14

Майко мила ...

преди 12 години

Е пък бива лъжи и измами, но тези се оляха !!!

13

Русенец

преди 12 години

Тези статистики между себе си ли ги правят ? Защото 9 от 10 човека ме питат ЗА КАКВАТО И ДА Е РАБОТА, ЗА КАКВИТО И ДА Е ПАРИ ! И говоря за хора на по 35, с минимум средно образование и някакви професионални умения.

12

Ачо

преди 12 години

И къде е тая средна заплата 727лева?Сигурно стъкмистиката е правена при обсужващия персонал в парламента!Тука по край мене братче всико живо е без работа,а и не се вижда скоро някаква надежда.Нека да дойдат тука в провинцията да ги видя ква заплата ще ми изкарат!

11

Ben

преди 12 години

Тия комунисти вече 3 години не се усещат за лъжите си и че нищо не сътвориха освен разсипия във всяка област. Нямат и срам дори да се показват. Най-доброто от всичко е, че се усеща краят на последното комунистическо управление.

10

Икас

преди 12 години

За разлика от станишевци, които през мандата си вдигнаха 4 пъти заплати и пенсии/500-700 лв, таван, факт/ гербавите комунисти не само че и стотинка не дадоха, но отнеха и съсипаха и това, което остана от тях. Приказката на ***, че ония окрадоха всичко просто отдавна свърши, на нея едва ли вече някой вярва.

9

аа

преди 12 години

Да се махате с тия манипулатори и гъзолизачи НСИ .... на нито една тяхна статистика не вярвам..Те ако бяха коректни фирмите нямаше да си поръчват на други маркетингови фирми за проучванията...

8

Анонимен

преди 12 години

Абсолютни простотии, не гледайте заплатите в София само, има и други градове, Бургас например, няма такава средна заплата, повече от 500 лв не се дават и за висше и за средно обр., и хората се натискат, защото друго няма, така още повече се подкопава нивото на работната заплата - липсват работни места - само хипермаркети се откриват, тук в Бургас с лопата да ги ринеш, кой дава повече от 400-500 лв, това е- заповядаите у нас в Бургас, все ще се намери с какво да ви почерпим.

7

Dada

преди 12 години

Мама ви лъжлива да е.а! От времето на стачката с нито лев не са се увеличили заплатите, кого лъжете? тогава дадоха по 30-40 лв. и това беше....лъжлива стъкмистика, за да карате народа да мрази учителите!

6

Анонимен

преди 12 години

Ае ко *** *** за щопските пръчки те земат по 800-1000 лв и се недоволни ...

5

Анонимен

преди 12 години

От години е ясно, че данните на НСИ са страшно изкривени...Тия живеят в някакъв собствен виртуален свят...

4

Ужас

преди 12 години

Какво нещо е манипулацията! Първо - статистически се увеличава, защото намаляват работниците, и то най-много точно тези професии, които са строители, шивачи и т.н., т.е са ги осигурявали на минималната! От там статистиката отчита увеличение, но то е измамно! Второ - реалната инфлация за 2011 е около 15-20%! ФАКТ! Т.е. покупателната способност пада доста! Това е най-важното! А иначе статистиката е сладка манипулация и служи добре на управляващите, които и да са те!

3

Песимист

преди 12 години

В София 700 не стигат само за наем, ток и парно. И какво ядът хората? Ядът ми... До там стигнахме. И да не ми говорят как нещата се оправят, защото на всички ни е ясно, че оправия няма.

2

Анонимен

преди 12 години

Чак пък да се увеличава....Кой увеличава заплати по време на криза, бре?

1

Анонимен

преди 12 години

Най-голямо увеличение на средната заплата е регистрирано в сектора на образованието - с 13,4%.?!? Заплатите на учителите са се увеличили? Що ли не съм чул нищо по въпроса?