167

физик

преди 12 години

Друг е въпроса, че православните свещенници не са много богоугодни в последно време, но те са прави - Бог дава живота! Няма засега открит междинен вид между *** и човека!

166

doktora

преди 12 години

Българската православна църква както винаги е далече от проблемите и болката на нашия народ. Би трябвало да проучи по задълбочено проблема. Защо например не се изкаже, че е против противозачатъчните средства, а се занимава с проблем, които е в услуга на хилядите семейства без деца. Защо не се занимае по подробно как да подпомогне българското училище за възпитанието на младото поколение в дух на патриотизъм, родолубие и семейство?Къде е нейната позиция, а се интересуват само от заплатите си!

165

ДО 166

преди 12 години

ПО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ НЕ БЯХ, ЧЕЛ ДО СЕГА:))))))

164

до: 164

преди 12 години

Ти вместо това се замисли, че Бог има - вече и науката го доказва !

163

ОСЪДЕНИ ДУШИ

преди 12 години

Не съди, защото си осъден.

162

ИН ВИТРО

преди 12 години

ГЛУПАВО!ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ НА НАУКАТА ,ЧЕ ЧРЕЗ ТЕЗИ МЕТОДИ ДАРЯВА РАДОСТ И ДЕТСКИ СМЯХ В ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА......А ЦЪРКВАТА.... НИКОЙ НЕ Я ПИТА,ТЯ ОСВЕН ДА ЦОЦА ОТ МИРЯНИТЕ СИ ДРУГО НЕ ЗНАЕ!!!ПРИВЕТСТВАМ ВСИЧКИ КОИТО СА СЪГЛАСНИ С МЕН!!!ВЕСЕЛА НОВОГОДИШНА НОЩ!

161

Анонимен

преди 12 години

църквата си оправи духовните дела,че сега да се меси и в човешките,ай сиктир

160

Жена

преди 12 години

До 118Не си ти този, които ще ми даваш правото да се изказвам по мнения различни от "манджа и деца".И заплати от 200 и 300лв има много, но това не е причина да се обират хората безсрамно, а в същото време да се говори, че това е богуугодно.Като, разбира се това не се отнася за всички. Не слагам етикет на всички духовници. Защо не попиташ енорийския свещеник за оргиите и пиршествата, та тогава може да си заслужава полемиката.На всички - весело посрещане на 2012г, бъдете здрави и добри!

159

...

преди 12 години

попове - инвитрото било небогоугодно... а колите ви за по 100 000 лева и палатите са богоугодно ???Ей това да си поп си майката - всичките са да ги обесят на брадите им...Мазни ебани тюфлеци имащи толкова общо с господи, колкото шунката с Ниагарския водопад...Заслужават наистина да ги обесят всичките в ебаните им църкви!

158

до 158

преди 12 години

158Ти нормална ли си?!?!Че кой има претннцията да е като Светите Апостоли!Айде в бегом в кухнята да сготвиш на мъжа си за довечера!Е това ще е Богоугодно дело!Още 20 евро за съвета!мухахахаххахахахахахаххаа

157

до 155

преди 12 години

не съм се и надявал да ми преподаваш БЕЗПЛАТНО! Май по това се различваш от Светите Апостоли на Църквата, които са проповядвали и помагали на хората и не са искали нищо в замяна! Всичко добро ти желая през Новата Година! И Догодина - по-голяма лимузина хехехе ;)

156

до 153

преди 12 години

Само да та светна все пак!Хората не са Църквата!Те са миряни и като такива евентуални енориаши на Църквата!Църквата са Църковния клир и свещенниците!Ето , че вече ми дължиш 20 евро!

155

Анонимен

преди 12 години

интересно ми е какво си представят повечето хора под "ин винтро", за да го заклеймяват по този начин :) колко форми на ин витро има според вас и всички под един знаменател ли са ? познанието е сила, не забравяйте ... всичко, което може да съществува според природните закони, значи е природно и естествено, все пак всичко в природата е продукт от случайни сънития

154

до 153

преди 12 години

153, защото пише глупости по теми свързани с религията и църквата, от които нямаш понятие!Да ми дяариш ли?!?!Имах впредвид , че си толкова задръстен, че ти е необходимо религиозно образование защото пишеш глупости по теми свързани с религията и църквата, от които нямаш понятие!Е няма да съм аз човека, който ще ти разяснява нещата тук и то безплатно!

153

Анонимен

преди 12 години

човек трябва да има право на избор, който иска да се клонира, който не иска, да се усланя на божиите дела ... но трябва да имаш право на избор, нещо което църквата е забранявала доста крайно навремето.

152

до 149

преди 12 години

позна, точно на теб няма да ти платя! има един куп други хора по-нуждаещи се от моята помощ, за да дарявам точно на теб! И на църквата съм дарявал и продължавам да дарявам, между другото! НО като Църква, БПЦ е хубаво не само да приема дарения, но и да се погрижи за хората, а ИМЕННО хората са църквата!

151

loves2drive

преди 12 години

Бе донякъде има логика... Ако всички бездетни семейства осиновят дечица, много социални (и емоционални) проблеми ще се решат... Успех на всички бебеправещи през новата година!

150

conrad

преди 12 години

До какво води клонирането ли? Ето, вижте каква клопка е!!!estirbg.blog.bg/lifestyle/2011/11/20/klonirane-i-bebeta-in-vitro-arogantno-vmeshatelstvo-v-bojiit.853601

149

анонимен

преди 12 години

Вярващите да се молят за изцеление към Бога, а невярващите към медицината. Но много повече са излекуваните от медицината, отколкото излекуваните от Бога.

148

до 147

преди 12 години

Кеато си православен, вземи да посещаваш някое Неделно църковно училище, за да разбереш каква е функцията на БПЦ!Не е да дарява, а да и бъде дарявано!!И куп други неща ще разбереш!Не ми се обяснява, защото не си бедно сираче , на което да дарявам образование безплатно!А няма да ми платиш!Нали?