157

до 154

преди 12 години

Просто България си е "черната овца". Какво да кажем за колумбиици , руснаци...

156

Анонимен

преди 12 години

ГЪЛАБИНЧО, БАБИ - ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО! СЕГА СВИВАЙ УШЕТАТА И ОЧИЧКИТЕ И ОТВАРЯЙ ДУПАРАТА, ЧЕ ТАМ У ОНИ ЗАНДАН ЩЕ ТИ СВИРИ КАТО ЖЪТВАРСКА СТОМНА! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!!!

155

PAM

преди 12 години

"...тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници"..."След като сме в тази графа, каква е логиката да се пренася кокаин в куфара именно на един "рисков пътник" (=българин), без знанието на последния?Aко приемем версията на Боевски, това означава че истинския продавач на дрогата е най-големия *** в света!А той, знае прекрасно, че сме "рискови пътници"!Значи искат да ни убедят, че търговецът си мисли: "а,той понеже е "рисков пътник", дай точно в неговия куфар да хвърлм дрогата?

154

до 154

преди 12 години

Очаквах да го каже някои това...Обаче не е вярно,виж статистиката : и в сащ и в европа има много по-голям трансфер и обмен на наркотични вещества.В някои страни като Холандия са легализирани 'тревата" и др слаби наркотични в-ва...

153

преди 12 години

Кратко и ясно и тоя се оказа Голям ***...

152

Анонимен

преди 12 години

Грешна Ви е логиката, ако си англичанин/французин е по-малко вероятно да те проверят защото е по-малко вероятно да носиш дрога. Има прочина нас да ни проверяват повече! Освен, че сме тарикати на запад по-лесно проследяват хората. В БГ гаранция - Франция

151

Халил Мутлу

преди 12 години

Колега , пожелавам ти приятно прекарване на новата година и на още поне 30 нови години в бразилските зъндани ! Ние казваме така : акъл едер ,баш чекер / нещо от рода на - ум умува ,ум царува ,ум патки пасе /!

150

прасчо

преди 12 години

Не е леко......да си неумен,последната година мулетата на кока с бг произход се увеличиха в пъти.......нормално е да си под лупа в страна производител,особено посока Мадрид....Но кой му се работи,българина от образован и работлив мутира към тарикат и мързелив........резултата е налице

149

varg

преди 12 години

Те и нашите медицински сестри бяха невинни нали,ама плачете вече от лекарските грешки нали *** такива.Аз като ви разправях не слушате.И тоя е невинен нали.

148

Анонимен

преди 12 години

Алчен нещасник!Сега да го рендосват всеки ден в пандиза,та да му дойде акъла на тоя ***.Да бъде дежурен по шкафче всеки час......А жена му да проституира на околовръсното.

147

Анонимен

преди 12 години

Така е. Изгониха го от ГЕРБ, отиде в БСП и пропадна тотално. С далаверите на Запалката и Галевски се хвана, ама се надцени. Наркотикът не е хапка за всяка уста.

146

BG

преди 12 години

Няма страшно,президента нали е нашенка,ще го пуснат.

145

Анонимен

преди 12 години

141 е прав , мръсната игра в наркотрафика е огромна.Ако единият не успее, веднага се намира друг.Ства дума за един от най-успешните нелегални бизнеси в света.1.Оръжия 2.Наркотици 3.ПроституцияЛошо е да си българин,румънец или африканец,защото сме "рискови пътници''.Докато ако си англичанин,французин или американец не те проверяват щателно ,вероятноста да преминеш е няколко пъти по-голяма.

144

МАЗЕН КОМУНИС

преди 12 години

ТОЗИ Е ГЕРБЕРАС И ТРЯБВА ДА СЕ МРАЗИ

143

pege

преди 12 години

или изплуваш или се давиш!

142

do 134

преди 12 години

може може, все пак щангистче...не е нужен интелект...просто се е мислил за голем тарикат

141

BG

преди 12 години

Сутринта жена му твърдеше че е невинен.

140

полупрост

преди 12 години

До 134. Може, може да е толкова ***. Че то и министър-председателят ни не бива да е чак толкова ***, ама...

139

ined

преди 12 години

до 137: Айде сега глупости, който е решил да се трови с кока - ще се трови и без Гълъбин. Конкуренцията му веднага ще го замести в доставките, а и може те да са го издали.

138

74568

преди 12 години

иначе световен в Лондон щял да става...!!!?