318

280

преди 12 години

приятел чиновниците взимат по малко от "работник" не злобей излишно!!! тук става въпрос за друга случка!

317

НАГЛАТА

преди 12 години

*** МАЙ НИ ПРВИШ НА УЛИГРОФЕНИ,НЕ РАЗБИРАМЕ ЩО Е БОНУС И КОЙ ДА ГО ВЗЕМЕ,ВТОРО ОТ ГЛОБИ,АМИ ДА ,ЧЕ ВИЕ САМИ В ЗДРАВНАТА КАСА СИ НАБИРАТЕ ЗА ДА ИМА ЗА ТЕБ,ЧЕ СИ СОЦИАЛНО СЛАБА,НАГЛА ЩЕ СЪДИ КОЙ,ТИ СИ ЗА СЪДА.

316

работник

преди 12 години

Това е!Нагло държание на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЧИНОВНИКА!Те всички смятат че без тяхното присъствие/не работа/ света ще загине.Така им внушават от по високо ниво.

315

Въпрос?

преди 12 години

Защо забравяте че ДВЕ герберки от НЗОК са гушнали по 12-13 хилки?И подуправителката на НЗОК - Марияна Василева Василева е лапнала хилядарките. дори повече от управителката!

314

Анонимен

преди 12 години

Е това герберите нямат срам, ама това двуличие ще им изяде главите.

313

справедливост

преди 12 години

Ако е бил искрен Борисов ,когато заяви,че никой не трябва да взема повече пари от него,ако е искрен Дянков,че няма да има коледни бонуси за чиновниците е редно да принудят всички самонаградили се висши чиновници с неоправдано големи боноси да ги ВЪРНАТ в бюджета,да бъдат порицани за алчността им,да се изгради комисия за проследяване на тоя процес,а откалалите да изпълнят народната воля да бъдат изгонени от работа без право в бъдеще на държавна работа. Това ще е справедливо !

312

372

преди 12 години

Гадина!!! Поне да се беше малко понаучила от ШЕФА си /Тиквата/ как се краде!!!

311

гацо

преди 12 години

по голямо лицемерие от нейното няма.не е нужно тя сама да си оценя труда.обществото определя труда на всички и според това се заплаща.така е при всички лекари.затова ги бият лекарите.наглоста е в изобилие.

310

От сайта на НЗОК

преди 12 години

Управителните органи на НЗОК са:Управител на НЗОК -Д-р *** Петкова НешеваЧленства:Сдружение ГЕРБ от 2006Член и учредител на ПП ГЕРБ от 2007 Подуправител на НЗОК -Марияна Василева ВасилеваЧленства и награди:Политическа партия ГЕРБ, район Витоша.

309

Анонимен

преди 12 години

Що ревете бе , кволошо има да се вземат бонусчета ? Заслужила си ги е жената , взела си ги е! На вас ако дадат няма ли да вземете ?

308

Анонимен

преди 12 години

Евалла на Милен Цветков.Гледате ли го?Един от малкото които не сервилничат на ***.Поклон!

307

Анонимен

преди 12 години

Що за персона.Що за доктор.Тази жена е на сто процента фелдфебел.Как отсечено и нагло демонстрира огромното си самочувствие и парвенющина.А-ау,побиват ме тръпки.

306

Работеща

преди 12 години

ББ искаме закон!Всички бонуси за 1 държавен служител годишно не могат да надхвърлят едномесечната заплата на министър-председателя.Един въппрос:Върху тези 12 156 лв.удържани ли са данъци и осигуровки или и тях ги поема работодателя (ние с нашите осигуровки)?

305

Петко

преди 12 години

По-нагло човече скоро не бях виждал.Тая подмина дори и Цветанов.Ай сега да видим к'ва ще я надроби премиера, и как ще ме убеди да си плащам като безработен здравните, когато ще отидат за бонуси на подобни лапачи.Иначе сме в криза и пестим. ДА ама НЕ!А вие продължавате да вярвате на ГЕРБ.Тея са бетер комунистите и турците в комплект.Мизерници и лъжци.

304

диета Нешева

преди 12 години

О, Нешева ще ги върнеш,ще ги върнеш тия 12000 бонус,ще ги върнат и другите директори с по10000 защото това са нашите кърваво изкарани пари,а възрастните гладуват с по 150-160 лева пенсия.Пък на теб не ти трябват много пари за ядене,че си бая дебела и охранена и току-виж си се гътнала от инфаркт или инсулт.Бонуси се дават за добре свършена работа,а твоята е недовършена и се налага да вземаме от заплатата ти.Спри да ***,вредно е за здравето ти

303

Втрещен

преди 12 години

Ей сега видях част от пресконференцията, която тази *** е дала ! Нямате представа как се караше на репортерите, каква наглост и арогантност имаше в държането и !!! Тази трябва НЕЗАБАВНО да бъде уволнена дисциплинарно !!! Нагла, алчна *** !!!

302

Макаров

преди 12 години

Пладнешки обири на чиновници...не е за пръв път откровено да крадеш за да си останел честен..боже каква по голяма наглост и то в ИНСТИТУЦИЯ В КОЯТО ХОРАТА СНАСЯТ ЗА СОБСТВЕННОТО СИ ЗДРАВЕ .Не бих окачествил цялата история с други думи освен това че такива жаби родени в блатото Бг обичат калта и смрадта повече от всичко друго....но законите на природата повеляват и добре да крадеш и да си пълниш гушата като банатска гъска рано или късно умираш а катафалката няма багажник.

301

аз питам

преди 12 години

А какъв стимул имат доктори и медицински сестри да си вършат качествено работата и да са в услуга на пациентите при по-ниско заплащане от чиновниците? Да се плискат в кървища,гноища и ***?Разбира се включвам и сонитарите в този кюп.

300

Не е верно!

преди 12 години

Можеше да лекуваш българско дете с тези пари, ***!

299

hahah

преди 12 години

е който както се уреди , свинята просто използва това което са гласували от НС , вината там я търсете тя какво е виновна че е нагла *** нали?