214

Анонимен

преди 12 години

Номер265,10 милр.долара през 89г бяха много пари

213

До Българин

преди 12 години

Ало Българина, засрами се и спри да пишеш проруски глупости. Това дето го предлагаш ти АЕЦ Белене е единствено в изгода на Русия. От това се вижда и доколко си българин. Безсрамник.

212

Анонимен

преди 12 години

Боцко го разбирам, и Костов го разбирам - те са ***, които това работят - да се продават на некого за власт и пари. Те, ако бегето остане без ток, имат къде и с какво да отидат. Чудя се на разни тикви, които пишат тук и се радват, че оставаме без АЕЦ. Чудя се на заблудените душици, които си представят слънчевото бъдеще с електромобили, изцяло компютъризиран живот и всичко на ток, но без могъщи електроцентрали. Токът, храната и водата са нещо, без което не можа, а ние се лишаваме от тях!

211

Анонимен

преди 12 години

През юни 2008 г. ядреният физик с 17 годишен стаж в АЕЦ Козлодуй Георги Котев напусна България, за да се спаси и потърси помощ за спиране на опасна порочна практика по казус с подменено ядрено гориво в АЕЦ Козлодуй.АЕЦ Козлодуй опитен полигон на руска фирма?

210

дзвер

преди 12 години

до анонимния дето плаща дългове.Да прав си ония преди 1989 нихната мама, са натрупалЕ има-нема 10 млрд долара дълг.Щото строя е бил неправилен.Що сега бе гербер, само за три години дълга е скочил с 4.5 млрд ЕВРО и вече е 31 млрд евро?

209

Анонимен

преди 12 години

Споделям мнението на по-рано писал-просто няма достатъчно лъжици да се нагребат всички. Просто няма да могат да печелят по-добре от предишните управляващи.Не са се вредили на време.За туй ще си спретват друг, техен си ТЕЦ с Ваньо Костов и ще си папкат. ЕЕЕ, ми не стига за всички лакоми крадци!

208

Българин

преди 12 години

258 - каква земетръсна зона, бе - къде е Вранча, къде е Белене !!! Не говори глупости поне, за смях да не ставаш.А мощността на 1 блок на Белене щеше да е 1000-1200 мегавата... колко ще е мощността на това странно нещо - парогазовата централа? Колко ще струва местенето на съоръженията към Козлодуй? А изграждането на нова площадка от нулата - колко пари и колко време ще отнеме? Кое е по-бързо и евтино - изграждането на нещо от нулата, или завършването на нещо започнато? Боко - овчар *** !!!

207

до Българин

преди 12 години

смотан, излез навън и виж колко зелена енергия се добива, има дори декари със слънчеви колектори, да не говорим за вятърни генератори. цял свят иска зелена енергия, само ние - атомна. това е минало, дори германия спира до 22 г. всички АЕЦ. Те да не са по глупави от нас ?

206

ИВО !!!

преди 12 години

И САЩ каза ,,БЕЛЕНЕ НЯМА ДА ИМА И БОЙКО ПОВТОРИ ,, !!!!!!!!...................................................................................Мислех че това правителство е различно ,че мисли за националните интереси и за НАРОДА но уви пак се излугах поредния фълшив месия е Б.Борисов и ГЕРБ ЖАЛКО НАИСТИНА ЖАЛКО ЗА НАС !!!!!!!!

205

На 250

преди 12 години

Обърши си ***, смени си памперса и тогава давай *** мнения!

204

TPE3BEH

преди 12 години

Aко наистина се потвърди тази новина - И вълкът сит и агнето цяло!Браво!

203

мима

преди 12 години

е това вече ми харесва ! само така, нов реактор за Козлодуй и газоцентрала за Белене ! ако направят това , ще гласувам с две ръце за тях.не може в земетръсна зона да строиш атомна централа, който не помни земетресението във Вранча 77 г. , нищо не знае.

202

дзвер

преди 12 години

до 359.Такава е заповедта на гаулайтера.Гепил е Тиквун за топките и го стиска със сведенията за бандитското му минало.А нали и Цвъко е прибрал пари от там.Абе с две думи- празни кратуни.

201

Анонимен

преди 12 години

ей философа-248,по-добре не говори за светлото минало преди 1989г щото цял живот плащам дълговете дето натрупаха некадърните управляващи на НРБпреди 1989г са произвеждали са за да отбият номера пред партийния секретар и да фалшифицират плана "петилетката за четири години"тогава е било РАЗРУХА и РАЗСИПИЯ

200

ГеУе

преди 12 години

Васо, изпуснал си гоУемото износно перо, което седесарите осигуриха на българската икономика - ***! Ние сме най-гоУемио износител на пу^тки на глава от населението у Европа, па може и у Азия...! Това била гоУемата и важна за човешките права свобода на придвижването, когато сека мангалеса мое да придвижи половия си орган до Приж и там да го разменя срещу матриални блага!

199

Българин

преди 12 години

Само две цифри ще ви кажа !!!12 000 000 000 - цената на Първи блок на АЕЦ Белене !!!3 100 000 000 - сумата, която се харчи ЕЖЕГОДНО за помощи на мръсната *** раса !!!Тоест САМО в рамките на своя мандат борисов ще изхарчи парите, нужни за построяването на АЕЦ Белене (100% държавна собственост), за да развъжда мръсните *** !!! Че и срока за получаване на помощи им вдигна от 12 месеца на безкрайност, сакън да не вземе някой *** да работи !!! Това му е приоритета - *** !

198

359

преди 12 години

прочетох веднъж,прочетох втори път,прочетох трети път и все едно и също.Никъде проблема не е за изгодата от АЕЦ,а за липсата на неруски инвеститор.Значи проблема са личните предпочитания на ББ ....

197

дзвер

преди 12 години

То к'во добро е направил с АЕЦ-а бай Ваньо мавъра?Подписа за спиране на -ви и -ри блок...Е дойде царо та отложи -ти - V-ти за 31.12.2006.Само че не обяснява как така точно такива блокове още си работят в Европа.*** е Ваньо, най-долна *** и помага на губернатора да съсипва България.

196

на Цъки

преди 12 години

Тогава, байовото, Боко ще е най-малко Папа или Господ!Не му бери грижа!Пък и ние до тогава я ще сме я удавени, я прегазени, я отровени от Мировото селско стопанство по стандарт, санирани, здравеопазени, застраховани, на село, сеещи картофи, неграмотни и боси поасфалта на магистралите на републиката! Урааа, браво на усилията на управляващите! Браво-колко добре се справят с нас!На крачка са от пълната ни ликвидация!

195

Анонимен

преди 12 години

Проблема на малка и бедна България е че няма кадърни ядрени специалисти и затова ни пробутват ядрено гориво менте.