67

Machiavelli

преди 12 години

Къде е била Държавата когато е съществувала Стара Велиика България Къде е била когато Е имало Волжска България Къде е била когато великата Римска имерия воюва със Сарматските рицари Имаме народ имаме народност собствен език древна култура слава богу и умни хора изобретатели все нещо ще остане от нас а не от Политиците

66

еврика

преди 12 години

И аз измислих! Моят генератор струва 350 лева. Сега ме чакат след година-две статии, как US изобретател го е открил преди пет години и ще го изработва на "ишлеме" в ... България. Чакат ме 20 години борба с патентно ведомство, което "нищо няма да разбира" докато мине срока на действие на евентуален патент. Ще ми се присмиват, че съм открил "топлата вода", гаджето на премиера ще има дял в ишлемистката фирма... Това е в БГ. Препоръка - екскурзия до USA и там, хоп "Еврика" конфиденциално споделено.

65

Анонимен

преди 12 години

76, За твое сведение, драги ми Смехурко, Никола Тесла също е виждал моделите в главата си и те след това винаги са сработвали. Това, че някой има идея далеч над твоите възприятия, не го прави ***. Но твоето хейтване прави теб такъв. Големи разбирачи всичките, пък никой не прави. А дори да можеше да направи, щеше да му е през оная работа за страната му - той да си е добре. Чекиджийска работа...

64

Баце

преди 12 години

Ако това което е написано в статията е вярно то изгонването на Траиков от поста му си заслужава . Ако днес БГ не са слугинажна медия нека да разбулят въпроса . Нека да се иска мнението на Свети Бойко Борисов и мненията на Дянков и новия ресорен министър . Това изобретение е способно да закрие бая атомни централи .Апропо първото такова изобретение в света е пак на бургазлия а 2 бе варненец сега е главен енергетик на Санфранциско да видим сега кво праим Боко ?

63

Анонимен

преди 12 години

Такава технология вече съществува и е в процес на тестове и подобрения. Не сме първите, които са се сетили за това, но все пак поздравления за човека :)

62

хитър петър

преди 12 години

българска академия на науките си заслужават заплатите)))))))

61

до 76

преди 12 години

"Безкрайна е простотията българска" Да видно е от твоя коментар а ти какво произведе освен тор в *** ?

60

Анонимен

преди 12 години

Machiavelli, Да ми ядеш шнура, родоотстъпник такъв! *** като теб са втората най-голяма причина да нямаме национално самочувствие. Толкова като не ти харесва нищо българско - бегай към Анадола, *** нещастен!

59

Machiavelli

преди 12 години

Точно държавата са политиците и техните институции (полиция, мутри и т.н.).Народа, земята и природата е родината.Аз така го възприемам.

58

Machiavelli

преди 12 години

Държавата не се изчерпва с Политиците Чиновниците и Полицаите нито дори земята и природните ресурсиБългария това сме ние хората националноста разберете го веднъж за винаги и не плюйте защото точно това искат от вас и вие като послушни марионетки точно това и правите

57

Анонимен

преди 12 години

Отдавна чета за такива опити в цял свят и това със сигурност не е първият патент. Интересното тук е, че човека говори за доста голяма ефективност. Дано това да се окаже вярно, защото често журналистите много преекспонират.

56

oilman

преди 12 години

тази технология съществува в продължение на повече от 15 години ... нищо ново, само Dnes.bg научили за нея днес.

55

хитър петър

преди 12 години

а точно той ли ще се прави на голям моралист. ... крокодила му с крокодил. Не може да стъпи на малкия пръст на БОЙКО който е патриот и наистина работи за БЪЛГАРИЯ))краля слънце огрява целия свят с топлина и любов))))))

54

Machiavelli

преди 12 години

Джон Атанасов може да не е роден в българия но е с български произход а този човек под чиято статия сереш си е чист българин че и патриот какъвто ти явно не си та хаиде както се казва "Да си имаме уважението"

53

гробаря

преди 12 години

Да беше измислил нов вид асфалт или нещо. Срам и позор некадърници !

52

Дискавъри чейнъл!

преди 12 години

Лесно ще го направят в България, само ако по Дискавъри има научно-популярен филм за "Енергийния вълнов буй на ББ"

51

Браво!

преди 12 години

Браво!И не продавай патента, а прави като софтуерните компании - продавай правото да ползват патента, като получаваш годишен абонамент.

50

Анонимен

преди 12 години

Аз пък си спомням един човек дето искаше да си сложи вятърна перка в двора обаче видя хиляди проблеми тоя ако е умен (а той явно е) да бяга към Япония.

49

Machiavelli

преди 12 години

А тоя Румен да се запъти към терминал 2 и да не мисли много.Тая държава не заслужава нищо, камоли някакво откритие.Да си намери чужди инвеститори, да си направи големите пари и да си живее живота като пич и пак ще може да се тупа в гърдите, че е българин, то лошо няма, само дето ще може и да покаже среден пръст на държавата, което е нещо безценно.

48

До 56 К

преди 12 години

Измислят защото така е изгодно на световните играчи ние да сме на дъното а те да печелят от нас ако имаше нормална икономика дали щяхме да мислим за глупости както казал *** "Преди работиш работиш купиш хапартамент сега работиш работиш продаваш харатамент"