с агенциите изготвящи доклади за ефекта от борбата с уличните кучета, като така усвояват огромни суми без да свършат нищо. То накрая се видя до къде доведе всичко. Кради кради, пари не му мисли ...