182

Анонимен

преди 12 години

Като се замисля преди време какви мъже от нищото са се вдигнали за народа си ... за децата си за семействата си ... Сега няма такова нещо. Направиха ни да сме всеки за себе си ... и всеки да мисли само за *** си и САМО ЗА ПАРИ. НИЕ НЕ СМЕ НАРОД ! НИЕ НЯМАМЕ ЦЕННОСТИ! НИЕ НЯМАМЕ ДОСТОЙНСТВА. ХОРА СПРЕТЕ ДА СТЕ НЕПУКИСТИ. НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ДОЙДЕ ДО ВАС ПРОБЛЕМА. ВСИЧКИ СМЕ В ЕДИН КЮП. София .... събоди се

181

НЕ НА МАФИЯТА

преди 12 години

Тиквата в затвора. ИСКАМЕ ТИКВАТА В ЗАТВОРА. И СЕРГЕЯ, И КОСТОВ, И ГОЦЕ.... ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** В ЗАТВОРА !!!!!

180

Житан

преди 12 години

Коментар на снимката:-Убавци!

179

ha ha

преди 12 години

Татарстанският президент Минниханов е един от регионалните ръководители, които се отнасят с особена почтителност към бившия и бъдещия президент. През миналата седмица на митинг в подкрепа на властта, той обяви, че Путин е човек, който разбира от всички отрасли и помага на Татарстан във всички начинания.Минниханов все още не е попадал в класацията подлизурковци на годината на списание Власть, но това се дължало единствено на недостатъчната изобретателност на неговото верноподаничество. Обаче след призива Путин да стане цар, Минниханов вече можел да влезе в десятката на подмазвачите. Там щял да е редом с чеченския ръководител Рамзан Кадиров, наричащ руския премиер Аллах, носещ пари на Чечня.

178

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа започвам да си мисля че турските сапунки са по интересни от сапунките на правителството ни?Това си е чиста порнография!

177

нищо ново.

преди 12 години

Мафията си прави купон на Банско. Нищо ново !

176

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 12 години

до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 до 211 много си прав аз го казах много пъти БЕЗ МАСОВИ АТЕНТАТИ ( точно като този на мафиота с Аудито А6 от Варна ) ....... няма да има подобрение в РЕЗЕРВАТ БЪЛГАРИЯ мутрите просто не ги е страх !!! пътят е само 1 , в него няма дори отбивки - АТЕНТАТИ, АТЕНТАТИ И ПАК АТЕНТАТИ.

175

Анонимен

преди 12 години

" Ако започнем с лекарствата, ще отидем на хляба, ще отидем на учебниците, ще отидем на всичко..."Ама да ,разбира се ,ако намалим тези неща ,от какво ще крадете? И кражбите ли са популистика? Странно между другото как степенува лекарства , хляб , учебници. Това е по ред на най- много крадено ? Щом едни лекарства струват три пъти по- евтино в чужбина и фирмата е на печалба ,то тук крадат повече от 300%! Боко вместо да показва тъпотията си да каже тая проста сметка като как я мисли?

174

Анонимен

преди 12 години

Премиера и Президента на посещение в столицата на чалгата и мутрите - Супер Дупер Банско

173

Анонимен

преди 12 години

Трябва да дойдат тези от чужбина, но не като царя или като Дянков. Някой, който наистина милее за този народ и за тази България! Съсипаха ни!

172

до 211

преди 12 години

И по предпазливо

171

do 211

преди 12 години

Сложи си някакъв антивирус на компа. Така останах без връзка с интернет.

170

Хърба

преди 12 години

Извивал му ръцете - ми като е хърба... и при дума даже напреко му пукат ставите...

169

МАФИЯТА НИ ГАЗИ !!!

преди 12 години

ТИКВАТА Е НА СКИ .... РОБИ, А ВИЕ КЪДЕ СТЕ ???

168

ПДД

преди 12 години

А не е ли популизъм да ми плещиш врели-некипели, че сме имали най-ниски данъци!Ако ми направите живота малко по-поносим, нямам нищо против да сте популисти...

167

Анонимен

преди 12 години

А на бас, че тая година ще стане скиор на годината

166

Анонимен

преди 12 години

1. За да се вдигне България трябва да се вдигне 1во София. 2. И да ги свалим, не вярвам на никой от сегашните други ***. От другите партии. 3. Много хора са готови, но това Ви казвам. Другите партии са същата работа.4. Трябва ни по сериозен масов линч на доста управници. Повтарям доста.....5. Готови сме и чакаме момента

165

Анонимен

преди 12 години

===== Бойко от сутрин до вечер=====един филм за комунисти, мутри и чалгари

164

Sony

преди 12 години

Ama to se znae ,che niama da stane no i vie triabva da znete che idvat i izbori a ti tikvo she si Simeoncho vtora seria. Moje da si vdigate zaplati i bonusi da si davate a neshtata ot parva neobhodimost ne moje danaka da namalite.I stiga s tvoite prostashki prikazki ,che danaka ni e nai-malak v Evropa da ama i nai-malki zaplati vzimame tezi prikazki ot otdavna im mina vremeto.Vzemi se chukni po tazi kratuna ,che naroda veche ne te obicha taka kakto predi.

163

se

преди 12 години

ГЕРБ - модерната ЧУМА.България умира!