11

аз

преди 12 години

ама бил гейтс създаде собствена империя, доказвайки ум и познания, а този е пионка, която следва иснтрукции, взимайки заплата в хиляди левове. що за сравнение?!

10

@

преди 12 години

Щом председателят на борда на директорите на "Напоителни системи" няма висше образование, защо Доган да не е главен хидроинженер и консултант? И двамата са еднакво компетентни в областта, само дето Доган е хитър и умен.

9

tosh

преди 12 години

то си стана стадо от калинки. :D

8

дядо

преди 12 години

а сега обясни на децата защо трябва да учатте добре знаят че и без образование можеш да управляваш българската държаване го очаквах от найденов мислех че е свестен и ги разбира работитебил гейтс не е работил за държавата и никой не му е давал постовесам се е създал - сравнението си е обикновен цинизъмако погледнеш обявите за работа-2 висши 2 езика5 години стажа изискванията за управляващите държавта май са само 3наш човенаш човек и наш човекно народа си го заслужава - *** до безумие

7

Д

преди 12 години

Всички калинки лятят около една жълта ,узряла,тумбеста тиква

6

егати наглостта

преди 12 години

Алоо,БСП,....нали вие ги създадохте за 20г.---преход ,заедно със СДС ,ДПС и НДСВ!"Калинките " не са от 2 г.създадени ,....на големи постове са !

5

за 2

преди 12 години

Естествено...видяхме вашите ''образовани'' какво могат

4

Анонимен

преди 12 години

Кумунетата да идат да търсят дипломата на правешкия селянин - нали твърдят че тогав а България ебила във възход....правешкия *** имаше 6 ти класс

3

Анонимен

преди 12 години

Бил Гейтс прави кариерата си в частен бизнес, а не в държавен.Освен ако и Миро гледа на държавата като на собствена частна фирма.

2

Чърчил

преди 12 години

Най-добрите политици, не са обезателно тези с на-доброто образование...

1

sante_dog

преди 12 години

Ех, ама как си слагаме нашите хора...