15

крадци

преди 12 години

Хе израелци..кеф

14

Анонимен

преди 12 години

а тока спира защото все още на много места са въздушни линиийте , трябват инвестиции , ако са подземни няма проблем с времето, единствено магистралните електропровди са под опасност , но тогава спират цели градове.

13

Anonimen

преди 12 години

Зимния сезон по скоро можеме да си го прецакаме с липсата на ток , хората идват за една седмица и ако половината време си седят по хотелите догодина няма да ги има и в Австрия ги затрупа снега но лифтовете не спряха защото са се подсигурили , само по пътищата могат да имат проблем за един ден ден докато наваксат.

12

Червен комуняга

преди 12 години

Хахаха, "сЪботажи" щели да измислят ***, ако ни удари земетресение и ББ се почеше по тъпата тиква какво да прави, пак *** ще са виновни. Лол. Идват тежки времена, а нас ни управляват най-големите ***.

11

ДО 11

преди 12 години

Да, майната им на ГЕРБ и БСП да си решават проблемите помежду си, стига сме страдали обикновенните хора от тая работа, ще гласувам за Костов.

10

Анонимен

преди 12 години

Нашите *** ,също са способни на творят подобни неща ! Безсилието поражда злоба и желание за *** изпълнения...Като знаят,че в следващите 20 години ,само ще се облизват за власт, сигурно им притъмнява пред очите !Ще измислят и по-изродски съботажи...

9

Анонимен

преди 12 години

Франс прес е еврейска медия нищо чудно, че лъжат.

8

Килъра

преди 12 години

До номер 1:Абе Алчо какъв зимен сезон са пецакали бе психар-това изобщо не е вярно пък и да е вярно знаеш ли колко ми дреме дали 20-те зимни хотелчета на мутрите ще са празни или не! И сигурно са ни "прецакали" за да ходият пияните и надрусани бритиши на техните зимни курорти ли мухахахха пий хапчетата и си лягай!

7

Килъра

преди 12 години

Да се отклоня малко от темата-Израел е държава горе-долу колкото БЪлгария, миналата година ни минаха по численост(но там има държавна полтика населението да има повече деца) и техните граждани си ходят 2 пъти в годината на почивка където си поискат, а вие още вярвайте на великите ни управници, пък реално едвам си плащайте кредитите! РОБИ! Приятен ден!

6

Килъра

преди 12 години

Нищо чуно и да е имало такъв опит от крайно настроени турски ислямисти! Имаше едно клипче във вбокса може и още да го има където група ислямизирани *** крещят "Израел фашист, долен терпристи" и т.н. Ако държавата не вземе мерки срещу крайния ислям и ислямизирането на римляните нещата отиват на зле! И щом изралеските слуъжби, които между другото са едни от най-добрите казват, че има вероятност от атентат Цецко да не се прави на ощипан, а да напарави нещо!

5

Червен комуняга

преди 12 години

Великият ръководител: "Терористична опасност за България няма, защото арабите правят икономика с дюнери". Смея се на него и електората му.

4

do 2

преди 12 години

*** арабухи изобщо не хранят никакви сантименталности към никой! Те се трепят и по между си за да докажат кой е по вярващ и кой повече мрази САЩ и Израел.

3

Дражко

преди 12 години

Театър,филм и отново-театър,филм......А цените вървят нагоре,данъците се покачват,приходите намаляват.......И пак театър,филм.......До края на света!Ааааа,прочетох че ледниковия период се отлагал?!

2

Нов Световен Ред

преди 12 години

За наш голям късмет арабите имат симпатии към България. Много от тях завършиха висшето си образование тук по времето на Живков. Не са малко и тези женени за българки.С други арабски държави поддържахме "братски" взаимоотношения по линия на социалистическия интернационал.България е последното място, към което ще посегнат арабите, за да направят атентат !В този смисъл, тази тиражирана новина ми изглежда доста съмнителна.По-скоро илюминати може да инсценират атентат, отколкото да има истински.

1

Анонимен

преди 12 години

Прецакаха зимния сезон гадините. Нанай вече туристи.