13

свако

преди 12 години

българският рамбо.така трябва да се сражава.

12

Анонимен

преди 12 години

Един български по-малко.

11

нkiko

преди 12 години

ЦИТАТ: Човека не е отишъл от лесно там, то в България не е по - различно , работиш за 270 лв и пак може някои да те отвлече, застреля, наръга с нож, взриви и всякакви подобни ситуации...Сега аз да ВИ кажа-- Никой не е карал човека да отива в Афганистан на сила. Решил и избрал ....точка ... за какво става на въпрос искам някой да ми разясни...!!!!!

10

Живот

преди 12 години

Човека не е отишъл от лесно там, то в България не е по - различно , работиш за 270 лв и пак може някои да те отвлече, застреля, наръга с нож, взриви и всякакви подобни ситуации.....

9

Пръч

преди 12 години

За да стане човек част от чуждестранният легион, не трябваше ли да са откаже от досегашното си гражданство?

8

Калин

преди 12 години

след 10 годишна служба не ги ли .. освобождават :)

7

Легионер Легионеров

преди 12 години

Във Френският легион си е е*ало майката!Дал ли си *** си под наем може и да те убият като едното нищо!Жалко за човека...!

6

Йордан

преди 12 години

Познавах един млад мъж от Варна, който беше в чуждестранният Легион. Въобще не е бил престъпник, не пишете глупости.

5

Анонимен

преди 12 години

Че какъв Българин е този ? Този отдавна вече не е Българин. Тръгнал за чужда кауза, когато България има нужда от мъже, той тръгнал за пари да се бие за чужди. В България се мародерства ежеминутно и ни избуват родителите, бабите, дядовците, децата, той тръгнал за други да се бори.....Българин ама друг път..

4

до 1

преди 12 години

Бил е във Френският легион доколкото разбирам а там ги пращат непрекъснато по всички "горещи" точки на света. Всеки трябва да е наясно че стъпи ли в подобна мисюлманска държава животът му вече не струва нищо.Там се убива нон стоп , по всякакъв начин , без причина и определена цел. Така че е бил наясно с риска още от началото.

3

Калин

преди 12 години

то едно ти правосъдие :)

2

Калин

преди 12 години

какви ваши бе .:)

1

Анонимен

преди 12 години

Жалко за човека , да почива в мир. Но не мога да не попитам какво търсят там наши войници в мръсните игри на фашистите на 21 век - американците ?