64

Анонимен

преди 12 години

Борисов май не разбира че неговият шанс е на привършване,така че да го дава малко по скромно!

63

до 74

преди 12 години

А за кой друг ,...няма други по-подходящи?ТЕ СА в чужбина ,тук останаха само ***,роми ,*** и послушни пенсионери .....----ФАКТ!

62

Лелее

преди 12 години

Оптимист- кой е комунист сега? Бойко- с партийна книжка, Цецко-работил в ДС ито не като шофьор, Никито Младенов-всички знаем кой е чичо му, Дилянчо Добрев-без образование, а баща му партиен секретар на Кремиковци, Цецка-партийна секретарка с раб.фак., на министърката-дебеланка- баща й е бил най-дълго член на ЦК-то... Айде стига слепи безумия сте писали!

61

Майничка

преди 12 години

ЕрУдиран, да се поправя сам преди интелектуалците.

60

Мнение

преди 12 години

На Бибитката все някой му е виновен.

59

ЕС

преди 12 години

В ЕС ,*** не ни трябват ,в Шенген също ......!Всичко даваме ,....само и само да си стоите в Бг !

58

Майничка

преди 12 години

Трябва ли да е направил чудо за да не е свестен? Имам предвид, че е образован, интелигентен и еродиран човек. За разлика от шефовете му.

57

optimist

преди 12 години

Истерията на комунистите озвучава форума! Толкова ги е яд, че повече няма да помиришат властта, че плюенето, компроматите, интригите, манипулациите и лъжите са ежедневие. За ваш ужас другари взимаме втори мандат. Победа! Да живее бате Бойко!

56

Лелее

преди 12 години

Готови ли сте за новата Калинка-Добрев? Бакалавър по изкуствата ни е министър на икономиката, енергетиката, туризма и останалото космос.... А ББ рита топка нейде.

55

ДО 68

преди 12 години

И какво му беше свестното ,какво допринесе за Бг?

54

ЗАЩО?

преди 12 години

Защо ХОРАТА СТАВАТ ПОЛИТИЦИ?Заради .....УЗАКОНЕНИТЕ КРАЖБИ....!

53

Майничка

преди 12 години

Един свестен министър имаше в т'ва "правителство" и го махнаха. Смешници.

52

Дядо Петър

преди 12 години

РАПОНЪТ ПАК РИТА ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИЧКИ В РАБОТНО ВРЕМЕ В СПОРТНА СОФИЯ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА.И ДЕСЕТИНА ПОЛИЦАИ ПАК ГО ОХРАНЯВАТ.И НИЕ ПАК ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ.ДОКОГА БЕ, ***?

51

Бг

преди 12 години

Трайков стана политик ,който защитаваше компанията която го изпрати там ,....с/у интересите на Бг --------------ТОВА Е ИСТИНАТА --------един от обръчите от фирми ,а Парламентът е ---СБОРИЩЕ ОТ ФИРМИ----!

50

сашо

преди 12 години

това е *** и абсурда,той го е освободил щото не се справя с работата си, а после щял да го прави свой съветник,ето това са глупости ВИНЕТУ,божеееее,божке ле какво си опатихме божеее.

49

БАЙ МИЛЕ

преди 12 години

Тоя на снимката е мойта браточка от СИК , бате Боко !Бате Боко мани я таа политика , ела бате да апнеме тука на Боровец едни кифтета и кибапи и да изпиеме една кана руйно вино , заедно с бате Маргина и чичи Маджо, че говориме за бизнес , да ни увеличиш процентите.А Софка , че ти пее на ушенце : "Ой Боко Боко имаш ли париии..."

48

до 48

преди 12 години

Брато,.....ФАКТ !Кой сега е НОМЕР---1?Всичките пртии ,против Бойко ,И..........нема файда ,слаби са ,....20г .---ДАЛАВЕРАДЖИИ !

47

дзвер

преди 12 години

Ха сега де?Пак се пробваш да минеш по тъча(то от друго не разбираш).Не ти е виновен Трайков, а твоето слугинско поведение . Не може да позволяваш на Уорлик да се държи като губернатор на България, да тръбиш, че няма да строим АЕЦ"Белене", защото трябва да сме независими от Русия в енергийно отношение и да искаш да получаваш от същата Русия евтин газ. Купувай си евтин газ от друго място. Руснаците не са ти простите българи, за да си правиш гаргара с тях. А на Делянчо никой не му е поставял капани. Не е трудно човек да се досети, че САЩ са давали стипендия на господина не за черните му очи. Пари не се дават за нищо. Американският възпитаник е изпратен в България, за да създаде мощно американско лоби в областта на енергетиката. Шистов газ, строеж на АЕЦ и т.н.. Борисов не мисли, че си по-умен от КГБ.

46

ДО .....47,8

преди 12 години

Като глУедам ,какви +++++++/плюсове си пишете ,АКО и така ходехте до урните да ГЛАСУВАТЕ,.....нямаше Бойко да ВИ притесняА сега !Ромите ,*** и *** са ПО-ЗАДРУЖНИ .......помислете !

45

Ботев

преди 12 години

Трайчо кажи си!!! Кой ни в таз робска люлка люлей ни?