341

Анонимен

преди 12 години

Едно време имаше само една програма по телевизията обаче даваха образователни програми ДНЕС защо няма например предаване в което да се дава как да се държат хората за да не се стига до бой. На някои им липсват първите 7 години.Напълно съм съгласен с главния комисар КГ

340

az

преди 12 години

pove4eto ot tezi policeiski slyjiteli /bareti/ y4astva6ti v podobni akcii, trenirat i piat anaboli i ot tia anaboli osven 4e im e ostanalo malko moza4no ve6testvo sa i dosta agresivni,osven tova sa kompleksari koito bez yniformata v jivota sa nikoi, a v yniforma sa veliki i se samozabraviat

339

Аз

преди 12 години

Май отдавна трябваше да стегна куфарите. Тук е анархия :(

338

Рано или Късно

преди 12 години

Рано или късно всеки си намира майстора... все някога ще попаднат на някой въоръжен и опитен, когото няма да респектират така лесно, ще им тегли няколко откоса, ще ги натръшка и ние ще пускаме СМС за децата на служители загинали при опит да унищожат и пречупят нечия инициатива ...поне за развитие или по-добър живот...

337

Анонимен

преди 12 години

Браво ,Бойко мачкай ***

336

Анонимен

преди 12 години

Абе *** заспала ,защо си мислиш че всички които са гласували за герб са некадърници и ***?!И аз също като теб осъждам това което е нередно ,но не го свързвам непременно с партии.Които е виновен за нещо да си носи персонална отговорност .

335

Анонимен

преди 12 години

отиваме към Русия и Беларус. Ама те имат ресурси, а тук откъде ще дойдат парите?За добър стандарт се иска квалифицирана работа и умно управление. Ама не, та не!!!Нямаме право да се оплакваме, след като гласувахме за Сакса. Хак ни е всичко сега.

334

do 454

преди 12 години

Боже колко си ***.. живеите си с престъпниците- жертви в България. На такава глупост само *** може да повярва...пистолет до главата на детето колко удобно.

333

boi i haos

преди 12 години

P1len haos i b1rkotiq v b1lgaria. Policiqta deistvat kato mutri.

332

кварталният

преди 12 години

Лошото на НАРОДНАТА МИЛЦИЯ Е ,ЧЕ -шефовете и са престъпници и политически курвета!няма милиционерски шеф дето да не му ПЛАЩАТ НАРКОБОСОВЕ И РАЗНИ *** БАНДИ!! освен това да назначи някой млад милиционер иска пари в БРОЙ! Е КАК ДА СТАНЕ !??

331

Анонимен

преди 12 години

Като бях ученик в училище идваха пожарникари да разговарят с децата Май и ДНЕС е дошло време да има час на полицая в които да учат децата как да се държът ако попаднат на място където се извършва полицейска акция.

330

полицаи-работа

преди 12 години

Две жени са открити мъртви в Шуменско, съобщава ОД на МВР Шумен. 79-годишна жена е открита мъртва в двора на дома си в шуменското село Мадара. Криминалистите са на мнение, че няма данни за насилствена смърт. Още един труп - на 44-годишна жена е намерен в дере на изхода на село Риш, съобщават от Областната дирекция в Шумен. Смъртта й е била насилствена, показват заключенията на специалистите. В момента се води разследване, има заподозрени. Сигналът за смъртта на жената е получен вчера в Районно управление "Полиция" във Велики Преслов.

329

Цървула

преди 12 години

Казвате разбиват вратата ако не отворят ВЕДНАГА ами да оставят отворено тогава и децата да бъдат инструктирани от родителите като видят чичковци с маски да лягат с очи на земята и да си запушат ушите .

328

марин-позор за БГ

преди 12 години

Скандалите около Ангел Марин ескалират с всеки изминал ден. Самият бивш вицепрезидент не спомага с нищо към успокояването на духовете, като днес отново атакува премиера Бойко Борисов. Човекът, който стоя 10 години до Георги Първанов, нарече министър-председателя "позор за България". "По какъв друг начин да опиша човек, който първо те предлага за най-виското държавно отличи, а после се отмята и те сравнява с кучета. Как ни гледа Европа и светът сега?", попита Марин в ефира на Нова телевизия. Генерал-майорът просължи и с атаките си към лидера на РЗС Яне Янев, като отново посочи, че Яне е лобирал за помилване на престъпник. Марин коментира и информациите, че е бил незаконен вицепрезидент. "Няма нищо обезпокоително в това, че в началото на втория ми мандат няма нов указ. Всичко това е изяснено от специалисти юристи в тази област и надали аз съм човекът, който трябва да прави тълкуването на това твърдение. Трябва да бъдем абсолютно спокойни, че всичко е било както трябва и няма никакви опасности и никакви последствия", каза ген. Марин. Той отрече твърденията, че помилванията, които е правил, може да са били бизнес или начин за купуване на гласове. Помилването е една процедура, в която участват толкова много хора, че не може да стане нищо задкулисно, скрито и покрито, обясни той. Според него целият шум се е вдигнал от това, че изведнъж някой е казал: Как така са помилвани 533 престъпника?. Аз задавам въпроса каква е нормата за 10 години? Колко трябва да бъдат помилвани и могат ли да бъдат помилвани други, освен престъпници, запита Марин. Той обясни още, че от 533-***, които са помилвани, само 93 са освободени от затвора, тъй като са били накрая на изтърпяване на наказанието си.

327

Анонимен

преди 12 години

"А това,че полицаят е опрял пистолет в главата на момичето,не е е много нормално. Едва ли са такива откачалки бопаджиите... Все си мисля,че в България се налага да се действа по този начин..."Значи, според геберастията в България е наложително да се опира пистолет в главата на малки момиченца?Това племе гейберастко трябва се вкара по рудници и каменоломни да бачкат доживот за благото на страната. Само така България може да се изчисти от тая нечиста плява и семето и!

326

До 434

преди 12 години

Бихме повярвали и на полицията ,ако наистина бяха намерили печатница за пари и фалшиви пари.Но те не са намерили нищо.Оня ден поне намериха 5 кутии цигари ,които естествено ,че не са за продажба ,а повод за вица ,който вече излезе "За намирането и пренасянето на 5 кутии цигари са нужни 20 тежковъоръжени барети.Всяка барета да държи по едно ъгълче на кутията"

325

Анонимен

преди 12 години

Някои виждал ли е патрулка да преследва каруца !А *** да се оплаче от полицейско насилиеНяма и да видите защото ги е страх от фондациите

324

нещастни

преди 12 години

форумци, използват ви за канарчета и вие им се връзвате, тая пишман журналистка да вземе да се върне и да си довърши образованието в несоциалистическо учебно заведение,защото ,където е завършила, мноооо са я осакатили горката :))))))))))

323

мафия

преди 12 години

Дянков че плаща...с нашите пари заради тешкарски изпънения.

322

____

преди 12 години

Хайде, хайде ... знаем си ги полицаите ни. На 5-годишно момиченце се правят на страшни. Абсолютни ***.