60

до 63

преди 12 години

Точно така! Ама що се хабиш да им обясняваш. Аз казвам точно това ама не им изнася. Те не ги интересува дали ще ги следят, а че ще им спрат кранчето на безплатните торенти. Ама са толкова глупави да помислят че ако взимат една средна заплата от 2000 лв, няма да им представлява трудност да отидат и да си купят диск с музика или под наем да си вземат филм. Що не се организира тази група да стачкува за вдигане на пенсии, заплати и против вдигнатите такси в университетите?

59

Томас

преди 12 години

56Кое е редно - ти въобще знаеш ли за какво става въпрос? Или дрънкаш простотии - става въпрос за патенти ЗА ВСИЧКО - включително и за храната ти - утре ще умираш от глад защото монсанто са патентовали над 11000 растения и животни - които са създадени ОТ Бог, но според закона ще са собственост на монсанто - а ти дрънкаш, че било редно. Тези закони подготвят идването на новия световен ред - ако някой не е удобен - обвиняват го в нещо и го убиват.

58

до 60

преди 12 години

Именно. Ако имат малко акъл в главата си, няма да го искат. За това и ги дефинирам така. Още повече че не съм дал оценка за всички, а за тази група протестиращи.Четете всеки ред, а не това което ви изнася.

57

до м

преди 12 години

Долу си писал "Европа не е група безделници"прав си за това протестите са в цяла европа!

56

до 58

преди 12 години

Аз си плащам.Нямаш един лев в джоба, седнал си да умуваш.Ае беги при мама в полата да нанкаш, че не е за мъничета като тебе.

55

до м

преди 12 години

своите права като истински свободен гражданин.Съвсем отделно няма какво да ти обяснявам,че протестът е насочен ГЛАВНО срещу т.нар странични ефекти на АКТА,който дава възможност за "колонизиране" на интернет пространството,не знам да ли го разбираш,ще ти го обясня с пример от твоето време-под предтекст,че защитават собствеността ще направят това,което правеха комунистите под предтекст,че защитават държавната сигурност,надявам се сега да ти е станало ясно.

54

до м

преди 12 години

Ти си част от една много шумна група от хора,които постоянно квалифицират младежите като несретници,***,пияници,наркомани,***,катастрофа,черна дупка,смъртна опасност за бъдещето на България.Само едно ще ти кажа-никоя страна не се отнася с децата си,с бъдещето си както България го прави,както другите българи го правят,никой журналист не ги обижда публично,никоя национална телевизия не ги унижава в ефир,никой родител не си стои у тях докато детето му е на площада пред полицията и се бори за

53

м

преди 12 години

И 10000 минусчета да цъкате...все тая. Такива като вас нямат бъдеще. Теглете си пиратските истории и си стойте у вас без работа. ...боже,боже.

52

ДО М

преди 12 години

Кретенче жалко, като ти е толкова добре всеки един момент да си под наблюдение, защо не идеш доброволно да даваш отчет на ГДБОП... Такива ***, които говорят против основните човешки права, са за карцер. Хората ако искат ще блъскат *** и на животински ***. Никой няма право да ограничава личната свобода на друго същество. Като ти е кеф да правиш най-богатите още по-богати - заповядай...

51

до 55

преди 12 години

*** ще си викаш на теб. Не си ме родил или гледал за да ме оценяш. Много на ниско ниво си за да ти приемам мнението. Ще си платя - щом трябва! Аз съм за ред в тази държава. Бива и ти да си вземеш поука несретнико. Ако знаеш какво е това, разбира се.Ама едва ли...то такива като тебе пиратстват.Ха-ха.

50

м

преди 12 години

Европа не е група безделници. Моля, моля. Това че 2-3000 души са излезли не означава че тяхното мнение е вярно. ЕВРОПА трябва да каже ДА на това. Защото така е редно. Не сме в Африка за да се държим като диваци!

49

Пъзел

преди 12 години

Мноого *** народ има тук, мнооого!Разбирате ли че, това е страха на силните и политиците...НЕ разбирате ли че, на тях не им дреме дали сваляте песен на Радо Шишарката или бат Милко....страх ги е да няма заговори с/у правителства и политика!До 52: Абе *** ти да не си си купил лицензиран Win??? Или си купуваш само лицензиран софт и музика....та е*ва и у паралията ***!

48

Анонимен

преди 12 години

RESPECT FROM WORLD !НЕ НА АСТА !!!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Според мен това е добре да се случи. Причините са следните - в момента повечето хора са абсолютно облъчение и си трайкат, защото горе-долу нещата се търпят и могат все още да се преглътнат. Когато се въведе АСТА в действие е тогава вече ботовете ще се усетят за какво иде реч и плебса ще настане. Това не веднъж се е случвало в историят на човечеството, просто някои имерии преяждат с власт и се самозабравят, после ги сриват и цикъла се завърта. Нищо ново само технологиите и начините са различни :)

46

м

преди 12 години

Кажете си младежи несретници, че искате да сваляте безплатно, а не че ви е страх да не ви следят или бла-бла-бла. Толкова сте прозрачни, че ми се гади от такива като вас. Ми като няма нищо легално, то артистите спират и тогава ще видим какво ще сваляте. Айде да не използвам думи дето не са за медиите, че не ви понасям вече.

45

м

преди 12 години

Разбира се че трябва да се приеме!!!! Толкова хора между които и творци са ощетени от пиратството в интернет. Къде го има това безумие в нормална страна? Ми помислете бе, *** младежи, че някой ден може това да ви е спасението за работа! Толкова ли нямате акъл в главите си?????? Колко работни места се затриха откакто се появиха тези сайтове за пиратско съдържание? Нека го приемат ама да свалянето на музика или филми да е платено! Само така ще се оправим!

44

до 43

преди 12 години

Как може ли? Ами като те държат за топките и стискат здраво. То нашито момче има доста прегрешения преди да почне да се прави на клоун и в политиката. Тези клоуни са много удобни защото са зависими и когато имат нужда от тях *** им напомнят от коя дупка са изпълзя ли и какво сега трябва да свършат.ФБР преди години когато Тиквата си играеше на кмет пуснаха инфо че го разследват за нарко бизнес, а банката на неговата принцеса за пране на азиатски кинти и какво стата - тиквата ходи до US и отшумя

43

White Rabbit

преди 12 години

В отговор на това "мъдро" изказване: "Когато спрете на коча мъдете да се клатят, тогава ще спрете и АСТА" НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СКОПИ ЕДИН КОЧ И ПОВЕЧЕ НИЩО ДА НЕ МУ СЕ КЛАТИ !

42

White Rabbit

преди 12 години

Epic mask is epic !

41

БАЧКАТОР

преди 12 години

Бате Бойче,ако подпишеш АКТА, във всеки дом където има компютър хората ще гласуват срещу теб !