61

Анонимен

преди 12 години

Тези гербавите комунисти ми говорят за МОРАЛ !

60

Анонимен

преди 12 години

Всички "социалисти" - в мавзолеи! Веднага!

59

Дедо Либен

преди 12 години

То сегашните комунисти, комунисти ли са?!Навремето какви комунисти имаше!А сега някакви си олигарси, ама крали за да са олигарси!Чакайте да върнат "бонусите"!

58

До 76

преди 12 години

Г-н Комунист започната не означава построена.То и Тракия я започнахте преди 30 години да не би да я направихте.Б.Б. и Герб за 3 години ще направят толкова колкото вие за 30.

57

Анонимен

преди 12 години

"наи *** е че пак хората ще гласуват за Бсп после да невикат че сме гладни но наи лошото ве че народа е прос"...77-ми, как да го разбираме това?Ти да не си рекламното лице на простият народ?

56

Додо

преди 12 години

Някой да е виждал комунист да дава? В партийните им школи винаги се е учило само събиране и умножение. Изваждане и делене са им познати само доколкото другите трябва да ги практикуват в полза на събирането и умножението за БСП/БКП.

55

Анонимен

преди 12 години

ами права е плугчиева,все едно бойко не е знаел за бонусите...айде пък,писна ми от евтин популизъм...

54

50

преди 12 години

Щом толкова защитавате строитеството на магистралите от герб, кажете ми поне една която да е започнала при него, бе отворковци, или поне първокласен път !!!Щот аз мога да ви изброя 50 поне !!!

53

Анонимен

преди 12 години

да се задавят дано, *** безродни

52

ФЕНН

преди 12 години

КРАДЛИВ КОМУНИСТ ДА ВРЪЩА ПАРИ...ХА ХА ХА ТАКОВА ЧУДИ НЯМА ПО СКОРО МЕТЕОРИТ ЩЕ УДАРИ ЗЕМЯТА...ГОСПОДАТА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МОГАТ САМО ДА КРАДАТ...ТОВА ГО ЗНАЯТ И МАЛКИТЕ ДЕЦА

51

Анонимен

преди 12 години

mali....kolko ste prosti tova gerberite...

50

Анонимен

преди 12 години

А бе стига сте плюли обикновения чиновник дето е взел бонус по 100лв. на месец.Проблема е в шефовете дето лапат голямата пара.А ГЕРБ нямаше и да помислят да върнат пари ако оная тъпата с 73те бона не беше се раздрънкала,че и други са получили големи бонуси.Да не би Бат Бойко да не знаеше до сега какви пари си раздават 3 години?Просто догодина идат избори и се води усилена предизборна кампания.Вярвате ли,че всички министри,замове и секретари са взели само 100бона?А оная сама 73.

49

george

преди 12 години

много нагли тези комунисти герб да връщат те не затова пак ще изгубят изборите

48

Да, да

преди 12 години

Не ги връщайте тези бонуси, а ги преведете направо по сметките на БСП и ДПС. За Доган ефенди - хидролога, пригответе специален бонус от около два милиона долара.

47

Анонимен

преди 12 години

Гнусни социал-комунисти. Всички комунисти-да си харчат бонусите при Луканов!

46

Бг

преди 12 години

1. Първо да не ги наричаме Комунисти, комунистите каквито и да са БСП са далеко от идеологията им2. Да не ги наричаме Социалисти, два пъти управляваха и в управлението им нямаше нищо социалистическо или социално, а лявата идея опираше до схемата "лява ръка - десен джоб"3. БСП е партия без аналог и идентичност на крадци4. Естествено, че нищо няма да върнат .... с толкова труд са го крали ....

45

батака

преди 12 години

кога комунист е върнал нещо.те знаят само да взимат

44

Анонимен

преди 12 години

Преди три години комунистите приеха закон за амнистия на крадливите министри от тяхното правителство за да не ги съдят за отмъкнатите пари. Това е лицето на БСП - крадец който прокарва закони защитаващи кражбите и после вика дръжте крадеца.

43

hagen

преди 12 години

"В подготовката за присъединяването ни към ЕС администрацията изнесе изключително голяма тежест", категорична е Плугчиева. Голяма беше тежеста им да изнесат откраднатото от държавата и после да спрат еврофондовете заради корупция.

42

двоен морал

преди 12 години

Значи като е за ГЕРБ - "връщайте".А като е за техни - "не връщайте"А хората на ДПС кога ще върнат бонусите?