209

Цветан Цветанов

преди 12 години

Съгласен съм с това да се направи една обща голяма тоалетна. Просто една дупка в земята и долу огромно пространство с различни химикали за разграждане и разпад. Наистина *** имат цвят и мирис на фекалии, за това трябва да бъдат изхвърляни в тоалетната !

208

jamba

преди 12 години

ela da mi iztrie6 kirta

207

Данчо

преди 12 години

Някой наричат нетърпимата реалност ксенофобия,друг иска ***.Абе ааланковци,кой ще рискува да ползва такъв *** и как ще интегрирате каца с мед и кофа фекалии?Колко са били прави некои "нови братя" като са им подсигурявали отделен транспорт!Смърди на *** в атобусите и некои трамваи!Защо нема противогази?

206

Лунатик

преди 12 години

И аз не искам да плащам инвитро процедурите на няква лелка която на 40 години се е сетила че иска да има дете...а докато е била студентка се е шибала с цял студентски град,има 10 аборта и изведнъж се е сетила че е застаряваща *** и е време да има дете!

205

jamba

преди 12 години

blagoiadrim za hranata Giauriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

204

до Jamba

преди 12 години

Изкъпи се ако обичаш !

203

Сен Сей

преди 12 години

По ухилен *** ,не намериха ли за тая статия?

202

ritci

преди 12 години

до265Извинявай за въпроса,ама ти нормален ли си или още си сънен и не можеш да разсъждаваш

201

абе Джамба

преди 12 години

недей да сереш където ядеш- като ние изчезнем тебе кой ще те храни?

200

qwer

преди 12 години

Тези подобия на човеци никога не могат да се интегрират,парите отпускани за тяхното интегриране винаги ще бъдат откраднати,за *** могат да се отпуснат пари само за стерилизацията им до пълното им изчезване или натоварването им на кораби и адиос над "Марианската падина".Когато видите *** да стане човек тогава и *** - интегриран.

199

jamba

преди 12 години

abe g*i ne6tasten nedei se pravi na Gospod Bog da ne iziade6 darvoto ti li ostana da kurmuva6 sveta i da kage6 koi kak da se nari4a ne vijda6 li statistikata 4e Gospod vi maha ot liceto na Balgaria vie ne se razmnojavate vie sled niakoia godina 6te stanete malcinstvo

198

Анонимен

преди 12 години

Самите *** не желаят интеграция,защото това би означавало да се приравнят към нас,тоест да плащат осигуровки,сметки,данъци.....просто тяхното племе никога няма да се интегрира по миролюбив начин!

197

Фалко Поета

преди 12 години

На *** каквито са цвета и миризмата, смятайте тогаз каква им е храната...

196

ritci

преди 12 години

А аз искам да бъдем без 80% от ромите- ***.ха защо защо като написах "ромите" ми го подчерта в червено,че е грешно,а *** не е.

195

jamba

преди 12 години

da be da i 4irkov niama toaletna ama operira balgari i im dava obrazovanie na studentite

194

янис

преди 12 години

По лесно може да се интегрира *** от клкото ***.

193

gtf

преди 12 години

до 265 - ако си мислиш, че разход м-у 500 и 800 милиона годишно, харчени да храним тези търтеи е малък проблем, незнам кво за теб е голям

192

gtf

преди 12 години

Тва е чист мързел, дядо ми преди 60г. е копал канал с комшията използвайки кирка и лопата, да си направят отводняване до близката река ( около 1км.). И без тва *** нямат работа по цял ден, никви помощи за търтеи от моите данъци, предатели управляващи !!!

191

Рокфелер и Ко

преди 12 години

*** в България са повече от 2,5 млн., много са и в Румъния, Македония, Сърбия...Затова Илюминатите имат тайно решение: пълно унищожение с елегантни средства: ваксини, храни, дрехи употреба, Кемтрейлс, лекарства... Лошото е, че и българите отиват марцина покрай ***! Въпрос: Кой ще наследи територията? Отговор: Турците!

190

Анонимен

преди 12 години

80% нямали тоалетна? Че те и бани нямат - просто не са им необходимост. Като има контейнери за отпадъци да не би да ги ползват? Тук-там като им подарихме жилища в съвременни жилищни сгради и какво? Около сградите бунище, че и панелите започнаха да падат, защото вадят арматурата от тях. Кучетата са интелигентни животни, но въпреки това не позволяваме да живеят свободно около нас. *** не са по-интелигентни от кучетата.............. Изводите оставям за вас.