13

До 11

преди 12 години

Не се учудвай! В Сирия живота си е нормален и няма нищо общо с това което се опитват да го изкарат пропагандистите! Сигурно има някакви нападения но това се дължи единствено на САЩ! Сигурен съм в думите си! Самите американци вече не вярват в причините на войните защото децата им умират заради търговията с оръжия и закърпването на ам. бюджет с търговията на петрол! Това е! Тяхната войска не е за защита а за нападение! Това е наоката на американската икономика!

12

Анонимен

преди 12 години

Смешна работа. Ясно е,че гърнето се е счупило и няма как да се залепи. Да каже: "Народе,като не ме искате-напускам" и да замине,където иска/или където го искат/, сигурно има достатъчно пари.

11

до 10

преди 12 години

Не си прав,сащ има бъдеще като китайска провинция,че тези борчове...!

10

Ква стана тя...

преди 12 години

Сирия обсъжда с Турция арестите на служители на турското разузнаване07 февруари 2012 | 20:23 | Агенция "Фокус"Начало / ТурцияДамаск. Сирия и Турция провеждат телефонни преговори за условията на освобождаването на 49-те задържани офицери от турското разузнаване, съобщава АФП, позовавайки се на сирийските медии.Служителите на турското разузнаване са били задържани по време на операция под прикритие, въпреки че арестите не са потвърдени от Анкара.Според местно радио, Сирия е изложила три условия за освобождаването им размяна на турските офицери за членовете на Свободната сирийска армия, които се намират на турска територия; Турция да не допуска проникване на членовете на Свободната сирийска армия на територията си; Турция да спре ученията на членовете й.

9

до

преди 12 години

Старбъцкс-уса ти ако си умен обирай си крушите от америката защото скоро ще стане голяма бела там .......

8

до 6

преди 12 години

Защо,нещо не ти отърва ли?

7

Анонимен

преди 12 години

Асадчо е пич! Да иляди !

6

Анонимен

преди 12 години

Супер Русия показа на света как стават нещата и кой ще кара влака, *** американски сфинктеро-близачи.

5

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Голяма организация е паднала за посрещането на ***. 99,9 % успеваемост,като на нашите избори през комунизма. И в стил Северна Кореа. Ако не бяха отишли тези хорица да викат и развяват байряците, до сега щеше да са в ковчези !

4

Анонимен

преди 12 години

Много интересно!!! Руснаците ходят на посещение а западните държави си изтеглят служителите от Сирия!? САЩ явно скоро време пак ще водят война за "демокрация"! Моля се руснаците и сирийците да са водили преговори как да се отърват от северно американската еврейска държава!!! С помощта на Китай и Иран съм сигурен че САЩ няма да ги има скоро! САМо нас да не ни бутат щото онова еврейче Соломон Пси голям рев му удари като ни приеха при терористите от НАТО!

3

!!!!

преди 12 години

Факт,който може всеки да види в SANA-няколко сирииски града масови манифестации от благодарни сирийци към Русия и Китай за отхвърленото вето!!!!! "Незнам" защо нашите казионни медии не го отразяват?!!!! Цензура,а?!!!!

2

someone

преди 12 години

Да, ще прекрати насилието след като е избил всеки възможен враг...

1

Анонимен

преди 12 години

Ето така се решават нещата не като НАТОвските циониско терористични ортанизации. viva Rusia