20

янис

преди 12 години

Византийците ще ядат и пият а ние ще им плащаме ресторанта.......

19

Ghettoman

преди 12 години

Искам и на нас да ни дадат 100 млрд. Заем с ниска хихва и да ни опростят 50% от дълга.и пенсиите да станат мизерните 600 евро.ама ***.....имаме *** за политици

18

до 18

преди 12 години

Забравих да спомена че робите са злобни и зависливи...пп.Да не говорим за Бай ти ***.Айде,остани си със здраве злобно ГЕРБерастче.

17

Христо

преди 12 години

Язък, аз все се надявах да се стигне до фалит и да се отпуши бента за сриване на финансовата система. Но може би това че тя се самозахранва и този път ще и изяде главата още по-скоро. Поживьом-увидим :-)

16

Killuminati

преди 12 години

Айде всички в бозукито, да се лее узото, танци от девчонки на коленце и хубави мезета - как'то некой тука дето пишеше "Яжте и пийте - ЕС плаща"

15

До 10

преди 12 години

Да, горд народ са!Голяма гордост е да се посереш в гащите, някой да дойде и да иска да ти ги смени, а ти да се държиш все едно ти взима мерки за костюм. Който естествено не искат и да си платят сами.Безочливи и нагли са. Това ако ти е представата за гордост.

14

Желев

преди 12 години

За нас и потупване по рамото е достатъчно.

13

Анонимен

преди 12 години

ФАЛИТА Е СИГУРЕН ЗА МАЛЯКИТЕ И СЕ ОЧЕРТАВА ДА СЕ ОБЯВИ ПРЕЗ ЛЯТОТО, КОЕТО ЩЕ ИМ ДОВЪРШИ И ТУРИЗМА И ПСЕВДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ АМБИЦИИ.

12

КУКЛИ НА КОНЦИ

преди 12 години

Когато парите са просто хартийки, тези дето ги печатат, ще ни дърпат с конци. Скоро парите ще изчезнат като хартиен и метален материал, а само едно натскане на клавиш ще ни прави 2 или 5 пъти по-бедни чрез електронните пари. Има нещо сбъркано в световната система и вариантите на развитие не са оптимистични, ама никак! Никой пласьор на 'псевдоблага' няма да си затрие държавите наркомани. А какви комисионни са взели държавните глави за да си набутат държавата? И народа лумпенизираха де е готованец

11

ined

преди 12 години

Айде чистито на съседите, ядене и пиене на корем, а като свършат милиардите сценария вече е отработен - стачки и митинги, може и няколко банки да запалят и Европата пак ще клекне - ще им опрости половината дългове и ще им даде още стотина милиарда заем.

10

Пора

преди 12 години

Браво на гърците. Ядоха пиха и се весеелиха и 54% от дълга паднаха в канала. "Умните" българи пестим за задгробния където било по-добре ?

9

Анонимен

преди 12 години

Добре че е Гърция,ако беше България или Румъния,щяха да фалират и ниокй да не им отпусне и 1цент....

8

да-да,ама не

преди 12 години

Когато се е раждал гъркът,евреина е плакал...Гърците са горд народ,а не като нас роби.С борба,а не с преклонена главица се постигат нещата.Политиката им е праволинейна и за векове напред.Избират за управляващи умни и учени доказани политици,а не като нас : мутри,милиционери и най-вече ТИКВИ. Бог да пази България.

7

Анонимен

преди 12 години

Никой западняк няма да зареже гърците. Не си мечтайте за такова нещо. Гърция е основоположник на демокрацията в света. Основатели на западния свят.

6

Анонимен

преди 12 години

Всичко бяха маймунджулъци, докато взеха парите.Сега отново същото пукане и сиртакита.Дано Европа да им стъпи яко на гушите и да не им го позволи.

5

orce

преди 12 години

Nevideno licemerie i gadenje imam sprema ovaa odluka.Pa ako taka se davat pari na idni izliteini bezrabetnici sto normalno covek moze da ocekuva od EU.jAS ZNAM DEKA mk NEMA NIKOGAS DA JA *** VO eu DODEKA grcija NE ZAEBAVA NO KOPJ KURAC TAMU I ce trazime koga vladeat edni takvi gansrerski pravila na p[onasanje.ODVRATNO

4

kioto

преди 12 години

редовни гърци няма!

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Гърция я...спасяват,но редовите...гърци ги...заробват.

2

Ех

преди 12 години

130 милиарда евро и отписване на 53,5% от гръцкия дълг. Защо? Га ядаха кифтета за тиа пари не риваха. А тоя дълг кой мислите ще го плаща? Ние много ясно със скромната си ежегодна вноска в ЕС. Днес четох, че правителството на България се чуди от къде да вземе 1 млрд евро да си погаси вноската по външния дълг. Е дайте и на нас мама му стара или ни опростете целия дълг, който е какпка в морето в сравнение с този на малаките.

1

Chikatilo

преди 12 години

Трябваше да ги оставят на фалират тия ***....все на аванта и са пак пари им дават.....