121

Иван

преди 12 години

Гответе се следващата зима за електроенергия не от 30 ст. на киловатчас а минимум 65 ст. Ако тази зима плащахте 300 лв. ток месечно,следващата по около 600 на месец . Борисов браво- изпълни задачата си да погребеш България и да доведеш до масов геноцид народа ! А помните ли преди 3 год. предизборно Борисов обеща ако спечели мнозинство да намали електроенергията - искахте ГЕРБ ааааааааааааааааа !

120

Истината

преди 12 години

Бойко и ГОЦЕ са задкулисни приятели и играят двойна игра. Фактът, че излизат на лов заедно, показва за маската, която си поставят пред обществото и тази, която е действителна. Пред хората ГОЦЕ се обяви като едва ли не най-големият враг, който ще срещне Бойко Борисов в негово лице. В същото време отиват като бойни другари в ловното стопанство Тунджа. Да излезеш на лов с опозицията, говори за това, че тя всъщност не ти е опозиция, а по-скоро партньор. Ето защо се говори, че съществува идея за проекта Борисов-Първанов, според която се подготвя съставянето на коалиционно правителство за следващите избори между ГЕРБ и БСП. То ще получава скрит вот на доверие и от партията на Доган ДПС. Не случайно Бойко Борисов подготви почвата на експрезидента след края на последните избори, заявявайки, че за в бъдеще реалната му конкуренция ще бъде не Станишев, а ГОЦЕ...*)))

119

до 154

преди 12 години

Позитано 20 не го ли реституираха ??? Ти откъде пишеш вече , от землянката ли ???

118

бранник

преди 12 години

До тук добре , остава да се спре и Южен поток , да започне добива на шистов газ и да се събори паметника на съветската армия "Поробителка" в София ! Не че ще си върнем Беломорието и Македония от където ни изгони СССР ,както и изгубените в комунизъм години, но все ще е някаква утеха !!!!

117

Dido

преди 12 години

Имаше два президентски мандата и две правителства под твоето крило за да приключиш този въпрос, *** мръсно!!! 10 години пропиляхте само в плащане на лихви по този проект, сега ще ми изказваш критики!Колкото и важен и печаливш да е бил Белене за България, ти и твоите правителства го направихте абсолютен провал! Решението да бъде спрян е най-малкото зло!!

116

Анонимен

преди 12 години

Гласувахте за Борисов, получихме Костов.

115

за сведение

преди 12 години

тук покриха инфото,че в япония вече са затворени 44 от общо 45 техни реактори,а последния ще работи още месец,до май т.г.това -само за година след фокушима и 30% по-малко електроенергия за япония.установили са ,че само от аварията на фокушима 75% от страната е заразена с радиация. и това при стриктните японци. затова-майната му на белене,една беля по-малко за и без друго измъчената ни икономика и живот!

114

бай Иван

преди 12 години

добре че са протежетата на Гоце в енергетиката (Христо Ковачки), които успяха да я "спасят" от унищожение

113

Anonymous

преди 12 години

Гоце, остави политиката на можещите! Ти ела да ми чешеш топките ;)

112

гоцето капе

преди 12 години

този *** никога не е в час. малко преди да свалят милошевич, гоце отиде при него да го подкрепя,преди америка да превземе ирак гоце се закле по телевизията,че янките ще се удавят в пясъците,натирени от гвардейците на садам. сега като биха шута на белене,гоце се сети,че това било най-ценния проект за нас,а два мандата не го почна този проект. хубаво е,че лидерите на комунистите са толкова издухани кюнци- значи останалите петолъчки са съвсем *** и по-малко ще ни се пречкат из краката.

111

до 135

преди 12 години

Прав си за връщането комисионните, по точно подкупите, а те станаха от две места Бургас -Александрополис и Белене . Дали няма някой да хапне и олово !?!?!?На Гоце от "тройния шлем" остана само химеричния Южен поток !!!

110

то

преди 12 години

не са виновни *** .Виновни са хората който им вярват и гласуват за тях!

109

Беляне

преди 12 години

Ако се слушат ***-без Белене няма живот. Що така бе другари? Добре, че закриха този глупав проект. Това ще доведе до намаляване броя заблудени комунисти в Бг, което пък в крайна сметка ще помогне да тръгнем напред като общество.Който е за Белене е *** комунист, тодорживковски тип.

108

Анонимен

преди 12 години

Абе, ако договора за АЕЦ Белене беше направен с французите или с канадците, то Гоце със сигурност нямаше да рони такива крокодилски сълзи !

107

Анонимен

преди 12 години

Я не архар...

106

хахаа

преди 12 години

някой да сложи цокало пред вожда,иначе си е чиста загуба на природни ресурси:)

105

анализатор

преди 12 години

Не виждам защо в Козлодуй като му дойде времето да не се постави модерен западен реактор , а този да се продаде сега на някой балък !!! А Гоце да замълчи завинаги , защото 10г беше на власт и , ако Белене беше възможен проект трябваше да е реализиран вече , да ама не !!! Изобщо цялата история с повторния рестарт на Белене беше схема на НДСВ/БСП за крадене на пари и никой не е имал намерение за реален строеж !!!

104

Анонимен

преди 12 години

Гоце, като беше президент не беше толкова активен за строежа на централата. Ами защо не я построихте като имахте по 4 милиарда излишъци всяка година? За 5 години щяхте да я изплатите на руснаците. Ама на вас не ви изнасяше че не можете да крадете от действаща атомна електроцентрала, а от такава която уж е в строеж може да се краде до безкрайност. Е сега вече си личи кой какво е обещавал на руснаците и от къде е цоцал. Не на нас тези вече.

103

до 131

преди 12 години

Ами ако искаш мога да ти дам да рупаш дУмати от околностите на някои ТЕЦ, в Раднево като задуха вятър и прането им става черно - в Козлодуй нямат такъв проблем, нито се разкарват хора със 5 ръце и 7 крака! Във Фукушима хората се завърнаха по домовете си - толкова по въпроса колко е тежка аварията!

102

bg

преди 12 години

mai nekoi 6a vra6tat komisioni aaaaaaaa,,,,goce goce kagi gaaaaaaaaaaaaaaa