212

Анонимен

преди 12 години

А ромите Костов,Костов не така,а ромите Костов,забравили а?

211

до 236

преди 12 години

я кажи как ти викат в турция бе *** ХА ХА ХА бил турчин

210

Ястреб

преди 12 години

До 242 - Аз живея в Турция от 20 години и предполагам, че си имам малко по-ясна представа от тебе относно положението там. Само мъничко ....

209

mal1

преди 12 години

Когато бяхте начело на властта, нищо сериозно по въпроса не направихте г-н Костов, занимавахте с приватизации и други подобни, а сега искате съд и наказания. НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ че давностният срок за УБИЙСТВО е 25 г.А за покръстването....вече е късно.Може би НЕ СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО сте чакали толкова години. АЗ ПОНЕ СЪМ УБЕДЕН В ТОВА.

208

Ястреб

преди 12 години

До 238 - Ще повярвам, че IQ'то на българина е над аверажното ниво, кога престанете да ми идвате с такива тенденционни претенции и глупави коментари. Южнокорейците са с най-високо ниво на интелигеност - 106, японците - 105, българите - 93, турците - 90. Е, и!? Каква стана сега?

207

до 236

преди 12 години

турският народ си няма проблеми с кюрдите.........я пак ...да ама не ако си ходил в Истамбул трябва да знаеш,че турците ги мразят така както ние ***.

206

Антитурчин

преди 12 години

до 236 ЯстребчетоСлучайно ако не знаеш,ама Орхан Памук има влязла в сила присъда в Турция.Присъдата е - "За обида на турския народ".Ама на тебе ти е простено- ти все пак си турчин.

205

Българин

преди 12 години

Пак ще го напиша: Всеки народ си има ***. Спрете да се джавкате!

204

Българин до 238

преди 12 години

И кой некадърник прави проучването? Някой като тебе ли?

203

ХаХо

преди 12 години

Така се получава, като няма равенство! Толерирането, както и дискриминацията са еднакво опасни!

202

Ястреб

преди 12 години

До 229 - Нещо не можеш да правиш разлика между ДЪРЖАВА и НАРОД. Орхан Памук бешеизгонен от страна на турската ДЪРЖАВА, а не от турския народ. Аз съм турчин и също казвам, че имаше арменски "геноцид". Геноцид съм сложил в кавички, защото е юридически проблематична дума и събитията от този период не отговарят точно на дефиницията на "геноцид". Но фактите са си факти - много арменци загинаха през този период. Проблемът с кюрдите е много сложен и нито аз имам достатъчно време да ти обясня, нито ти надали имаш капацитет да разбереш. Но накратко - турският народ си няма проблеми с кюрдите - турскатаДЪРЖАВА има проблеми с тях. Аз не искам на кюрдите - нито на който и да е друг народ в Турция - да им се дават повече права. Искам на всички хора да имат РАВНИ права. С една дума - не асоциирай политиката на една държава с нейният народ.

201

bg

преди 12 години

I SEGA SLEDVA OBE6TETENIE ZA VSEKI ZASEGNAT¡¡¡PO 100.000 LEVA.,OT DJOBA NA BG..VREME E ¡¡¡

200

ХаХо

преди 12 години

Да, прав си. Но държавата толерираше турците преди изселването по същия начин, както сега Евросъюза се опитва да толерира ***. Помнете ми думата, някой ден ще има Европейски възродителен процес.

199

BG TURCIN do 231

преди 12 години

bravo na tebe momce.......tova e istinata.......no vseki lae baska....i balgarite i turcite.....

198

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

Защо не се казва цялата истина? Може ли да се кроят планове за откъсване на част от територията на коя и да е страна и властта да не вземе съответните мерки?Имаше ли турска партия преди Възродителният процес, която работеше за обявяване на автономия на Лудогорието със столица Варна? Р- ИМАШЕ.Първите терористични актове на тая партия преди или след Възродителният процес бяха? - БЯХА ПРЕДИ.Защо 22 години се изкарват жертви и втълпяват, че атентатите са отговор на репресиите? ВСИЧКО ТОВА СА ЛЪЖИ!ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЧНО ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС БЕШЕ В ОТГОВОР НА ТЕРОРЪТ НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ, А НЕ ОБРАТНО.

197

Българин

преди 12 години

Нищо им няма на турците. Много народи са избивали и клали. Стига сте се джавкали, ами дайте да си оправяме отношенията с комшиите, днешните българи и турци не са избивали и клали! А турците едно извинение трябва да се прежалят да направят, не боли. Ама и те са корави глави като нашите националисти.

196

ПИТАНКО!

преди 12 години

Който е със чуждо самосъзнание в случая турско трябва незабавно да напусне България има си държава която се казва Турция..Какво правят тук?Щом си български гражданин би трябвало да носиш българско име и да мислиш за България..религията не е от значение в случая а мисленето на тия талибани нашенските така да се каже...

195

Антитурчин

преди 12 години

ДО ЯСТРЕБЧЕТОЗа разлика от вас турците,ние българите сме си признали грешките,но вие ,защото сте ***,необразован и страшно зъл народ не искате да си признаете варварствата.Но за сметка на това цял свят ви знае манталитета.Ще ти дам един пример : Изгонихте от страната си най-великият си писател ,само защото е казал ,че има Арменски геноцид и ,че кюрдите заслужават повече права.Е на това се вика - ВАРВАРИ.

194

Анонимен

преди 12 години

време беше,да се вкара в историята та да се знае че не само турците са клали и извършвали перверзии!!!

193

А?

преди 12 години

Двете страни на монетата:1. Турците тогава прекалиха. Живков им даде привилегии, приемаха ги без успех в университетите, намираха им работа и жилища с предимство.2. И после и властта прекали. Нямаше смисъл да се къртят надгробни плочи, кому свърши работа това?впрочем, т.1 да ви напомня за сегашните мерки за ромите?