113

Анонимен

преди 12 години

Още щом простия народ гласува за Коалиция за България през 2005-та разбрах, че тук няма място за интелигентните. Това се потвърди и на изборите през 2009-та. През 2001-2004 България наистина се развиваше, имаше подем. Но от 2005-та насам е в пълна разруха, простотията и чалгарщината е завладяла всичко.

112

Анонимен

преди 12 години

Тя се казва Пепа и е известната в Интернет с псевдонима Пепа Да Винчи. Живее в Италия вече 7 години. Омъжена е за италианец."Тук в Италия нещата са много по-уредени от колкото в България. Честно казано не ми се връща! Съвсем забравих за България и почти я заплюх на картата." твърди разпалено скандалната Пепа.Че какво да ми липсва? Всички приятели са ми тук, тук се премести и моето семейство. От България не ми остана нищо, имам и хубави спомени от там, но моята България вече не съществува.

111

do 132

преди 12 години

idi se opla4i na budistite.te spomenavat 4e prez epoxata kali yuga 6e komandvat abraxamskite religii.i tez iluminatski degenerati 6te tvorjat samo zlo.ama ti si evrei4i i tva poznax ;) .kaji sa za novite planove za svetovno gospodstvo,koi 6e e sledva6tia sled iran?moje bi izrael...

110

Анонимен

преди 12 години

Предпочитам с моето БГ семе да оплодя нечии европейски яйцеклетки. Това БГ жените са с доста кофти характери.

109

Анонимен

преди 12 години

Срещнах баба Иванка в едно най-обикновено село. Та тази женица 150 см е като всяка друга. Но по нещо тя и нейните съселяни се различават от повечето други баби в България - тя твърди, че е гагаузка. Повтори го няколко пъти и като я питах "Не се ли чувстваш българка", тя ми каза "Не, гагаузка съм, а не българка! Туй село сме гагаузи Жената се оплака че държавата иска да им потъпка корените като ги карат при преброяванията да се пишат българи.

108

ASAN STOLIPNOVO

преди 12 години

SLUSAYTE SEGA BIULGARI PROSTI AS SAM *** I SLET 20 GODINI STE VI EBEME KOKO PROSTI BIUGARITE NE MOGAT DA NAPRAVAT 2 DESA ZATOVA NIE SIGANI STE VI OPRAVIME ZENITE

107

БГ

преди 12 години

КАК ИСКАТЕ ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИ КАТО НЕ ПРАВИТЕ ДЕЦА,ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ-ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!

106

ДО 129

преди 12 години

КАК МОЖЕ ДА СИ ОТ НАРОДА, КОЙТО СПАСИ СВОИТЕ ЕВРЕИ И ТАКА ДА ГИ МРАЗИШ?ЯД ТЕ Е ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ ТЕБ И ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЛИ?

105

До 125

преди 12 години

Италианките и унгарките са много по-красиви от българките. Освен това едно е италианка с апартамент на пъпа на Рим, друго е женка с апартаменче в жк Тракия или Люлин.

104

BG

преди 12 години

ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ ТОВА НИ ОСТАНА-ТОВА НИ Е СПАСЕНИЕТО!

103

до 103

преди 12 години

прибягай,виж как е и като ти напълнят дворчето с черни човечета ела,па се оплачи ,да ти мине:)заблудена кифла:)

102

до 123

преди 12 години

Красива е, но е е единствена. Франция и Италия също са красиви и с хубава природа. ;)

101

една

преди 12 години

вижте, аз не мечтая на раждам деца, а да имам хубав живот и съм богата

100

Анонимен

преди 12 години

113, ами като те чета, силно се съмнявам дали българка би поискали да роди дете от теб... успех, може да си и намериш нещо

99

до хектор

преди 12 години

дори и в тази тема набърквате политиката,точно вие,които "продадохте"държавата за 5 лева.то има кой да ви съди,продажни ***

98

Анонимен

преди 12 години

до 2025г трябва да бъдем 2-3млн. население, гадовете знаят какво правят, който не избяга от тук просто ще умре от глад, болести и т.н. ще останат само ***. *** ще ги обявят за терористи, ще ги изтрепят и ще заселят красивата ни родина с евреи, вече се продават земя и паспорти.

97

до 117

преди 12 години

ЗА БЪЛГАРСКА *** НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЖЕНЯ!!!!!ТО ИТАЛИАНКИ, ТО УНГАРКИ, ТО ЧЕХКИНИ, А АЗ ЗА БЪЛГАРКА?! КАК НЕ! ДРУГ ДА СЕ МИНЕ!!!!

96

до 114

преди 12 години

Да бе евреите само с някаква забутана България дето не се вижда на картата ще се занимават. Ние сме държава с велико минало, гадно настояще и никакво бъдеще. 1300 години сме, ще докараме до 1500 някак си и ще престане да ни има. Нищо не е вечно, в това число и държавите. Приеми го с усмивка! :)

95

бат Тони

преди 12 години

жалко.уж сме били твърда нация,преди турско.та да сте живи и здрави в трагедията си.колко комшии се пънеха,колко щастливи били децата им,женени за чужденци.хем е тъжно,хем смешно да видиш комшиите,когато ги посетят внуците и се чудят как да се разберат на различни езици.как децата ги гледат,като полезни изкопаеми:)надяявам се при мен никога да не се получи този сценарий.картинката е ужасна трагедия.НО,човек никога не знае.божа работа/и фамилни съвети за пред маалата/:)Бог да пази България.

94

До 112

преди 12 години

***! Плюя ти на Българията! Такива като теб я съсипаха тя беше идеална, но при НДСВ, а такива като теб дето гласуват за КБ и за ГЕРБ я съсипаха!