96

Анонимен

преди 12 години

Нека се задават с костите на убитите деца

95

Анонимен

преди 12 години

сега да ви кажа нещо мюсюлманите, изостанаха по всички фронтове, русия и америка са скрити приятели япония и китай са им най добрите и верни саюзници света не търпи малоумици никой няма да рискува нищо заради някакви си араби и татари света е хварлил много труд последните 50 години за да го рескуват америка и русия с някакви си араби .

94

Анонимен

преди 12 години

6 милионен Израел притежава 10тата по сила Армия в света 80 милионен Иран 12та.

93

Анонимен

преди 12 години

те и евреите са резани.. Лошо от Иран не сме видели - няма и да видим. Лошо от американците много! Американски бомби се сипеха над София, българи умираха за американски цели. Американците казаха да се откажем от Васил ЛЕВСКИ, защото бил ТЕРОРИСТ?! Подкрепа за Иран.

92

Анонимен

преди 12 години

Не съм много сигурна че САЩ е империя на злото , но човек трябва да живее с отворени очи и никога да не забравя за корените си

91

Алекси

преди 12 години

Бившият външен министър на САЩ: Ако нападнем Иран, моментално подавам оставката си... Пича иска да каже, че Виетнам, Ирак, Афганистан се равнява на разходка в парка, с това, което ще се случи на американците, ако посегнат на древен Иран.

90

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам че трябва да ви кажа, но Войната има само едно лице което се нарича Смърт.Приятели , това не е компютарна игра. До преди ислямизирането на персийците Иран и Израел си сътрудничеха и бяха в много добри отношения. Америка подкрепяше Иран в 10 годишната им териториална война с Ирак. Тогава гледах репортажи и не проумявах, всички майки на убити синове вдигаха юмрук и искаха война, и иракчанки и иранчанки.

89

Анонимен

преди 12 години

чудя се японците напредват ли с роботите май сяамо тенекийте ще устанат като наследство след 3тата световна война робот по образ и подобие на чувека .

88

Анонимен

преди 12 години

Тук е пълно с *** черепи!Ха, като ви харесва исляма марш там в Иран!Като ви дойде резания до *** ще ви гледам сеира.

87

Анонимен

преди 12 години

На Обама тази година му предстоят избори за втори мандат и потщтракава израелския ненормален и самонадеян Натаниахо по много дипломатичен път да удари Иран. Що се отнася до Израел те знаят че независимо от това дали Америка или Израел ще ударят персийците, Иран ще реагира срещу Израел.Това го видяхме На 16,01.1991 когато Буш старши влезна в Ирак. Изришно беше наредено на Израел да не се намесва, но въпреки това отнесоха 39 бомби от Садам.Днес Израелския народ е против войната със Иран

86

Мъдьо

преди 12 години

Империя на злото = САЩ

85

:)

преди 12 години

Какво толкова е написал тоя лилипут Жорко бг не му намерих коментара сигурно са му го премахнали жалко щях да се посмея от сърце :)

84

Нов Световен Ред

преди 12 години

Високият стандарт на американците обаче е плод на ограбването на по-малки и по-слаби държави. Примери: Афганистан, Ирак, Либия ...Публична тайна е, че американското правителство печата милиарди доларови банкноти без покритие.Военният терор над света, поддържа изкуствено високия стандарт на американските граждани.Иран е следващата им жертва. Поводът - измислена ядрена заплаха от Техеран.Истинската причина е геостратегическото местоположение на Иран и петролните им залежи.

83

турчин до българин

преди 12 години

супер грамотен си...поздравления

82

ТОНИ

преди 12 години

И двете племена(израел-иран) са *** и еднакво гнусни така че не ми дреме -ДА СЕ ИЗБИВАТ

81

Анонимен

преди 12 години

Щатите са фалирали!

80

Анонимен

преди 12 години

?

79

балгарин

преди 12 години

докога ще се саобразиава цлиа свиат с тиа бели *** с президент ***

78

1

преди 12 години

Kvi voini kvi 5leva.Zabravihte nai goliamoto orujie horata.koi she pozvoli da stane 3 svetovna.Prosto vi provokirat da pishete da se popolizira saita

77

Нов Световен Ред

преди 12 години

САЩ са световен диктатор и световно зло ! Няма друга държава, която така безпардонно да се намесва във вътрешните работи на суверенни държави, както го правят от Вашингтон.САЩ и военната им машина са основен инструмент на илюминати за налагане на Нов Световен Ред.САЩ вече не е олицетворение на демокрацията и свободата, както беше преди 30 години.в Америка няма нито свобода, нито демокрация !Има грозна полицейска държава, която се крепи на основата на високия стандарт на гражданите си.