140

освободител

преди 12 години

наздраве за Русия и за фалиралата западна система , новите революции не ги чакайте от исток ....а от запад , там хората ще изметат цялата таз западна алчна мафия , ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И РУСКАТА АРМИЯ

139

Анонимен

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ! РУСИЯ СА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА СВЕТА. НЕ НА ***< ВАГИН, ЧУРКИН и други полови органи !

138

USA

преди 12 години

ДА ЖИВЕЯТ ВЕЛИКИТЕ USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

реал

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ! САЩ СА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА СВЕТА. НЕ НА ХИЛАВАТА КЛИНТЪН !

136

.....

преди 12 години

podkrepqite gi kato napravqt oshte edna voina s iran kato ti se kachi benzina na 3 lv i posle kato napravqt i 3-ta svetovna teq jalkari shte te pitam kolko shte ti e qko

135

Анонимен

преди 12 години

157 - нещо др да излъжеш

134

Анонимен

преди 12 години

159С одеколон Тройной предполагам е наздравицата, нали ? Все пак, в Русия одеколоните съдържащи дори минимално количество спирт се облагат с алкохолен акциз :))) Защо ли ?!

133

Анонимен

преди 12 години

161Би ли цитирал поне един параграф от този план, който да доказва тезата ти ?

132

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Напълно подкрепям 159!

131

ран-ъп

преди 12 години

Намерете РАН-ЪП и вижте за какво става въпрос. РАН-ЪП е планът-програма за разорение на България. А нашите всички политици и управляващи са *** на Американското правителство, ето това са нашите политици-мрасници и продажници. Но въпреки всичко Българина е оцелявал и пак ще оцелее, надявам се да има още борбини и да носят кръвта на Аспаруха. Всички на 11. 2. да се съберем в знак на протест, срещу КАПИТАЛИЗЪМА.

130

Куриолис

преди 12 години

Пия за упадъка на Америка!Ха НАЗДРАВЕ!

129

bg

преди 12 години

VIVA USA VIVA BULGARIQ !!!

128

Мишо

преди 12 години

До всички русофили.В началото на40-те години баща ми,млад юноша,заедно със съседа ни намират случайно в гората,дорумънската граница, двама мъже с гноясали рани,полуголи и изподрани.Окозали се наши емигранти в СССР,избягали от лагера Гулат в сибир.След 7-8 години е извикан в милицията където е бит и тормозен,за да не казва на никого ,кого е намерил и как им е помогнал.Години наред семейството ни беше тормозено и опетнено ей така за няма нищо,а една зима ни бяха лишили от купони за хляб....

127

.....

преди 12 години

Da go d***t amerikancite samo voini pravqt i krizi

126

Анонимен

преди 12 години

Титлата за жена на годината е пред жестока конкуренция между СърГей и Гоце Триперливия бракониер.

125

ТРЕЗВЕНИК

преди 12 години

След падането на СССР американците от САЩ си развяват байрака както си искат. Нямат вече международен контрол, нямат страх от никого и мислят, че светът е тяхен. Така смяташе и Фюрера. Един нов СССР ще озапти тази американска лакомия! ДА ЖИВЕЕ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ !

124

Тони

преди 12 години

Айде сега да видим кой е повече мъж-Хилари или Бойко.Да не се окаже Хилъри.

123

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да й свали самолета брее :(

122

Анонимен

преди 12 години

16.01.2012 Русия планира мащабни военни учени като подготовка за война с Иран. Основната причина е нежеланието на Техеран да се откаже от ядрената си програма, съобщи в. Независимая газета, цитирайки високопоставен служител във военното министерство.Според медиите руснаците обмисляли да се присъединят към Израел, Великобритания и САЩ, в случай че те предприемат военен удар срещу ислямската държава.

121

Анонимен

преди 12 години

Русия и Китай застанаха твърдо зад Иран .САЩ се чудят , къде да саздадат нов проблем и търсят *** , които да вадят горещите кестени вместо тях . Естествено дивидентите ще са за тях, а за останалите голата опашка .