25

333

преди 12 години

Я ни разкажи по-подробно как те изнасили грамадния мустакат учител.......

24

за 21

преди 12 години

На тях така или иначе положението в обществото ще им се....

23

Ils

преди 12 години

Децата на мутряги и други *** борчета и боксьорчета. Насилието им е генетично заложено, а тъпотата ще си я доразвиват и за напред.

22

dimbul

преди 12 години

Такива като ти си, ни е сме във Камбоджа, направо ги убивахме бе.

21

Анонимен

преди 12 години

"попитал играещите футбол в двора младежи дали знаят кой го е направил."Много зависи как е попитал - дали "Момчета, видяхте ли кой счупи оградата?" или "Ей, ***, що счупихте оградата, да ви *** мамата, нещастници? Е са ше ви се *** положението в обществото!"

20

за 19

преди 12 години

мечтай си

19

Алов

преди 12 години

Да ви кажа ли, че на времето учителят ми по физическо ме опипваше и веднъж като бях останал след часовете ме изнасили брутално. Иначе беше мъж канара - ***, с мустаци...

18

Анонимен

преди 12 години

Еми тези младежи вероятно още преди да навършат 35 ще бъдат я със счупени крака, я ръце, я без уши. Ако доживеят тази преклонна за техният манталитет възраст, разбира се - не умрат от пиене, или от точна стрелба отблизо.

17

Алов

преди 12 години

Некадърните хора ,където не стават за друго , стават или учители или полицаи. А и болшенството са педофили.Особено даскалите по физическо.Може и за това да е ял боя. Всеки случай без нищо не бият.

16

Анонимен

преди 12 години

Malkite *** zaslujavat samo kirki i lopati i s tqh v kamenoilomni!

15

Анонимен

преди 12 години

Тези неща ги има във всяко училище в пропадналите квартали и на най-хубавия град. Просто тези дечурлига, бъдещи бачкатори с много под средната заплата, това могат да направят. То си им е заложено в простите мозъчета. Нямат ценностите на един нормален човек.

14

Ужас

преди 12 години

Само на мен ли, като прочета няколко от нвините днес, ми се струва, че сме се свършили като нация и общество?! Какво ни става бе, хора? До къде успяхме да се докараме? На 28 години съм и направо се чудя какво да правя, как да се реализирам в тази държава и как да гледам децата си! Давайте да се стягаме и да си оправяме държавицата, че като гледам какви дивотии се случват и ме е страх да си помисля след 10 години *** и другите *** какво ще ни правят...на емиграция отива работата...

13

Оттегчен

преди 12 години

Off скука.Смешни политици 22 години, смешен народ и смешна държава.Оффф отивам да спя.

12

Алов

преди 12 години

Яд ме е въобще на училището.Мене навремето колко са ме били и еб.ли училищните хулигани.Яд ме е само като си помисля, затова сега съм гей и неудачник.

11

очевидец

преди 12 години

Елате в СОУ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ в Пловдив да видите цирк. Ромите плюят и обиждат даскалите ,а те си траят ,защото им трябват ученици.

10

ТТ

преди 12 години

Тези които са го направили не трябва вече да са живи. Аз ако съм директор на тва училище кокълчетата едно по едно ще им ги счупя лекенца долни. Само бой и бой и бой и пак бой на такива. Те от друго не разбират.

9

Анонимен

преди 12 години

До 5: То е ясно Чарли, че ръкоблудието го е довело до тези мисли.

8

Кабули

преди 12 години

Идиотизация в действие.

7

Народен избранник

преди 12 години

Аз съм политик на 43 години .Нетрябва да сме така черногледи защото надеждата ни е в младите.След като изляза от моят изконен дом Народно Събрание трябва сина ми да ме наследи там защото на България са нужни млади, образовани, интелегенни хора.Аз съм сигурен, че до времето да стане и сина ми политик ще спре наркотиците ,алкохола и пребиването на по възрастни хора защото както той лично ми казва цитирам-Те са ми по лесни.

6

анонимен

преди 12 години

Тъжно,много тъжно!За съжаление,тези младежи откакто са се родили виждат в действие само закона на джунглата!Престъпления и свободия.Наказуемост - никаква!