33

до 36

преди 12 години

Какво и е на "Хамериканската" демокрация? Що всеки иска да живее там? А руската сигурно е по-добра?! Помним как се налагаше правдата през 80-те в Афганистан, за Чечня изобщо да не говориме...ама това не ни отърва да го коментираме...Ако ти се рабунтуваш срещу ББ и той ти изкара / хипотетично, напълно/ танковете и мутрите, ти ще си доволен ли? Това "хамериканска" демокрация ли ще е или ***?

32

602

преди 12 години

Пише се бомбардира!!!Искам да крещя от омерзение срещу простащината, която натрапва простотията!Десетки "журналисти" пишат и говорят така. Един паток беше написал: "...има Одавен..."А ще ми бистрят и политиката!Безмозъчност, невежество - право пропорционално на самочувствие и желание за изява!Не учете руснаците и китайците на дипломация! Когато те са имали такава, не е имало САЩ!

31

Анонимен

преди 12 години

Егати тъпите Руснаци!Не били гледали техните интереси а на Сирия?!

30

Анонимен

преди 12 години

Ясно е , че идва ред на хамериканската демокрация на разсипията и в тази държава.

29

Анонимен

преди 12 години

Тук е пълно с болни мозъции защитаващи Русия в престъпните им действия! Ако тука така избиваха невинни хора и Русия наложи вето да се продължава това-ще ви ппитам!!

28

Ханс

преди 12 години

Хората могат да се бунтуват, но и да бъдат разбунтувани, както бе в така наречената "арабска пролет".Пука й на Хилари, че се трепят арабите.Американците не могат да учат никого на морал, защото той им е непознат!Номера е да се загнездят близо до Иран много хора го разбират.Няма друг легален метод и само елементарни хора не могат да разберат за какво става дума.Много станаха силните държави на изток и за това предизвикаха криза и други неща, че да се "предпазят" от "заплахата".

27

Ran

преди 12 години

Янките и слугите им така и не проумяха от историята и не си взеха поука от Виетнам, откъдето позорно избягаха, Ирак, Афганистан...че агресорът няма и не може да има спечелени войни. Комунистите са прави само в едно-че империализмът никога няма да се откаже от колониалните си амбиции.

26

акуд

преди 12 години

"Москва: В Сирия има не един, а няколко източника на насилие" и аз така смятам,насилниците са башар асад, русия и китай.

25

do 7

преди 12 години

Че тя страната е повече от дестабилизирана вече, бе !! Армията бомбандира де що свари, ако това не е дестабилизация....Истината е, че Асад / който наследи баща си, впрочем/ купува руско оръжие. И ако Щатите имат геополитически цели, такива имат и руснаците. Проблемът им е, че се оставиха да бъдат изтласкани почти отвсякъде, вкл от собствения им заден двор, а експанзията на добива на суровини, вкл и огромните залежи, открити в последните години в Израел им бърка директно в далаверджийската торба

24

Хъм

преди 12 години

Аз не искам война срещу Иран или Сирия. Нищо не са ми направили, нямам какво да деля с тях, и нека най-накрая престанат тези войни. Ако всеки си гледа в канчето няма да се случват такива неща. САЩ колко пъти проведоха референдум, че да питат какво искат тяхните граждани, и от къде знаят какво искат или не искат иранците или сирийците? "Демокрация" е вулгарна дума, поне що се отнася до реалното и въплъщение в момента по света, шепа хора да решават въпреки и вместо другите? Това ли е демокрацията?

23

до 24

преди 12 години

Има и нормални хора, затова!

22

Немеца

преди 12 години

До 24Няма руски мекерета, има мислещи хора - едни от малкото, които са останали по нашите земи. Изчезващ вид сме ... На власт в България като цяло е простотията, незнанието, безхаберието, скандирането на заучени лозунги, и обиждането на по-умните хора или хората с гражданска позиция на комунисти. Ето ти действителността. А ти от кои си? Като гледам си от "мнозинството"...

21

анонимен

преди 12 години

Много руски мекерета, много нещо!

20

Анонимен

преди 12 години

Когато 40 години династията Асад мачка жестоко мнозинството от народа, естествено е да възникне и някаква съпротива. На хората просто им е писнало и се бунтуват. Трябват промени, а не руснаците да хитруват.

19

Чичко Паричко

преди 12 години

сините каски не бяха ли под командването на нато? че като гледам къде ходят, май - да?

18

Killuminati

преди 12 години

ххаах браво Лавров - настаяший мужик - требе да се набива зурлата на Ционистите, к'во става бе Ротшилдови, Рокфелерови, Варбург, Сорос и т.н. - *** долни недое.ани

17

Анонимен

преди 12 години

Щом се трепат с руско оръжие под строгия поглед на руски военни инструктори значи нещата са под контрол и просто се провежда поредното учение.

16

БРАВООООО

преди 12 години

В последно време - само резили за щатите. Първо персите им хванаха НЕВРЕДИМА най- хвалената играчка и ги направиха безпомощни за внезапен удар, после китайците им показаха среден пръст на амбициите да провалят руската военна база в Сирия...

15

Анонимен

преди 12 години

Това е истината която казва Лавров и всеки мислещ човек я знае ,за съжаление продажните *** медии от самото начало на сирийските вълнения ни лъжат и манипулират ,че тези бунтовници са от сирийския народ ,това са терористи сунити които ненавиждат шиитите и са въоръжени и подплатени с бая долари от саудитска арабия и изрел ,целта е да падне властта на Асад и неговото правителство ,защото те за шиити и подкрепят Иран и не може да се започне война с Иран ако Сирия е заплаха за тила на изрел

14

Анонимен

преди 12 години

Путински неоколониализъм в действие.