28

Boko Tikvarov

преди 12 години

Tova e mnogo dobre za mene.Treat kinti za Cura i mene.

27

Анонимен

преди 12 години

Кое НЕразбра - НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ.....

26

До 26

преди 12 години

Абе умник след като започна добива край шабла ти усети ли намаляване на цените? Като надупчат и отровят добруджа пак няма да е евтино, но пък ще е мръсно! Аман от ***!

25

отивам в Венецуела

преди 12 години

Нали Шеврон ще копаят газ , как ще поскъпва ..... аааа те щели да си го купуват за Америка , за нас оставали химикалите и скъпия руски газ !!! Ето това е политиката на червени , сини , зелени гербери , царе и царици !!!

24

Анонимен

преди 12 години

*** ДОЛЕН ПРЕСТАНИ ДА СПАМИШ С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ БЕ. СИГУРНО ЖИВЕЕШ В ПЕТРИЧ И НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ПОЛОВИНАТА СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НЕГОДНА ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ ТЪПИЯ ТИ ШЕВРОН.ДОКАТО НЕ ПОКАЖАТ КАКВО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРОУЧВАНИЯ И ДОБИВ НЯМА ДА ИМА ШИСТОВ ГАЗ.А ТИ СИ ЛАЙ ОЩЕ И ХОДИ СЕ ДУПИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ***.ОТ МЕН ДА ЗНАЕШ - КЪДЕТО Е СТЪПИЛ АМЕРИКАНЕЦ ДОБРО НЕ Е ДОНЕСЪЛ !!!!

23

Анонимен

преди 12 години

ББ преди балотажа: "акциз на гаста няма да позволя в тая обстановка" Как е възможно да има хора които още се осланят на обещанията на тия мизерници, че и ги защитават като побеснели. Господа престанете с т'ва , "да ама комунистите"Не се ли свършиха бомбите на предишните вече.Баси, стоките от първа необходимост скачат в несвят, вас т'ва не ви ли засяга ??Що ги защитавате ??? ААА Плюе *** :))

22

Анонимен

преди 12 години

високата цена и ниската рентабилност на "северен поток" е основната причина да се вдигат цените на природния газ

21

Семер Ангелджиев

преди 12 години

Само малко ще вдигнем парното и газът.Ние от комисията за енергийно и водно оскъпяване сме честни хора, вервайте ни.

20

Вдян

преди 12 години

Няма ли кой да пита оная куха кратуна дянков, защо след като цените непрекъснато се повишават в хазната не влизат по-големи приходи от ддс???? Кратуно куха хората вече не пазаруват, започваме да оцеляваме и да разменяме! С тая политика скоро ще се борим кой пръв да резне стълба за скрап

19

Libra

преди 12 години

Радвайте се русофили, радвайте се. Ще си плащате като попове на мафиотите от Кремъл. И да не забравите да протестирате против Шеврон! :)

18

Анонимен

преди 12 години

СПОКОЙНО 2-3 МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВДИГНАТ С 20ЛВ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА...ЩЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ И ТОКА И ГАЗ-ТА С ТЕЗИ 20ЛВ И ВСИЧКО ЩЕ Е ОК.

17

петър ненов

преди 12 години

да се пускат всички блокове на АЕЦ козлодуи ....а всички разходи за тях даги плати кунева и и тройната коалиция....

16

ivi

преди 12 години

Май ще се излиза по улиците ... то не може всичко да се вдига а да имаме най-ниските доходи и стандарт в Европа.

15

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕ ТОЗ ГЕРБЕРСКИ БО*ЛУК САМ ПОЧНА ПАК ДА СИ ПИШЕ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ... 100 КОМЕНТАРА САМО ТОЙ ЩЕ СИ ПИШЕ СЕГА. ТИ КАКВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ АКО ГО ДОБИВАТ НЯМА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ПАК КАТО ПОПОВЕ ЛИ ?!ЧЕ ДОБИВА И ПАРИТЕ НЯМА ДА ЗАМИНАВАТ ЗАД ГРАНИЦА КАКТО ПРИ ЛУКОЙЛ ЛИ ?!Я СЕ СЪБУДИ МАЛКО И СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА..

14

Анонимен

преди 12 години

Бе виновен не беше ли Костов?А,другари?

13

Анонимен

преди 12 години

няма да протестирам против шистовия газ, ще се поинтресувам къде се продават калашници за населението

12

Анонимен

преди 12 години

Смачкахте ни! Народът колабира! И докато в половин свят има Арабска пролет, в България ще започне Балканската пролет! Продължавайте още малко така и ще ви изметен, жалки Освободители ***!

11

Анонимен

преди 12 години

до 8-миТова става с ИЗБОРИ и ПРАВИЛНАТА БЮЛЕТИНА!Веднъж на 4 години имаш шанс!Сега...яжте му гл**ата,квадратна.

10

Анонимен

преди 12 години

що протестирахте срещу шистовия газ?

9

ха-ха-ха

преди 12 години

Нали на изборите искахте още от същото? Защо сега има недоволни? Същото си го знаем яко поскъпване на де що има и замразени доходи. Който оцелее, оцелее, а после ще го натоварят и още :)))