44

Анонимен

преди 12 години

До 55! Напълно съм съгласен с мнението Ви! Дори бих дал един пример - Иво Инджев! Сътрудник Ивайло и пръв явочник сега е яростен застъпник на евроатлантизма, както по-рано - на комунизма! Такива като него сега в менторски тон ни учат на демокрация! Сътрудник Ивайло би се обърнал на 180 градуса, ако новата политическа система го изисква!

43

bg

преди 12 години

#55 e napulno prav.Mutrite,4algadjiite i natovcite sa bivshite komunisti.I dnes.bg v tova 4islo(bivshi partiini sekretari i komsomolci).

42

Някой си.

преди 12 години

До 54Вярно е и се върти по RT за ужас на Държавния Департамент. По бреговете на Сирия са разгърнати седем девизиона "Бастион" с ракети "Яхонт". Вчера 25 000 Ирански войника са влезли в Сирия.Китай достави 5000т муниций на Дамаск.Американците изобщо да не си мислят че ще им се размине този път.

41

До 41

преди 12 години

Край с Бретън-Уудската финансова система и "качественото" образование не само в Лондон (а навсякъде в UK) и навсякъде в САЩ. Това където казваш, че са фалирали Света не е в резултат, че са лоши финансисити, а напротив, защото само супер финансисти могат да направят такива финансови врътки за милиарди, даже трилиони долари и да заблуждават с години целия свят, че всичко е о, кей. Истинската причина е, че човешката лакомия няма граници. Например нашия финансов зъл гений Костов, а и Милен Велчев също да не би да са лоши финансисти, но те съсипаха страната ни.

40

до 51

преди 12 години

Не си прав, тези с антикомунистическата риторика са децата на нереализирани партийни секретари, доносници, ченгета и най-обикновени кариеристи, с две думи вторият и третият ешалон на любимата им партия БКП. Те са най-яростните подръжници на сегашната политическа върхушка.

39

bg

преди 12 години

do 43-tova ako e istina e izklu4itelno gotina novina.

38

Анонимен

преди 12 години

Ами много ясно че ще го подкрепи, човека е прав да не си дава позицията на шайка терористи и мнимите им протести, организирани от миризливите Ционисти.Дай боже за всеки такава жена, и хубава, и вярна...

37

оппа

преди 12 години

Знаете ли какво...тези с антикомунистическата реторика са ок. 20 000 души. Понеже са нереализирали се в живота, на една част от тях (съжалявам а което) са репресирани родителите им и по наследство си продължават омразата...та, да се опитат да си наредят живота и да не вадят скелети от гардероба...няма комунисти вече - изнряха, не го ли разбрахте ?Другият вариант, е всичките тези да са на фин. ясла...много е прозрачно, нали :)

36

БГ Съдия

преди 12 години

Ще съжаляват за тези бунтове. Египет какво спечели като махна Мубарак ? Ислямистите убиха 2 туристки и един журналист и приходите от туризъм започнаха да спадат. Сами си копаят гроба. Чудя се дали ще им дойде акъла в главата, след като Израел изравни Иран със земята.

35

до 36

преди 12 години

То и Станишев е учил в Лондон, ама герберската ти кратуна явно няма нищо, та да даваш такива прости примери!!!!

34

bg

преди 12 години

Lukashenko e sushto mnogo losh,ne razreshava na germanskija vunshen ministur da u4astva na paradi v Minsk.

33

Анонимен

преди 12 години

Подзаглавието е много глупаво и невежо! Защо разочарование? Защото подкрепя съпруга си в борбата срещу ислямизма и неговите групировки? Какво трябва да направи Мишел Обама, например, ако революционни терористични групи желаят да свалят нейния съпруг като президент на САЩ? Моля Ви, мислете с главите си, а не с зомбираното съзнание, което ви е кодирано от световните медии, на които днес бг припява!

32

Анонимен

преди 12 години

Всички лакеи на Москва са едни и същи .Народа го "придържат до съветският блок",а те обикалят прогнилия запад и не стъпват в империята на злото.

31

Xj

преди 12 години

До 36 наричащ се "пич""..упадъчни империалистически колежи в Лондон", както ги наричаш, ако си грамотен (и, икономист), ще разбереш, че доведоха до ФАЛИТ цял Свят. И това лъсна есента на 2008г.Край с Бретън-Уудската финансова система и "качественото" образование не само в Лондон (а навсякъде в UK) и навсякъде в САЩ.Ама си ***, та вдлъбнат, след като написа и постна подобно словоблудство. Това означала, че си загубен (не в превда само, а и) в битието!

30

и аз

преди 12 години

в отговор до Ала Бала и всичките али бали плюещи по САЩ и американците - те били ***,***,гадни и т.н.А защо всички се трепат да бягат баш там?.Сега в щатите живеят над половин милион нашенци.А вие али бали защо не сте вече в Сирия?

29

bg

преди 12 години

Bashar Asad ne izglejda da e mudjahidin,CIA negoduva.

28

Анонимен

преди 12 години

blah-blah-blah blah-blah-blah-blah-blah blah-blah-blah-blah blah-blah-blah-blah-blah

27

Ван Дам

преди 12 години

Разкошна жена. Красива и вярна.

26

bg

преди 12 години

Davutoglu si skube kosite.

25

bg

преди 12 години

Anglo-amerikancite pla4at za provala na Arabskata Liga.