710

Костов

преди 12 години

Хайдеее, тъмносините костовчета се събудиха и се включиха в дебатите! Вие ли докладвате на *** кои коментари да чисти бре, тъмносини ***? Като толкова ви харесва този на снимката, защо не си вземете 4-5 чифта долни *** и да ходите да се биете за Обамата в Афганистан? Ама стоите тук и чакате да се върне *** драгалевченин на власт! Много ще има да чакате , ама няма да дочакате това време! Защото който и да чуе името Костов, псува до девето коляно!

709

до 886

преди 12 години

Муахахаахаха...затова ли руснаците снабдяват Иран с оръжие, защото не им стиска да ги нападнат? Колко болни мозъци има в този сайт не е истина.

708

Анонимен

преди 12 години

е тая карикатурана снимката е пълна саъс смелост , та чак сега е разбрал че е президент , е към края на мандата все пак е добро умозаключение за не бял човек .........

707

Ангел

преди 12 години

Спрете да плюйте Американците.Затова България има 3 национални катастрофи защото винаги се обръща срещу съюзниците си .Визирам Първата и Втората световна.По грамотните от вас ще ме разберат.Ние сме като една ***,вместо да ни дупи един ни дупат всички.

706

Анонимен

преди 12 години

Чернилката на конци на еврейските масони е толкова смешен, че направо се хиля с глас от заканата му пълна със страх. Нападни, нападни Иран и това ще ти е най-голямата грешка в живота, *** черна ***.

705

???

преди 12 години

Тоя *** ли ще напада Иран бе?? Дето персите му хванаха невредима супермодерната играчка и го направиха за смях в целия свят??

704

Ангел

преди 12 години

Браво!!!Америка показа че е смела страна за разлика от Русия която ясно заявява ,че ядрен Иран заплашва много и техните интереси,но въпреки това се скри като мишок и чака Американци и Евреи да и свършат мръсната работа

703

Без Обама!

преди 12 години

Имам син, работещ като инженер в североизточен щат на САЩ. Кореняците американци са категорични, че избирането на *** президент на САЩ е най-голямата грешка, станала под натиска на пълните с мексиканции др.емигранти южни щати и че тя няма да се повтори. И че дори след избирането на О. за президент крайните североизточни щати са искали да се обособят като такива към Канада. Защото се получава в южните щати садят пшеницата и копат царевицата, а северните щати осигуряват парите на USA.

702

Анонимен

преди 12 години

ИКОНОМИКАТА НА ЕВРЕЙСКАТА КОЛОНИЯ-САЩ ЩЕ СПРЕ АКО НЕ ВОДЯТ ВОЙНИ.НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ РАБОТЕЩОТО ИМ НАСЕЛЕНИЕ РАБОТИ В ВОЕННАТА ИМ ПРОМИШЛЕНОСТ ИЛИ Е ВОЙНИК.НО ТОЗИ ПЪТ МОЖЕ И ДА СЕ НАИГРАЯТ СЕГА ОЧАКВАМ АТЕНТАТ В Л.А.ЗА ДА ИМАТ ПОВОД ЗА ВОЙНА.САМО,ЧЕ НЕ СА ПИТАЛИ ПУТИН.

701

881

преди 12 години

Съгласен с теб,защото вчера даваха изборите в Иран и иранските евреи гласуват за Махмуд,и казха че те са родени в Иран и са иранци и нямат нищо общо с Израел,дори ако евреите нападнат Иран те няма да се поколебая да ги чистят.Мисля че българскиете евреи и мюсюлмани ще защитават интересите на България,не сме забавили как турция навремето ги изгони

700

до 881

преди 12 години

Според мен не повече от 20-30%.

699

878

преди 12 години

Реферандум никога няма има защото 87% от българите искат да излезнат от НАТО и ES a tova няма да се хареса на Уорлик.Не виждам кой български войник ще стреля по руски за да защитава финансовата лакомия на Израел и САЩ.Бегай за Израел или туркиш защото барак още не те пуска в САЩ

698

ЗКПЧ

преди 12 години

Погледнете горе на снимката президента на САЩ Обама: не ви ли прилича на разярен бабуин, на който току що са отнеле връзката банани и той е останал гладен! Не съм аз виновен ,г-н ***, сърдете се на този, който е фотографирал г-н президента на най-демократичната държава в света , която напарви глупостта да си избере афроамериканец за бащица на нацията! Гарантирам ви ,г-н ***, че такава грешка няма да повторят, а вие направихте голяма грешка, като се подмазвате на USA. Нито ви познават, нито ги интересува,че някой от РБ тича да търка неудобните според него коментари! Да не сте били преди това заместник командир по политическата част ЗКПЧ - на някое поделение в сливенско или ямболско? Те така бършат преди да мислят! И после не мислят!

697

Анонимен

преди 12 години

Няма такава *** на света като американо-израелските изчадия юдини, дето първо ще настанят ислямистите на власт в арабския свят и после ще ги насъскат срещу християнска Европа.

696

KOKO

преди 12 години

На никoй вече не му пука от обама с милиарди заем и всеки знае че търси начин да изчисти тоя заем и чрез война става най бързо,само че Иран не е либийско трибу а една от най старата държава в света.Китай каза че ако някои се опита да удари Иран,те ще я защитят дори и ако трябва да сложат началото на 3 световна.Тук става въпрос за надмощие и контрол на нефта т.е. парите и не мисля че Русия ще пусне близкия изток под хамериканси контрол (кражби)

695

Анонимен

преди 12 години

персите скоро ше ви *** ушати ***

694

871

преди 12 години

Говоря за българите християни в България 87% а не за евреите и мюсюлманите

693

Безпартиен

преди 12 години

САЩ и Израел имат нужда да сринат световната икономика за да я строят по техен модел,тъй като са влезнали в положение в което печатането на пари вече не върши никаква полза!Ядрената им война ще им реши проблемите стига да ги има и нас да ни има след нея!

692

99999999

преди 12 години

За разлика от САЩ които тарсат съюзници в Европа защото сами са неспособни да водят война,Русия скача на света сама.Какво направиха нато когато бяха окупирали Грузия?Нищо,не смеяха да мръднат.Русия има двоен ядрен арсенал от САЩ

691

Анонимен

преди 12 години

ТОВА ЧЕ ТИ ЩЕ ЗАЩИТАВАШ СЛАВЯНСКАТА ТИ РУСИЯ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ КАТО ТЕБЕ!