14

Цинцаров

преди 12 години

Абе и 20 кв.км ще им дадем на мамалигарите, ей така без пари, но само с едно малко условие - всички роми и други *** от България да бъдат изселени в Romania. Ромите са си техните деди и името на мамалигарската държава даже са им дали. Какво искат мамалигарите повече от това ????

13

влах

преди 12 години

Румънецът се опитва да намекне служебно да пишем власите - румънци. Това ще е историческа грешка! В България има местно население с румънско самосъзнание - има села, в които се говори на румънски и днес.Те обаче са шепа хора - със сигурност хиляда или по-малко човека в едни села около Видин, местните си ги знаят.Нормално е - в Румъния ще се намерят толкова българи. Власите обаче сме много повече - десетки хиляди. Почти всеки във Видин е с влашки произход. Ние обаче сме с БЪЛГАРСКО самосъзнание.

12

до 11

преди 12 години

Ха стига бе!Откога Битоля е румънска?

11

Анонимен

преди 12 години

"Не ме притеснява абсолютно нищо дотогава, докато правото на румънците да се смятат за румънци, а не за друга категория, друго наименование, произлизащо от едно възприятие на държавно ниво, се спазва" Ако визира *** (роми) да си ги взимат всички до един.

10

добричлия

преди 12 години

Мамалигите са мръсно и коварно племе.Когато усетят хаос и бездържавие у нас, винаги са ни забивали нож в гърба.Примери много...

9

Анонимен

преди 12 години

Прабаба ми е родена в България в Битоля, сега там е румънско...

8

Анонимен

преди 12 години

...заради проучвания за добив на нефт и газ.

7

влах

преди 12 години

Аз произхождам от семейство от северозападна българия - от т.нар. власи. Макар баба ми да говори влашки, което си е диалект на румънския, ние никога не сме се смятали за нещо различно от БЪЛГАРИ!!! Напротив, по-голямата част от рода ми е с крайни националистични възгледи - подкрепят парти като Атака и ВМРО. Власи не е равно на румънци, ама въобще. Обиждате ни!

6

Анонимен

преди 12 години

Има само един начин да решим този проблем - война. Веднага. Ако може - ядрена.

5

Мерхаба Аскер

преди 12 години

Румъния използват докато все още ни управляват национални предатели и това им е шанса за 3 сребърника да си защитят претенциите.

4

Йордан

преди 12 години

Живея в Силистра. Тук още витае сред по-възрастните хора спомена от рунънската окупация. Не мисля че дори и сред хората на моята възраст и по-малки дори ще се намери някой който да приема факта, че поради некъдарна политика ще се наложи да преотстъпим каквато и да е територия на тази псевдодържава. Питайте който и да е в Силистра как се наричат румънците - всеки ще ви каже - мамалигари. Колкото до така измисленото румънско /мамалигарско/ малцинство - това е пълна измислица.

3

Анонимен

преди 12 години

България и Румъния са в ЕС, следователно нямат териториални претенции една към друга.Това е едно от условията в предприсъединителните договори.

2

ББ

преди 12 години

Подарявам ви 17км км и да не забравите да ми благодарите !!!!

1

off

преди 12 години

Мдаммммммммммм Северна Добруджа ....не прави чест мдамммммм .... всичко се помни. Е сега ще видим имаме ли политици все пак или само за разстрел стават.