225

Охранител

преди 12 години

Калине, ако някой някого се опитва да манипулира тук, то явно ти си човека, който се мисли за велик манипулатор, но явно си най-манипулирания...това ми стана ясно от това, че не знаеш къде точно са правенипроучванията презпоследните 4-5 месеца и говориш наизус, че се опитваш и да го вмениш на останалите четящи тук...добре, че няма нито еден дати се върже...и стига с тъпите ти политически определения...не съмчервен, ночи ти си мнага заблуден всички го разбраха...направо си жалък....

224

Северина

преди 12 години

аз пък чух че Шматко предложил на нашите министри в Русия, Газпром ,да разработва шистовия газ в България.Колко е верно не знам.

223

Анонимен

преди 12 години

Предлагам,щом има толкова мъдри глави,които сънуват шистовия газ като избавление за икономическите проблеми на страната,да вземат да се потрудят малко и да измислят някоя технология,която да създава енергия или поне да я икономисва.По голям успех и икономическо благосъстояние ще докарат,отколкото добива на енергийни ресурси от чужди фирми и дръжави.Твърденията,базирани на догатки и желания,платени професори и други подобни - въобще не гарантират сигурност,а по скоро крият лъжи.

222

Калин

преди 12 години

ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ПОЗИТАНСКИ ВОЖДОВЕ .. ИМАХА ВИЗА ЗА САЩ И Я ОТНЕХА .. ИЗВИНЯВАЙТЕ:) АЗ ВСЕ ОЩЕ НЯМАМ.. ДАЖЕ НЕ СЪМ КАНДИДАСТВАЛ.. :)

221

До 255

преди 12 години

Ти луд ли си бе, или жертва на пропаганда?!? Тази "зелена" енергия е толкова зелена, колкото е зелен мозъка на нашите управници. За така наречените соларни паркове, които били "екологични" само трябва да знаете, че поливат обилно в почвата пестициди, за да си гарантират, че поне 10 - 15 години под батериите няма да никне нищо! Ами тези с вятърните турбити? Отиват на плодородна почва, насипват силометри с няколко километра чакъл за пътища и кабелни трасета а в основата на вятърния генератор бетон

220

Охранител

преди 12 години

Калинчо, въобще не си в час...ей това е...тъй като истината винаги е относителна...за теб тя е относителна явно към американските интереси...ти от България ли пишеш?

219

Калин

преди 12 години

Охранителче.. позитанската природа лъсна :) кого лъжеш ти.. че си говорил с румънци в новопазарско.. местните бесепе активисти.. ВИДНИ ЕКОЛОЗИ ли ти го набиха ? споко, знам добре.. че са неспособни да набиват каквото и да е ..на тях най често им го НАБИВАТ!В РУМЪНИЯ ГАЗПРОМ ПРАВИ ПРОУЧАВАНИЯ ЗА ШИСТОВ ГАЗ.. И ТОВА СЕ ЗНАЕ.. ТО Е ОБЩО ИЗВЕСТНО, ОФИЦИАЛНО:) ВИДЯЛ СИ РУМЪНЦИ НА СЛУЖБА ПРИ ГАЗПРОМ... В СЕЛАТА ВАСИЛ ДРУМЕВО.. ИВАНСКИ.. ТЪРГОВИШКИ А НЕ В НОВОПАЗАРСКИ.. ЛЪЖЕШ, ДАЖЕ НЕ СИ И ВИДЯЛ :)

218

Анонимен

преди 12 години

Айде пак се почна с приказките за енергийна независимост.Абе нашата политика като неоправена мома-ще дойдат да я понатиснат и тя хоп съгласна.А за коментарите,че сме зависими или русофили-все пропаганда.Който иска,нека направи фирма и да внася -кеф ти Гърция,Турция, или други,да си направи една тръба и да си внася газ от където иска.Ама нека друг да плаща цената на природните катастрофи.Та нали тука имаме и слънце-нека дойдат американците и да направят всички странищата в соларни паркове.

217

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха, ха .... намерили с кого да обсъждат своята "независимост"!!!Защото от нас нищо не зависи, а ние зависим от висчки.... Ние сме като куче, което се мъчи да души нещо в парка, но господаря му закача каишката и безцеремонно започва да го тегли в друга посока.Това задокеанските господари предпочитат да го наричат енергийна независимост, вместо безцеремонна намеса във вътрешните ни работи и диктат.Странно, но има и ***, които вярват на тези ала-бала приказки....

216

Калин

преди 12 години

ДЪРТИЧЪК СИ МИ .. А И БЕЗ ДЪРЖА, ЧЕ СИ РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА СРАМНИ ВЪШКИ :) САМО НА МОЕТО АВЕРЧЕ КУКУ .. ДИВИЯ ФОРУМЕН ШУМКАР ..ПОЗВОЛЯВАМ ДА МЕ СЪНУВА ПО ТОЧНО .. ТУК :) КОЙТО ВРОЧЕМ .. НЕЩО ИЗЧЕЗНА ХАХА, ДОКУМЕНТА НА БАН ЛИ ПРЕГЛЕЖДАШ БЕ, ЧЕТИ.. И БЕЗ ОПАШАТИ ЛЪЖИ И ВРЪТКИ:)

215

ШИСТОВ РАК

преди 12 години

Шистов газ - ракови заболявания в Германия -------------------------------------------------------Разследване на немската телевизия ARD върху връзката между добива на шистов газ в Долна Саксония (Германия) и епидемията от ракови заболявания в района

214

Калин

преди 12 години

В НОВОПАЗАРСКО.. ПРОБИ СА СЕ ПРАВИ ОТ 50 ГОДИНИ.. НЕ ВЕДНЪЖ.. НО ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ .. МОЖЕ БИ НАД 20 ДОРИ.. НЕ СА И ТИ ЛЪЖЕШ :) В ГУГЪЛ ИМА РЕПОРТАЖИ.. В КОИТО СТОПАНИ .. СЕ ОПЛАКВАТ, ЧЕ ИМ ТЪПЧАТ ПРОДУКЦИЯТА .. ТОВА СА СТОПАНИ ОТ ВАСИЛ ДРУМЕВО.. ИВАНСКИ И ТЪРГОВИШКИ СЕЛА .. ТО СИ ПИШЕ .. В НОВОПЗАРСКО НЯМА .. ТАКОВА НЕЩО .. И НЕ ЛЪЖИ.. ШМЕНТО :)

213

Провинциалист

преди 12 години

Калине аз правя ФРАКИНГ на мъжки дупета от 15 години ти би ли разрашил да ти излекувам хемероидите за без пари :)))))

212

БЪЛГАРИ...

преди 12 години

РУСИЯ И РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ---НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ДОБИВА НА ЕНЕРГИЙНИ СУРОВИНИ В БЪЛГАРИЯ!РУСИЯ ИМА ИНТЕРЕС ---ДА ПРОДАВА ЕНЕРГИЙНИТЕ СИ СУРОВИНИ ...СКЪПО НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!РУСИЯ НЯМА ДРУГО ,С КОЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР , ОСВЕН ГОРИВА ,СУРОВИНИ И ОРЪЖИЕ...!БЕДНА И НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ /от СОЦ-***/.... НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА КУПУВА РУСКИ ГОРИВА ,ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА , ЗА 300-г. НАПРЕД!

211

tosh

преди 12 години

ще е добре *** да поразчисти тука...

210

анонимен

преди 12 години

САЩ са решили,че в България ще живеят само 3 милиона и Хилари се срещна с тях.

209

Охранител

преди 12 години

Какво Търговище те боде бе Калине...? Най много проби бяха направени между Нови пазар и Провадия...въобще не си в час...що неси лягаш наистина? ААА...забравих, че сте във ваканция...

208

Калин

преди 12 години

ГЕОМИН.. ФИРМА ГЕОМИН .. ПОЛУЧИЛА ЛИ Е РАЗРЕШИТЕЛНО .. ЗА ПРОУЧВАНЕ И НЕ ГО ЛИ Е ПРАВИЛА .. ДО СЕГА .. ГЕОМИН Е ФИРМА СВЪРЗАНА С ГАЗПРОМ.. ШЕВРОН.. НЕ СА ПРОУЧАВАЛИ.. ДО СЕГА .. НАПРОТИВ ОТ 50 ГОДИНИ .. ФРАКИНГОВАТ СЪВЕТСКИ.. ЛЕНТЯЙ! И НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ СА ЗАПОЗНАЛИ ХОРАТА С ЕВЕНТУАЛНИТЕ РИСКОВЕ .. ЕКОТАЛИБАНЧЕТА :)

207

Анонимен

преди 12 години

А БЕ ,МНООГО ЕКОЛОЗИ ТУКА БЕ, МНООГО РАЗБИРАЧИ! ПРОФЕСОРИТЕ ИМ КАЗВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОУЧИМ И ДОБИВАМЕ ШИСТОВ ГАЗ, А РАЗНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ТУКА ВИКАТ НЕ.

206

Калин

преди 12 години

ХАХА .. В ТЪРГОВИЩЕ ИЛИ НОВИ ПАЗАР.. ЩОТО НОВИ ПАЗАР Е ШУМЕНСКА ОБЛАСТ.. ПРИ ТОВА ПО БЛИЗО ДО СИЛИСТРЕНСКО.. ОТКОЛКОТО .. ДО ШУМЕН:) НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ.. КАТО СА ТЕ ПРАЩАЛИ .. В КОМАНДИРОВКА ОТ ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА :) РУМЪНЦИТЕ ДУБЧЕХА В СЕЛА КАТО ДРУМЕВО.. ИВАНСКИ.. НОВИ ПАЗАР Е ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ .. *** !!ТИ ЩО ЛЪЖЕШ ВЕ