64

Анонимен

преди 12 години

Защо убийството на всеки друг човек е криминален акт, а убийство на евреин антисемитски акт. Това е закон във Франция. Присъдата както се предполага е по-висока.

63

high

преди 12 години

Да припомним, че пирадмидите, коио ограбиха спестяванията на българите бяха създадени от евреи, като Соломон Анжел...По-нататък няма да какво да коментираме защо никъде не ги харесвали...

62

ИВАНЪ ВАЗОВЪ

преди 12 години

дизраели В България клане и сеч! вестяват някои газети, но аз ви давам честна реч, че туй са клевети, навети: отдавна ние знаем веч журналите какво са цвете. Лъжа е чиста, уж че там секат народа без пощада, че от три месеца насам май много от ножа пада! От Елиота[1] точно знам: въз Портата е туй набяда! Не крия тук, че има (ах!) и две-три села изгоряли, но турци да бедим е грях, че туй да сторят са желали: знам точно, че огъня в тях сами са българите туряли! А за жените? Може, да към тях са слаби османлийте; но и журналите всегда държат за капитал лъжите и тез безброй моми, деца в колоните им са убити! Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза. Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен *** те управлява? 1876, август

61

KIM KARDASHIAN FAN

преди 12 години

Сега четох коментарите и в дневник.бг . Ами коренно различна история !Първо тая новина е старателно прикрита и коментарите са ... айде да не казвам ! МАЙ СОБСТВЕННИКА НА ДНЕВНИК.БГ Е ЕВРЕИН! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ДНЕС.БГ ! КОЛКОТО И ДА ВИ МРАЗЯ, ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО !

60

Анонимен

преди 12 години

Големия българи и антикомунист Никола Николов оцеля в комунистическите лагери на смъртта ,за да имигрира в държавата на (неограничените възможности) САЩ,,човека отиде там с надежда на намери свобода ,вместо това се сблъска с жестоката ционистка действителност в щатите и като борбен и достоен човек реши да предупреди света ,за циониското зло ,като написа книгата световния заговор ,за което заплати със живота си ,оцеля в Белене ,но не и от ционистите заради истините които написа за тях

59

до блондинката от сл

преди 12 години

Тези пенсионери са си заслужили далеч по-големи пенсии, не си ти тази, която им плаща пенсиите, но тези които ти защитаваш са ги обрекли на това мизерно съществуване, ти може и да отричаш насилието, но за твоите любимци то е задължителен атрибут в отношенията им към света, а че не си в час е очевадно, явно не си прочела една стойностна книга през живота си!

58

до еврей от славянин

преди 12 години

Че вие с фесовете винаги сте били дупе и *** бе тарикат, винаги сте ''работили'' заедно срещу България и света и сега ''работите'' заедно, не си толкова умен колкото се мислиш! Вие *** от двете ''богоизбрани''племена сте библейските Антихристи, ама ние християните и другите сме си виновни, че ви търпим, защото искаме да бъдем хуманисти, но да бъдеш хуманен с дявола е най-голямата глупост от наша страна, но и на това ще му дойде краят!

57

Блондинка

преди 12 години

До сл: Чопля си маникюра, ама от заплата ми се удържа доста за издъжката на пенсионерите, за които спомена и за разлика от теб изкарвам толкова, че да не се оплаквам и да съм доволна :) Светът в който живея е този, в който се отрича насилието и смятам, че така е редно и не бих навредила на дете НЕЗАВИСИМО на какво го учат родителите му. И ако прочетеш 67 ще видиш мнението ми за пропагандните клишета, и тези които ги повтарят :)))

56

Анонимен

преди 12 години

най-голямото нещастие случило се на човечеството е ,че на земята се е пръкнало това дяволско племе -евреите не съм расистка ,не мразя никого ,но определено без ционистите-евреи земята ще е едно много по добро от сега за живеене място ,съжалявам ,за децата ,но понякога за престъпленията на родителите плащат невинни деца ,друг е въпроса ,че от съвсем малки тези деца вече са отровени с демоничната им юдейска религия

55

Блондинка

преди 12 години

До Еврей: Първо пише се евреин на български - иначе е неграмотно. Второ всички сме равни колега, само че някои са умни, а други са прости и се връзват на пропаганди :) И не на последно място - ръка ще целувам само на майка си на баща си, но ако настояваш ти можеш да ме целунеш някъде :)))))

54

до блондинката от сл

преди 12 години

Блондинке, ти на кой свят живееш, не знаеш ли че на тези дечица в къщи бащите им ги учат, че те са ''богоизбрано''племе и трябва да експлоатират колкото могат ''гоите'', т.е. непринадлежащите към ''богоизбраното племе, не знаеш ли, че представителите на това племе експлоатират и зомбират целия свят, за да задоволяват ненаситната си алчност, не знаеш ли, че заради това племе ние в България живеем като скотове с тези заплати и пенсии! Ако по цял ден си чоплиш маникюра наистина няма как да го знаеш

53

виновни

преди 12 години

за двете световни войни - виновни за появяването на турците по-нашите земи и виновни за всички финансови кризи - виновни за сегашната и виновни за подпалването на 3 световна война - ЕСТЕСТВЕНО НЕ ВСИЧКИ НО ОТ ТЯХНОТО ПЛЕМЕ СА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ А ОСТАНАЛИТЕ СА ИМ СЛУГИ А ВСИЧКИ ТЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА ЗЛОТО НА АРИМАН ,САТАНАТА ,ДЯВОЛА ИЛИ КАКТО ТАМ ВИ Е ИЗВЕСТЕН !!!

52

pupi

преди 12 години

ZIONISMA TRIABVA DA SE IZKORENI.ZIONISTITE IZPOLZUVAT EVREITE ZA POSTIGANE NA CELITE SI.TE SA NAI-GOLIAMOTO ZLO NA SVETA.SATANISTI.

51

Анонимен

преди 12 години

НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВАКАКТО И НА СИЛА РЕВАНЕ НЕ СТАВА.

50

Блондинка

преди 12 години

Към varg: Хайде стига клишета! Ти да не би да си виновен за нещо наравено от родителите ти? Омразата трябва да умре, не невинни деца!

49

varg

преди 12 години

Кои на тоя свят обича евреите-те са виновни за двете световни войни.

48

славянин

преди 12 години

Не само антисемитизма, но и антиислямизма се спотайва под повърхността, защото двете ''богоизбрани'' племена имат точно ''хитлеристко''отношение към останалата част от света! И едните и другите смятат тези, които не са като тях за хора втора категория и по тази причина те трябва да бъдат слуги, роби и работен *** на ''богоизбраните''! Това го пише в ''светите'' им книги на въпросните ''богоизбрани'' - Талмуда и Корана! И не е ли съвсем ясно кой е Антихриста и кои са антихристите!?

47

Блондинка

преди 12 години

Горките дечица :( Всички крайни националисти и религиозни поддръжници трябва да бъдат изловени и заключени, независимо дали са християни, евреи, мюсюлмани и т.н. И тотално превъзпитание, защото драги колеги ключът към мира е взаимна търпимост!

46

Яна

преди 12 години

Тези пък намерили по кого да стрелят,*** са проблема,а не евреите бе ***.

45

ined

преди 12 години

Ако цитираме Георге Иванов - Антисемитизъм е да мразиш евреите повече от необходимото.