162

38 g

преди 12 години

nema da se pla6im ot visokite razhodi a ot niskite dohodi neka da si rastat cenite

161

:(

преди 12 години

Яицата ни се продават в момента в пъти над себестойноста си. Те не са Ферари или Мазерати, и се произвеждат в България. ако произвеждахме Ферарита и Мазератита и някой ги купуваше и при тях щеше да е така. дребните произвоодители които продават по пазарите си отглеждат кокошките точно по изискванията на ЕС постоянно и техните яица изведнъж скокнаха доста. Просто иде велик ден. Да спрем да купуваме и да видим под или над себестойноста си са яицата. Защо в Полша имат по евтини яица от нашите ???

160

Селянин

преди 12 години

Как е гражданчета, дойдохте ли на нашия? Е, ще почнат ли майките да съветват дъщерите си "и гледай да си намериш селянин"? мухаххахаа :)

159

Анонимен

преди 12 години

Май са почнали да добиват петрол от щастливи мамути, затова горивата поскъпват

158

жорж до 195

преди 12 години

Гърците по-умни ли са от нас?Не ги гледайте само а действайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

157

22г.

преди 12 години

като гледам каква злоба има срещу пройзводителите сега имам 1 мечта всички български пройзводители на всеки 1 вид продукция да се откажат! всичко да секне от веднъж от 'тези омразни измамни комунисти' и тогава като почнат да внасят отвсякъде всичко ще стане забавно :Д как ще копувате хляб на 2лв и яйца на 1 лв и с радост ще си спомняте какво беше преди как 1 кило чушки ще скочи на 5 лв а домати от 0.30ст на 3 лв и тогава вие да си гледате да видите какво е

156

Петел

преди 12 години

Аман с тия яйца вече...По колко яйца ядете на месец - 20-30 (включително и тези, които се използват в храните). Следователно, завишените разходи са 4 до 6 лв. на месец, страхотия разбираш ли. Повечето ги дават тия пари на ден за да се ТРОВЯТ с продукцията на булгартабак или някой друг ...табак...Другаде е проблема!!!

155

преди 12 години

че аз по-добре шоколадови яйца да ям

154

сама яйцата ли?

преди 12 години

Очаквайте скоро по пазарите и щастливи марули, щастливи репички, щастлив лук, щастливи краставици, щастливи домати и всичко за което се сетите.Все пак идват празници и трябва да има най-много щастливи търгаши.А пък горивата стават все по-щастливи

153

sostin

преди 12 години

Що за простотии? Щастливи кокошки......а щастието на хората с него какво правим ?Щастливи помиари по улиците да има , щастливо кокошки да снасят яица , щастливи прасета ще се появат само щастието на хората никои не го отразява .......за мен това са пълни дивотии.

152

я

преди 12 години

ще караме на луканка

151

Ганчев

преди 12 години

- Не ме гледай умно БЪЛГАРИНО! Събуди се и действай!Стига си дремал!

150

Анонимен

преди 12 години

Не купувйте бе. Щото като видят другите алчнотии че минава номера, ще ръфаме агнешкото по 50-60 лева килото и марули по 5 лева корена. Толко им е акъла.

149

Петелов

преди 12 години

Да си ги ядат сами яйцата,и без друго ще икономисам хем от вредния холестерол,хем и от парите ! Да ви е сладко господа кокошкари !:))))))))

148

:(

преди 12 години

Какво ли няма да измисли българският тарикат, за да измами. Сега са им виновни изискванията дето ги има от 15 години. Как щастливите кокошки от по богатите страни снасят по евтино от нашите ? Не трябва да се ограничава вноса а напротив. Иначе БГ. търговеца ще продължава да ни *** и да богатее на наш гръб. Нека спрем за няколко месеца да купуваме яица и да видим какво ще стане.

147

22г.

преди 12 години

до 183 мани ги тея ферарита мазаратита те не стават не гледаш ли ч ене ги карат много хора :Д

146

eti

преди 12 години

Не плюите производителите много-лесно може да се направи проверка в птицефермите и да се изчисли себестойност на едно яице. Ако се докаже че едно яйце струва 8 ст./примерно/ а го продават на 25-да ги съдерат от глоби и да внасят от чужбина. Но ако се докаже цена 30 ст.а те продават на 32 какво да правят хората да продават по себестойност ми нали утре и за това ще отнесат глоби!! Ама то е най-лесно да се каже внасяите от Полша! За жалост Борисов само бездария го ограждат!

145

от 179

преди 12 години

Това, което имах предвид с теза за "некупуване" на продукт е:1) Теория за икономия от мащабите - колкото по-голямо е производството(количествено) на един продукт, то неговата цена пада2) Спирането на купуването на един продукт не значи, че цената му ще падне - просто ще се намали производството/вноса3) Цената на един продукт никога не може да падне под себестойсността си за производство, освен при фалит(финална разпродажба на продукцията)Съжелявам, ако не сте ме разбрали с примера за колите

144

22г.

преди 12 години

до 162 ами не копувай по малко ще е търсенето ще фалират масово производители (омразните от вас селяни) и цените на яйце няма да скочат на 1лв а на 2лв сега ще скочат пройзводителите 'вие искате да ни убиете бизнеса ГЕРБ са продажници имат сделка да внасят яйца' от там другите ще забранят внасянето на яйцата и ще има яйца по 2лв знаем си стоката знаем какво ще стане. + ще получим бонус Велик ден без козунаци и яйца :Д

143

Анонимен

преди 12 години

ДА СНАСЯТ НАВЪТРЕ !