9

Иван

преди 12 години

Май напрежението в БСП расте - търсят отдушник в Цветанов.И аз съм против репресиите но не знам някъде да канят с кафе да те арестуват.И нещо намирисва - изведнъж се изсипаха много оплаквания от МВР и Цветанов.Защо ли - дела ли влизат в съда - проверките ли се засилиха - данъчни и на сметната палата.

8

Ran

преди 12 години

Тия *** от позитано нямат ли срам да се показват. Още не могат да проумеят, че загубиха изборите след разрухата и разсипията, която оставиха и че никой никъде не ги иска. Път към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.

7

Димово Видин

преди 12 години

Цветанов допринесе много за Герб, но с последните си действия и бездействия е на път да срине тотално доверието което е останало.Говоря това като човек който е гласувал за Герб и е разочарован от политиката която се води с цел само и единствено да обслужва рейтинга на правителството,евтин пиар за хора с нисък интелект.Местните феодали като видят ,че някъде е хвърлена една количка асфалт веднага викат Бойко с ножицата да открива нов обект и викат телевизията да ги снима за спомен какви мъже е отгледала майка България.Всички тези разходи се правят на фона на призивите за икономии и лишения.Последен пример откриването на отсечката на с.Арчар обл. Видин.

6

Анонимен

преди 12 години

Този пък ***! Я, ходи да си се гушкаш с Путин! А-***-***-гуууууу :)

5

Анонимен

преди 12 години

Те си накупиха гласовете на "независимите", така че вот в народното събрание не може да мине. Пък и останалите и те са като пумпали!

4

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ЦВЕТАНОВ.ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ЦЕЦО РАБОТИ МНОГО ЗДРАВО.....БРАВО.САМО ГЕРБ

3

Анонимен

преди 12 години

ДОСТА ГАФОВЕ СЕ СЪБРАХА НА БОРИСОВ НАПОСЛЕДЪК - ЧУДЯ СЕ САМО ДАЛИ ОСЪЗНАВА ЧЕ МУ ОСТАВАТ ЕДНА ГОДИНА И НЯКОЛКО МЕСЕЦА НА ВЛАСТ !!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Н е съм бесепар,мразя Станишев и Доган ,но този път герберите си го изпросиха ,трявба да има някой ,да ги слага на мястото

1

Aman

преди 12 години

Pak li ti wee 4ervena Sgan !!! Samo 4aka da stane ne6to i vednaga Vot na nedoverie !! Mi6kaa !