176

Анонимен

преди 12 години

Първата съпруга на Плевнелиев умряла от добър живот с него, а втората дори не дойде на "коронясването" на меката китка! Много показателно за същността на ГЕРБ!

175

4 4 4

преди 12 години

От много време съдабата ми дава знаци и ме води на места които излизат в съзнанието ми като светли отблясаци на нещо което трябва и ще се случи в моята родина България.Аз съм средно статистически Българин с добра работа и с добър дохот които ми позволява да живея добре,но с ръка на сърцето ще кажа че това не ме радва.Това което виждам да става в България и с Българския народ едновремено ме натъжава и в същото време кара кръвта ми да кипи в моменти когато виждам какви хора ни управляват и как съсипват всичко което са градили Великите ни царе и тродулюбивия ни народ.Чувствам се зле заради всички вас Българи които нямате средства да изхранвате семеиствата си да се лекувате качествено да сте заедно с децата и роднините си тук в България а не разделени за да оцелявате.Ето днес чета как един Мъдър цар е казал мъдри думи и как днес това което е казал да не правим е на първо място в Държавата ни.Ето какво е казал един византииски ВОЕНАЧАЛНИК.Те-Българите-бяха най-справедливия от всички народи и затова градовете и селата се присъидиняват към тях доброволно.Всеки в България-бил той Българин,славянинили дори грък-знаел,че с доблест и честможе да стане командир,велможа или дори пръв болярин в царството.Българин е значело Мъдър знаещ човек и е будело уважение.А какво е сега на почит в България,да крадеш да лъжеш и как няма да е когато на върха са наи големите крадци и лажци които България е виждала и с хитрос и измама озорпираха власта.Трява да се проложат старите Български закони,смърт за кражба ,лажа,клевета и конфискуване на всичко от тези хора а словоблудството да биде наказано с затвор без право на свиждане

174

Анонимен

преди 12 години

Мария Попова май се е разхубавила, което е добре

173

napred

преди 12 години

Имаме си вече Ирландска пастирка да води Българските овце из оглозгани стърнища

172

???

преди 12 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПУБЛИКУВА СПИСЪК С ИМЕНАТА, АДРЕСИТЕ И СНИМКИТЕ НА *** ОТ ГДБОП!?ЗАЩО ХОРАТА ДА НЕ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ ПРИ СЕМЕЙСТВАТА НА ТЕЗИ *** ОТ ГДБОП И ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ!?НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПУБЛИКУВА СПИСЪК С ИМЕНАТА, АДРЕСИТЕ И СНИМКИТЕ НА *** ОТ ГДБОП!?ЗАЩО ХОРАТА ДА НЕ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ ПРИ СЕМЕЙСТВАТА НА ТЕЗИ *** ОТ ГДБОП И ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ!?НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПУБЛИКУВА СПИСЪК С ИМЕНАТА, АДРЕСИТЕ И СНИМКИТЕ НА *** ОТ ГДБОП!?ЗАЩО ХОРАТА ДА НЕ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ ПРИ СЕМЕЙСТВАТА НА ТЕЗИ *** ОТ ГДБОП И ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ!?

171

Збоум,Кръстник!

преди 12 години

Няма да ни лисваш....

170

Дани

преди 12 години

Егати държавата,егати президента,егати простотията.В най-важният момент липсваше съпругата на президента.Това говори за неуважение към държавата,институцията която представлява президента и народа който го е избрал.Абе този човек има ли въобще жена,да не го е изгонила или той нея.Държавния глава дължи обяснение на електората.Очевидно за него избирателите са електорат,щом така неуважително се отнесоха с тях.

169

анализатор

преди 12 години

Какво е Първанооглу сторил на България тепърва ще се разбере. Днес Гоце се оттече в *** на историята

168

ЗА 235

преди 12 години

Ми като е оказвал ,съпротива ще го бият.........има право на помощни средства полицията , другари.Вземете си поука ,като дойде вашият ред........ :)

167

антикомунист

преди 12 години

Съпругата на Плевнелиев има право на личен живот, като всяка НЕпублична личност. Президента вече няма личен живот, тя сама си решава.

166

BIVSH GERBER

преди 12 години

na borisov 4ovek i

165

Честито, Българи!

преди 12 години

днес е хубав ден за българската демокрация!Най - после имаме Президент на България , а не п-Резидент на кРЕМЪЛ....

164

Спонги

преди 12 години

Въпреки, че не съм гласувал за Плевнелиев (нямах кандидат за Президент който да харесам)пожелавам успех, мъжество, независимост и дано да осъществи това което сам си определя като приоритет. пожелавам му да запази семейството си и нека съпругата му да осъзнае, че вече няма право на личен живот. Не ми хареса ББ, който показваше очевидно отегчение и пуфтеше нервно. Въпреки всичко - Успех на Президента на Република България.

163

Harmony

преди 12 години

Плевнелиев разполагаш с честни и работливи хора, ама сме без ценз.Ти си под ръка

162

Анонимен

преди 12 години

Абе всичко е пълна психария. Избрахме президент, притиснат от всеки знае кой, самият кандидат не искаше да става политик, после пък се съгласи, ама сега жена му не била съгласна...ще рече човек, че не говорим за Президента на България, а за театрална постановка.

161

Анонимен

преди 12 години

Видях Плевнелиев как се зачуди какво да каже на гвардейците, чета коментарите тук, посолявам "пържолките" на Борисов отпреди седмица и си казвам...заслужавате си съдбата.

160

Анонимен

преди 12 години

Айде стига с тия контрабандисти - ако са оказали съпротива е нормално да са ги съборили на земята и да са ги ритали. От медицинското, цитирано в 235 ясно личи, че не са пребити, още по-малко пък "зверски".

159

до 231

преди 12 години

Факт е, че тези хора са били безпричинно арестувани, съборени на земята, блъскани и ритани.Факт е също така, че в дома им и в магазина им не е намерено нищо друго освен "незначително количество цигари без бандерол" по израза на представител на МВР.*** гейберисте, нима подкрепяш полицейското насилие над хора само заради това, че са критикували ГЕРБ и Бойко Борисов в интернетАко е така, значи вие сте най-големите комунисти в България, защото именно по време на комунистите се действаше така

158

хахаха

преди 12 години

ПРивет на всички ***-но как се казва президенчето ви-----борисовото ли....цирк и скръб за българите....!!!

157

до раята проста

преди 12 години

Гоце и Тиквата си правят заедно далаверите, а пък вие се карайте, РАЯ ПРОСТА !?!?!?!?