72

Анонимен

преди 12 години

Дойде време когато умният замълчава, глупакът говори а изметът ЗАБОГАТЯВА...ИВО АНДРИЧ

71

Анонимен

преди 12 години

НДСВ е като стоглава ламя, нескончаем извор на политически проекти.

70

Анонимен

преди 12 години

удивен съм. Всичик съдят Кунева според роднините й и според това, че се е съгласява на каво ли не само и само по-бъроз да влезем в ЕС. първо на първо ако трябав да съдим по роднините - Бойко Борисов има общи роднини с Иван Славков и бивш телоохранител на тодор Живков- не мислмя обаче, че човек си избира роднините. Второ - ако не бяха влезли през 2007 година в ЕС, кой знае дали днес въобще щяхме да сме там - вижте каква криза се зададе 2008-2009. Вижте как се промениотношението на ЕС към гърция.

69

Балкански пигмей

преди 12 години

Кой е лирическият герой в стихотворението?Б, Б. +М. К. - Балкански пигмейМалък човек с голяма уста -зинал,решил да погълне света. Иска богатствои почетни постове.Иска дворецна Канарските острови.Иска охранаи аудитория.Иска голямароля в историятаСамо че гледана педя от земятаКазвам му името.И пускам водата.

68

Kapitalist

преди 12 години

скка формация ндсв - измамно гражданско движение от миналото, което днес дори хората не могат да спелуват по новият му смисъл. Ако сте политик се опитайте да се държите достойно и си направете партия, не злоупотребявайте с гражданското общество оставете го най - сетен да се идентифицира и намери своя интерес. С най - добри чувства осъзнат гражданин на РБ.

67

Анонимен

преди 12 години

Брей каква стана тя, а аз си мислех че герб подписаха АСТА

66

Анонимен

преди 12 години

Тиквата няма нужда от дебати. Тиквата има нужда от конграчулейшън!

65

Анонимен

преди 12 години

Браво Ани, браво Цолова! С поредицата въпроси, на които отговорите са известни и ясни, притисна старата чанта и изкара на показ цялото и умствено съдържание, конфуз, раздразнителност и невъзможност да се справи със ситуацията. Да се чуди човек, какво ще струва съживяването и от политически труп, направила си не едно харакири??? Но става ясно, че няма да оправдае надеждите на кукловодите си и участието и в бъдещи избори е просто пилеене на пари и безплодно начинание.

64

Kapitalist

преди 12 години

г-жо Кунева, и за миг не сме се съмнявали, че правите партия за сметка на гражданската кауза.Вие сте поредната политическа фигура, която ще се изгаври с все по - спиращият да мисли българин, като разкъсате гражданското общество в още една групичка по интереси.Както и очаквате ние вече забравяме предателството ви на изборите за EU парламент, когато с лицето си подведохте хората да галсуват за вас а се оказа, че гласуват за следващите в редичката на влезналото в историята на българската политиче

63

Анонимен

преди 12 години

и кво излиза всички виновни на Тиквата, че подписал АСТА? Ми кат не може да чете

62

Анонимен

преди 12 години

Не плюйте! Жената е много добре възпитана. ПОНЕ НЯМА ДА НИ ИЗЛАГА ПО СВЕТА!

61

Анонимен

преди 12 години

Щом герберите вият на умряло значи Кунева е на прав път!

60

ФЕН

преди 12 години

КУНЕВА ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ПРОСТО ДА СЕ ГРЪМНЕШ...ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА БСП...ПИНОКИО КАКТО ТЕ НАРЕЧИ ПРОФЕСОРА

59

God

преди 12 години

Не е ли по-добре да направи партия, когато има идеи какво да се прави? Какво конкретно решение на конкретен проблем е дала тази кукумявка? Тя е женският вариант на Първанов - всяка втора дума е дебат. Може да дебатира цяла година по един проблем, без да го реши или през това време да го реши някой друг. Тя не може да вземе сама решение за нищо. Както беше и в ЕК - там гуруто беше Барозу. Като й каже "дай да изядем и изпием едни пари" (за които в момента ги разследват) тя е винаги "ЗА".

58

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам, но тази жена не ми е вдъхвала никога доверие. Това е политик от типа - говори много и дълго - без да каже нищо.

57

Анонимен

преди 12 години

Ей ама червената ДС върхушка все ще извади някой як коз да ги изкара от мръсната ***. Едно време доведоха "царчето" от една шивашка фабрика в португалия да стане месия и да измести опозицията. Сега пък тая *** ще им е троянския кон. Аман от тия нагли слузове с различни лица!

56

Анонимен

преди 12 години

ne ni zanimavaite s tazi alkoholi4ka

55

Анонимен

преди 12 години

Само Бойко Борисов!!!

54

Анонимен

преди 12 години

Боко май вижда сериозен противник.И го е шубе.

53

нели

преди 12 години

Тая кривоуста комуниситическа *** Кунева да вземе да се скрие от политическото пространство,защото всички знаят каква комунистическа номенклатура е и какви мръсотии са правили роднините и.Нека каже кои са те и къде е досието и от ДС.А тия,които пишат в нейна подкрепа или са с промити мозъци,или въобще не знаят каква издънка е тя. Хора,осъзнайти,точно *** ни доведоха до това състояние,не я подкрепяйте.