89

до 129

преди 12 години

Да бе, затова в Северна БГ не се знае дали са повече власи или българи и са много омешани. Едно време Дунава е замръзвал и са си ходили на гости и на е*ане.

88

Анонимен

преди 12 години

bezdrugo do severnoto 4ernomorie nqma magistrala i romania kato ni go vzeme 6te polu4i kum nego i dobrudja s edin kur6um i hlebec i morence ....kef

87

до 124

преди 12 години

Много знаеш ти дали детето ти е от теб или от съседа. Има само едно сигурно нещо и това е майката. От бащата се взема името, но... бащи много, без ДНК тест приемаш на доверие и си свиркаш... но гените са си гени!

86

Анонимен

преди 12 години

Има двама луди ходят и пишат глупости да си чешат езика то с кръв стават тея.Земя и жена даром никои не дава.Ако толкова искат ,ще ви я честитя и газ към търно магуреле после ще мислим ще я думкаме ли ще закриваме ли ромъния

85

до Ксеркс

преди 12 години

Кой не е минал от тук, той не си е оставил семето. Да не говорим колко българки са родили *** от турци по турско робство и са ги представяли за българчета, деца на съпрузите си - българи. Ти да не си светил на пра пра... баба си с кой се е таковала в плевнята, че се смяташ за 100% българин?

84

Ксеркс

преди 12 години

Не казвай "ни" като говориш за българите, влах ли си, турко-монгол ли си. Като си *** и *** е *** си е твой проблем.

83

Анонимен

преди 12 години

нямаме азитаска кръв и сме най-еднородната нация на балканите. Да, много еднородни сме, затова имаме хора с всякакви черти и белези. Ниски, високи, с къси и дълги крака, с тесни, широки, *** или светли лица. От много чернокоси през кестеняви, че дори и ресоляви със светли очи.

82

до Ксеркс

преди 12 години

Коя наука, българската пропагандна машина ли, която изкарва власите у нас чисти българи, гагаузите - също?Кой не е минал от тук, той не си е оставил семето. Да не говорим колко българки са родили *** от турци по турско робство и са ги представяли за българчета, деца на съпрузите си - българи.Всички си знаем, че жените ни са шавливи и обичат да ги таковат чужденци.

81

Анонимен

преди 12 години

Извинете ама ромъния и влашко са коренно различни неща това е някакъв си кофти проект които е създаден против България и Унгария.Сега и история ще му измислите и какво ли ,не аз по добре да унищожа света щом ще говорят на децата ми за алексанър и някаква дакииска мумия българчетата.Ама всичко е чесане на езици никои съд няма да решава териториялни спорове само танковете могат.

80

Ксеркс

преди 12 години

Слабо ме интересуват българофобските ти фантазии. Има си наука за тези неща, нямаме азитаска кръв и сме най-еднородната нация на балканите.

79

Абориген

преди 12 години

Айде сега министърчето на отбраната да си строява дебелите кадроватчета които по цял ден нищо не правят и да ги праща в Румъния да я превземат и да не се занимаваме повче с глупости

78

До Ксеркс

преди 12 години

Оф то пък щото ние сме много чиста и НЕизмислена нация, затова не си знаем кой кой е. Колко българи имат общо с (пра)българите, а не със славяни, татари, кумани, илири, македонци, гърци, гагаузи, черкези и т.н.Кой не е минал от тук, той не си е оставил семето.

77

Ксеркс

преди 12 години

Тая мизерна изкуствена нация и държава не стига, че ни взеха северна Добруджа ами и нагли. На изкуствените държави нищо не се полага!

76

ас

преди 12 години

срам и позор

75

ДО 106

преди 12 години

СЛОЖИ РЪКА НА СЪРЦЕТО И СЕ ЗАКЪЛНИ, ЧЕ НЯМАШ КАПКА КУМАНСКА И/ИЛИ ВЛАШКА И/ИЛИ ГРЪЦКА КРЪВ В СЕБЕ СИ КАТО СИ ТАКЪВ РОДОЛЮБЕЦ.

74

ДО 102

преди 12 години

А КОЛКО КУМАНИ, ТРАКИ, ГАГАУЗИ И Т.Н. СЕГА СЕ БЪЛГАРЕЯТ? ТОВА НЕ Е ЛИ ТЪЖНО?!?

73

БЪЛГАРКА

преди 12 години

БЪЛГАРИО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА- ЕДНА БЕ ТИ ДОСТОЙНА ЗА ТЯХ .КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРИ? ЗАЩО СПИТЕ?

72

Анонимен

преди 12 години

винаги съм си мечтал да съм голяма клечка и да съм голяма работа

71

До 79

преди 12 години

Приятелю, нищо ни забравям. Едно е да видиш в центъра на Букурещ църква, в която надписите са на влашки, написани с кирилица и съвсем друго - надписи на български. Не твърдя, че цяла С.Добруджа е била населена с хомогенно българско население. Но ми разреши да ми е тъжно, когато осъзнаеш безвъзвратно загубеното. Колко българи са се порумънчили ("абе, домнуле Петреску, абе пиле ромънеско..."), колко българи са се погърчили в Солунско (от зор!) и не само там! Ами гнусните скопски българофоби?Тъжно!

70

ДО 99

преди 12 години

щото масово сме чуждопоклонци и открай време малцинствата си налагат претенциитеХАХАХА, ГЛУПОСТИ. ЕДНО Е ДА СИ ЧУЖДОПОКЛОННИК, ДРУГО Е ДА КРЪСТИШ ГРАДА СИ С ЧУЖДО ИМЕ - ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ПРАВИ.КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕТЕ, НЕ МОЖЕТЕ ДА СКРИЕТЕ ЧЕ ВАРНА МНОГО ПРЕДИ "ВАРНА" СЕ Е КАЗВАЛА "ОДЕСОС".ПРОПАГАНДАТА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД ФАКТИТЕ.