84

до 101

преди 12 години

а този частен кредитор как се сдобил с толкова милиарди? долу измамниците лихвари от *** произход. смърт на ционистите

83

до 94

преди 12 години

ами как да видиш в къщи пред компютъра, *** в Гърция по-добре и виж.Ти искаш да умрат от глад ли, чакай малко,в момента храната е свършила и са на запаси.Като свършат и те,гледай сеир ако ти е кеф.

82

Жоро-бг

преди 12 години

Црвул приома на червените *** като теб ми е ясен и няма да му се вържа, пръво ревеш за пари и че си беден и после, ми го преписваш на мен. Айде марш да бършеш *** сега.... Не си ми на нивото....

81

До 85

преди 12 години

Жоро здравей, автора на коментар 85 отиде до тоалетната. Той помоли аз да ти отговоря. Неговото впечатление от теб е, че си един обикновен Льольо, който се прави на портокал по форумите. Аз твърдях, че си ***. Не са разбрахме. Най добре е да го изчакаш, да се върне. През това време няма кой да ти пречи, пиши каквото си поискаш. не се притеснявай, няма кой да ти повярва. Ако искаш можеш да сложиш каскета и да ринеш сняг или да сменяш гумите на тировете на "Витиня". Той ще се върне скоро.

80

НРБългария

преди 12 години

Не вярвам да има частен кредитор който да опрости 50-60 или повече милиарда на която и да е държава.Чудя се и на Германия,която налива толкова пари в Гърция,като знае че тези пари никога няма да и се върнат.Гърция лежи наготово на гърба на Европа,вкл.ина нашия.

79

jon

преди 12 години

Тези гърци са много хитър народ, знаят ,че са до ушите в *** ,знаят че Европа няма да ги остави да фалират току така и си разиграват коня както си искат. Но обаче не отчитат, че на германците им писна да ги хрантутят и се готвят много грубо да им бият шута. А не ми се мисли какво че стане ако Меркел не им даде пари, ще трябва танковете да излязат по улиците на Атина, да пазат магазини, банки, няма да има пари за заплати, за полиция за болници.

78

Жоро-бг

преди 12 години

94, това че ти си си пратил децата да бършат *** гръцки з****ци за 200 евро на месец не значи че всички са така.... във всяка държава си има мизерници. Просто в България ти и децата ти са тези мизерници. Не ти е виновна България, ако се беше родил в Германия пак щеше да бършеш з***ици. Айде сега отивай да бършеш !!!

77

777

преди 12 години

Средновековна България е граничела със земята на германците. Няма лошо пак да станем съседи. Проблемът е какво да правим с мързеливите ***, наречени гърци?! Ей това се пита сега баба Меркел?

76

Жоро-бг

преди 12 години

91 аз ли рева по цял ден по форумите че заплатата ми била 100 евро бе !? Беден *** ! Айде почвай да ревеш колко си беден и да просиш пари и да питаш защо от Германия не ти давали пари и на теб..... Скот беден !

75

Да попитам

преди 12 години

Абе хора!нещо не мога да си обясня.Как уж гърците са толкова зле, а ние толкова добре(според Премиера)....живеем сто пъти по-бедно от тях, и изпращаме децата си Български да проституират и да бършат гъзовете на фалиралите уж гръцки пенсионери.Или много искустно ни лъжат управляващите, или ние сме мноо ***...не мислите ли?

74

Жоро-бг

преди 12 години

88 я ми прочети пак поста и се опитай да мислиш малко и пробвай после пак да ме репликираш.

73

БГ

преди 12 години

Частните кредитори вместо да опрощават 70% от стотиците милиарди гръцки дълг, нека изискат Беломорска Тракия подарена на Гърция чрез Ньоския договор. И после след като твърдят, че сме отличници да ни върнат нашата земя за награда.

72

Радост !

преди 12 години

Както вървят нещата скоро Германия ще ни стане съсед от юг. Ако не вярвате, питайте Жорката ( автора на пост 84 тук). Нали така Жорка ?

71

Жоро-бг

преди 12 години

До 85, ей *** некадърен ами намери си работа с 5000 евро заплата бе ! Кой ти е виновен, че си ***, мързелив, некадърен ***? Някой да те е спял? Или сигурно германците са ти виновни и Бойко Борисов, затова че за нищо не ставаш и че си беден *** за цял живот ?

70

Ние ще помогнем !

преди 12 години

Само ние ще помогнем на гърците. Днес там работят около 130 х. българи - сиромаси. У нас има поне още 2-3 млн., които могат само да мечтаят за гръцка заплата от 800 евро. Защо ЕС отива да помага на държава където пенсиите и заплатите са около осем пъти по високи от нашите ? Не искам да сме отличници със 68 евро пенсии и 150 евро заплати. Не искам в ЕС повече лъжат премиера ни, че сме най стабилната държава, защото той им вярва. Той още не е разбрал , че сме във фалит.

69

Жоро-бг

преди 12 години

Рубладжийте не могат да разберат, че ако Меркел и ония в инвалидната количка - Шойбле, кажат не, след 2 месеца държавата Гърция няма да я има, няма да има пари за администрация, полиция, лекари, пожарна, армия, пенсии.... т.е. държавата Гърция спра да съществува.... А ония *** номер 50, който щял да търси Тато, го пращам директно при него. Беден некадърен мишок, тато търсиш защото за 5 пари работа не можеш да свършиш и някой ти е виновен че си беден, ***, мързелив и *** ли?Айде марш при Тато

68

Румпелщилцхен

преди 12 години

Германия много обича Гърция - особено надупена!!!

67

ТЕЖЪК

преди 12 години

гърция обича германя :)

66

до Нрб

преди 12 години

Вече не зависи нито от Ес,нито от Гърция дали ще фалират или не,зависи само от международните кредитори...

65

до 72

преди 12 години

Няма такива изследвания, това е лъжа. Няма изследвания на генотипа.--То във вашето село нищо няма. И акъл няма, и наука няма. Още живеете в средновековието.