122

до 159

преди 12 години

Престани да дрънкаш. Явно само за това те бива. Има и един тип хора: критикаря - обвинител. Също са с проблеми.

121

до 154

преди 12 години

Aми да си направим изводите за хората, които допускаме до себе си-пък после да обвиняваме държавата. Не че държавата е цвете, но нали ние избираме кой да ни управлява. Каквито ние , такиваи управниците.

120

Анонимен

преди 12 години

ИЗВРАЩЕНИЕТО НАД ЕДИН ОФФФФФФЧИ НАРОД ПРОДЪЛЖАВА

119

Анонимен

преди 12 години

Психологът от МВР Тодор Тодоров: Убиецът на Мирослава е садист (Днес, 14 Януари 2012) Убиецът на Мирослава и организатор на отвличането й - Стойчо Стоев-Чочо, бе доста комбинативен психопат и ние му се предоверихме...Психолог или психопат преценете сами!!!

118

до 151

преди 12 години

ти се погледни

117

89boy

преди 12 години

Дано и него удушат с тел

116

адвокат

преди 12 години

Цецко пак забрави, че е вътрешен министър, а не разказвач на приказки. В момента с тези си интервюта той грубо гази закона и изнася следствена тайна. За това се носи и наказателна отговорност, но човек завършил ВИФ със специалността бягане и мятане на гюлле явно му е трудно да проумее очевидни неща. Освен че грубо нарушава закона по този начин той прави невъзможно и разплитането на престъплението. Очевидно че показанията на "самоубилия се" няма как да важат в съда и съучастникът ще се измъкне

115

до 145

преди 12 години

Каквито роднините от мъжка страна, такива са роднините и от женска. Свестни и лоши има и от двете страни.Аз случих на кофти свекърва, но тя има също и дъщеря и е кофти тъща. Не миряса докато не изгони зетя, много свястно момче, от жилище, което той е купил, ремонтирал и обзавел. Не беше достоен за дъщеря й, която нито е хубава, нито образована, дори я мързи да работи.

114

Анонимен

преди 12 години

Кучето е върнало пържолите на Боко *** и Цецо Крадецо

113

ehi

преди 12 години

Имах възможност да проследя "изявите" на Елеонора по телевизията. Това момиче и до ден днешен за мен си остава мистерия (няма да употребя по-тежки думи, но мисля, че всички се досещате какво имам предвид).Първо обвиняваше треньора на момичето, сипеше хули против полицията, че не и казвали накъде върви разследването (защо и беше толкова необходимо да знае към онзи момент, след като има следствена тайна и разкриването би попречило да се разбере истинтата?) Предстои доста по-интересно развитие...

112

Анонимен

преди 12 години

Както каза психолога на МВР: "Ние, не забелязаме, че около нас има хора с тежки морални, етични и психични проблеми"...Амче погледни се в огледалото, бе ***!

111

българин

преди 12 години

българия последните дни достигна това което никога не бе достигано, самият връх на простащината в лицето на всички които видяхме като властимащи, и честит ви банго васил запазете телешките пържоли за следващите избори.............

110

Анонимен

преди 12 години

вчера - стойчо, днес - марио- утре - ?

109

Анонимен

преди 12 години

Всичко е лъжа. Няма да узнаем истината.

108

до 144

преди 12 години

Хайде стига й ти! Никой не е роден за да чака такъв край!

107

до 126

преди 12 години

Ами ако този близък ти е толкова скъп, няма ли да се жертваш за него заради блъзък на него човек. Аз бих го сторил. A иначе е ясно, че хора всякакви. Роднините на приятели й са били от този тип. Повечето роднини от мъжка страна са такива. За това и свекитата не са толкова долюбвани. Абе хора..те правят живота...лек или тежък на себе си и на другите. И аз не съм забелязал близките на мъжът на сестра ми да ги боли за нея. Та хора всякакви.

106

Анонимен

преди 12 години

Какво младо и хубаво дете,а какви тъжни Очи,сякаш е очаквало жестокия си край.

105

Анонимен

преди 12 години

Както каза психолога на МВР: "Ние, не забелязаме, че около нас има хора с тежки морални, етични и психични проблеми" И е прав, тези хора не разсъждават като нас кой от нас с повече, кой с по-малко духовен багаж и нравствен багаж. Смът за убийците на деца, а за педофилите-ксатрация! Иначе оправия няма! То магаре духовни ценности не разбира. Поне това да ги спре!

104

Анонимен

преди 12 години

След като Стойчо е казал къде е трупът, защо дадоха пържолите на кучето? Този случай е пълен с несъответствия, противоречия и лъжи.

103

гарабедчо

преди 12 години

Вместо държавата да се извини на семейството ,че не е опазила детето им трябва те да се извинят че са им създали работа. Боже какво доживяхме в нещастната си държава. Трябва нов Народен съд.