77

Machiavelli

преди 12 години

Само у Българиу се плаща парно дори без да се използва. Такъв абсурд само у нас има.

76

pege

преди 12 години

Майка ви гнусна, нали топлофикация е ваша оти ревете бре.

75

до 85

преди 12 години

Отчетът не става по компютъра, а минават и отвън ти го отчитат за което си плащаш отделно в сметката. И надали радиаторът ти работи цял ден. Не е лошо да пишеш подобни неща, но нека да са малко по-реални.

74

мрън,мрън,в Бг

преди 12 години

Няма за какво да мрънкате,...Бг е капиталистическа държава ---ВЕЧЕ!При капитализЪма ,няма равенство ,братство,свобода ,...има ВЛАСТ,КУПЕНА С МНОГО ПАРИ,ПАРИ и МАТЕРИАЛНИ ОБЛАГИ ,......ПАЗАРЪТ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ ------НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ СВЯТ.....!

73

Мнение

преди 12 години

Тоя к'во реве? Моята сметка е 715лв. Аз какво да кажа? Ама 5 години се разправях с тези мошеници от Софийска вода и Топлофикация. Нищо. Къде ли не писах, къде ли не се оплаквах. Нищо.

72

топлофикатор

преди 12 години

скъпи съотечественици , тази зима ни донесе високи сметки за парно , но не се притеснявайте , от април ще са още по високи , а за понататък се сещайте сами , след проверката ще трябва да поемем и сметките на тъпоглавите законоотворковци .... ДА ВИ Е ЧЕСТИТО СКЪПОТО И ОЩЕ ПО СКЪПОТО ПАРНО , НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ДА ЛИЖЕШ МЕДА ПРЕЗ БУРКАНЧЕТО !!! БРАВО !!!

71

До 74

преди 12 години

Не може така да се отнасяте към хората от ГЕРБ. " Топлофикация " не трябва да им взема ,а трябва да им дава пари за това ,че ги отоплява.Това е чест за нея. Топлинните изчисления тях не ги интересуват.Киловати , килограми - все тая.

70

Пенсия

преди 12 години

Тази година сменихме топломерите със Сименс и "Техем" с "Топлофикация" - те сами ни отчитат. Отчетът става всеки месец, по компютъра. Моят апартамент е 65 кв.м, стая, хол, кухня и лира в банята. Навсякъде имам топломери. Апартаментът е тухлен, саниран, с нова дограма. За декември платих 95 лв, за януари 105, с топлата вода, естествено. Ние сме хора пенсионери и си стоим в къщи, така че парното работи почти непрекъснато през деня, поне в една от стаите. Смятам, че това не са много пари.

69

Фотограф

преди 12 години

А тази аграрна физиономия, що не си седи на село, да се топли до овчиците, а тръгнал в `Софията` да живее ?!

68

78

преди 12 години

И като ги изметеш тия от Топлофикация какво си мислиш, че ще стане? Че няма да плащаш високи сметки за парно ли, що ли? Сори брат, ама СИВ умре и рашъните вече искат за газа и другите енергийни неща парици (и то доста парици), така че тая история умре. Това, че от Топлофикация крадат е едно на ръка, но .... все пак кражбите им на фона на цените на енерг. ресурси са сигурно под 10% - демек вместо сметка от 480 ще имаш сметка от 430 :) Не мисля, че ти решава проблема.

67

анонимен

преди 12 години

Преи години ,по времето на Симеон , онзи МАФИОТ ,М .Ковачев след като гласуваха престъпният Закон за енергетиката , нагло заяви:" Е сега който не иска да има парно , ще трябва да си смени жилището" Същото беше и при П.Димитров. Същото е и сега.Защото всички те са от едно-МАФИЯТА. И преди дни , някакъв представител на Топлинните счетоводи, го повтори: Като не искаме парно , да си продадем апартаментите. Ай сиктир бе!!! Цял живот съм спестявал да си го купя , та сега някакъв............, да

66

ха-ха-ха

преди 12 години

Абе тоя *** през последните три години в които управлява принципала му Тиква в колиба ли е живял? И таз година ли се е нанесъл в апатъмант? Че аз всяка година в този период си плащам такива сметки. Ама като казвах, че в държава като БГ със мин. заплата от 100 евро и средна от 200 това са безумни цени тоя и другарите му обирници от трибуната обяснаваха, че не съм прав и това било пазарна икономика и себеконкуренция на монополите. Сега кво реве? Я да вземат да му преразгледат сметките за минал период, ако са били по-ниски, щото това би означавало, че тогава са му взимали прекалено малко.

65

Топлото

преди 12 години

Какво само се оплаквате бе ,вместо да се вдигнем и изметем тия Топлофикации дето ни крадат от години ние сме седнали да ги обсъждаме по форуми и си мрънкаме ама си им плащаме чинно,те ни съдят и пак си им плащаме.Правят се протести за цени на горива ,протести против ACTA,протести за какво ли не (не че не са нужни)а против топлофикация не.Не мога да разбера защо си траем,при положение че ни ограбват с милиони всеки месец.Явно наистина сме много *** народ!

64

Анонимен

преди 12 години

Наближи времето да се сменят повечето уреди за отчитане и хоп Наш депутат реши да наложи силово доста по-скъпите уреди. Просто случайно съвпадение предполагам. Тези въпроси защо не го измъчваха досега?

63

Тецолюбов

преди 12 години

Г-н Депутат , не ми е ясно само дали Боико ти е разрешил да коментираш ,или не знаеш кои командва ! Топлофикация може да бьде поставена там кьдето и е мястото , само ако ожули с някаква баснословна сметка Пьрвия ! Понежи щем не щем които е кьм тец плаща нещо и се вьртят едни пари и дьржавата папа някои лев --сме дльжни за доброто на дьржавата да ги тьрпим и докато не си продадем дома на някои друг бальк ще си траем и ще плащаме.

62

Васо

преди 12 години

Няма да ви разрешат защото няма да може да ви доят. По-точно няма да ви осъдят, освен ако не сте достатъчно глупави да им се вържете на сладките приказки за договори на разсрочено плащане и дрън, дрън, защото автоматически сам се признавате за длъжник. И защото Европата е зад вас, защото по нейните закони задължителни за страните членки, може да се изисква чрез съд плащане на услуга само измерена с уред. Там разни формули с неясен произход не важат.

61

зъл

преди 12 години

65 Абе другарю радетел на безплатното парно, а вземи влези в нета и си намери някой енергиен калкулатор - заложи квадратурата на жилището, определи разните там изолации и т.н. пък сложи да ти направи една сметчица, каква енергия ти трябва да отоплиш 90 кв. при средна тем. -15, че у вас да е примерно 20 градуса. Е виж какво ще покаже и тогава говори. За отопление на подобен имот при такива тем. ти трябват минимум 6 киловата. Как ще ги вземеш е твой проблем, но даже да си на дърва (което се води най-евтиното отопление като цена) пак няма да паднеш под 300 лв. А на тоя ако му формираха сметката по реалната цена на услугата, без субсидиите, кро-субсидирането и краденето от колегите му от ГРОБ, сметката му щеше да удари хилядарка.

60

Анонимен

преди 12 години

Като му е скъпо да поиска оставката на финансовия министър Дянков и премиера Борисов или да бяга на село и да се грее на ***.

59

123

преди 12 години

Президентът да опрости всички задължения на гербариите към Топлофикация. Веднага!

58

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя е един,а още 239?Докато се опомнят народа ще измре.