8

Патриот

преди 12 години

Браво на славянина!!!

7

Entusiast

преди 12 години

И за онзи, който твърди, че чернилката го поопукал: Искам да изгледаш мача отново и да преброиш точките на печката, добре че му зачитаха удари в ръцете и тила иначе не знам откъде му намериха тея 110 точки. Единствено в последния рунд на щурма успя да отправи няколко по чисти удара, през останалото време си играеше бой със сянка... със здраве

6

Entusiast

преди 12 години

Напротив, смаза си го, даже накрая се учудих колко точки са дали на британеца. Никакво уважение за черния! Да плюе в лицето на Владимир, колко достойно. Трябваше да го пребие като куче още преди брат му да се е заел.

5

екс

преди 12 години

Автора изобщо не е гледал мача !!! Черния определено не беше смазан о всъщност доста поопука Кличкото, но и определено се държа НЕдостойно! Реално победителя не е Кличко, но при срещи от такава величина, шампиона трябва да е свален к.о. за да признаят претендента за победител.

4

до 4

преди 12 години

Ми бай Х.й, на 40 години е човека бе! Ти искаш да хване бастуна и тогава да го победят Кобри, мобри и тем подобни смешници като този *** Чисора? Велик Кличко! На 40 години е и не се дава на нахъсаните пишлемета все още.Браво Виталий!

3

ванко цоков

преди 12 години

гледам бокс от 20 години,те такова шоу на бях гледал-кобрата да си седи на топло у село и да не говори глупости,защото голем бой го чака било от кличко,било от някой като чисоро

2

Анонимен

преди 12 години

Кличко бе по-добър, но в никакъв случай не може да се каже, че смаза Чисора. Наближава момента в който някой ще опука украинеца.

1

Алов

преди 12 години

Един шамар да лепне Кличко на нащта кобра и ще калайдиса нашият кълките.