12

Анонимен

преди 12 години

Такава мярка би работила, ако полицаите не бяха корумпирани. При корумпирана полиция ще е само средство за изнудване.

11

azz

преди 12 години

Познайте дали ще спрат кифлата с големия чер джип или мутрата с "Майбах".Всичко е лъжа и измислици!

10

Анонимен

преди 12 години

Всичко, което дава право на катаджията да решава се превръща в хранилка за полицията. Сега когато контролът на скоростта вече е със снимки и не могат да се манипулират радари си търсят нови източници на доходи. Не се заблуждавайте, че мярката е насочена към подобряване на движението. Ще се превърне в поредната форма на катаджийски рекет.

9

Анонимен

преди 12 години

Напълно подкрепям инициативата! Писнало ми е разни *** да ме засичат, а след това да ме псуват че не им правя път все едно сме на състезателна писта. Също така мисля, че 50% от катастрофите със смърт са предизвикани от хора, които сега ако ги пратим на шофьорски изпит ви гарантирам че ще бъдат скъсани като първолаци. Между нас шофират убийци, а държавата е безсилна да се справи със ситуацията и затова е решила да приложи принципа на естествения подбор - Който оживее, оживее!

8

www

преди 12 години

ТОЯ НА СНИМКАТА МИСЛЯ ЧЕ Е СТОПАДЖИЯ...

7

681

преди 12 години

Нека анализаторите от КАТ разгледат горната фотография и да кажат правилно ли е положението на тялото на техният служител и защо по дяволите катаджийте приличат на разпасани чеченски бунтовници????

6

Аз

преди 12 години

Прави ми впечатление,че повечето" ШОФЕРИ " се возят в колите си,камо ли да гледат знаците!!! Сигурно познават правилника,но не го спазват!

5

da

преди 12 години

"който поради незнание е извършил немаловажно нарушение на правилата за движение, ще бъде лишаван временно от право на управление до успешното полагане на проверочен изпит".znachi v Sofia na vhoda triabva da se vzimat knizkite na vsichki provincialisti ... na vsichki ni e iasno che izvun Sofia horata imat po dva svetofara na selo, a knizkata sa ia vzeli za 200 leva i edno prase ...

4

Александър

преди 12 години

Странно,защо отново искат да налагат наказания на шофьорите . Нека първо реголировчика да спре да ръкомаха , все едно е в Син Сити и да спре да си върти палката , все едно си размята достойнството и чак ТОГАВА нека да разпитват водачите на МПС за правилника и за положенията на регулировчика.

3

феодор парашута

преди 12 години

а сега дайте по 20 лв на калпак

2

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Първо, да се научат регулировчиците да показват точно командите...а не като фен, на футболен отбор който губи.

1

d

преди 12 години

полицейщината събира пари за бюджета! абе,Катаджия и анализи!???голям смях -абе пишат в едни бумаги с индиго от 20 години като някой социалистически класни ръководители....