156

2121

преди 12 години

Прабаба ми беше родом от едно село до Гевгели. Помня, че като я питахме внуците дали има и нещо гръцко в рода си, тя отговаряше - Аз съм чиста българка от Македония. Родена е 1906 г. и до края си твърдеше, че е българка.

155

Бахххмамаму

преди 12 години

Томас от каде да знае че е българин. Може и да е ***. Чистокръвен мелес с *** пройзход

154

Томас

преди 12 години

147Прадядо българин искаш да кажеш - кога прадядо ти стана македонец??

153

Томас

преди 12 години

143 Ако се родиш на марс марсианец ли ще си? Родил си се бил в македония и си бил македонец - някой македонски камък ли те роди или българка?Ако имаш дете и то се роди в англия - англичанин ли ще е? Ако се роди в германия - германец ли ще е?Ако вземеш някой крадлив *** и го закараш в македония - и там се родят *** - те могат ли да се нарекат македонци - горди наследници на Александър Македонски? По твоите думи - могат - и те са родили от много смесици на балканите.

152

Анонимен

преди 12 години

македонците и турците са двете НАЙ-ЖАЛКИ племена на земята

151

:)))))

преди 12 години

Македонците с придобиване на бг-паспорт се превръщат в кенефиканци. В най скоро време ще се проведе конкурс за най смръдливото ГОМНО от Македония

150

ДО 147

преди 12 години

Поздравления за българското гадже,тогава предполагам си българската приказка"От където е жената от там е родата"

149

анонимна

преди 12 години

Абе айде стига сте си пълнили новините с Македонците и техното гражданство. Както сте написали това става от 2000 година и не е нещо ново. Сега изведнъж стана егати интересното. Аз мога да говоря от личен опит че получих по същия начин гражданство и живея и работя тук и си плащам данъци! Друг е въпроса как докато бяме студенти ни караха насилно да подписваме документи че сме от българска националност, за което разбрахме години след това, но както и да е. Това не е нищо ново...

148

БАЛКАНИТЕ СА ....

преди 12 години

...ЕСТЕСТВЕН КРЪСТОПЪТ---И....НИКОЙ НЕ Е ТАКЪВ ,ЗА КАКЪВТО СЕ ПРЕДСТАВЯ....!ВСИЧКИ ,СА АБСОЛЮТНИ *** ---И ТОВА НИ ПРАВИ ЧУДЕСНИ ,УМНИ И ПРОБИВНИ..!ШАРЕНИТЕ ЧЕРГИ ,СА НАЙ-ХУБАВИТЕ!НЯМА... МАКЕДОНЦИ, ГЪРЦИ ,ТУРЦИ ***, БЪЛГАРИ И РАЗНИ ДРУГИ МАЙНИ...ВСИЧКИ СА *** !!!!НЕКА НАПРАВИМ ОТ БАЛКАНИТЕ --"СВОБОДНАТА ТЕРИТОРИЯ"... НА ЕВРОПА!ДОЛУ, ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

147

до 142

преди 12 години

В ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ТУЦИЯ Е СЪСТАВЕНА ОТ БИВШИТЕ РОМЕИ И ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ В ЗАВЛАДЕНИТЕ ОТ ТУРЦИЯ ЗЕМИ.

146

Анонимен

преди 12 години

в рода си имам жилки: руска ,румънска,гръцка,потомствен българин,германка.аз съм си българин

145

до томас

преди 12 години

"човек без род не е човек"- искара ме Марсиянец:).Единия дядо ми е боснанец другия Македонец имам прапрадядо Гърк итн (Знам си рода:)). А имам гадже Българка ако ти е трудно да ме определиш мен може по поне да ми кажеш мойте деца какви ште са :) :Д

144

до 127

преди 12 години

*** в Добрич дето казваха по телевизията по време на размириците ,че са турци вече да не би да са се родили такива?

143

Томас

преди 12 години

143И за какви са се имали дядовците ти?

142

Томас

преди 12 години

143Това, че си се родил в областта македония няма никакво значение - човек е такъв каквито са били дедите му - баща му, дядовците му, прадядовците му - човек без род не е човек - родил си се преди 28 години - а кога и къде са се родили баща ти и дядо ти???

141

От 130

преди 12 години

Аз лично имам мн смесана кръв почти от въчки страни на Балканския полуостров!!Но сам роден в Македония преди 28години Така да айде кажи ми пак какъв Сам.Това което се е случвало преди 100 или 1000 години не определя какви сме сега.А и с 500 години Турско ропство сигурно е някой Турчин е нае**л некоя наша баба!Така да ако търсиш чиста раса ТУК трудно ште я намериш.Хората в Историята се имали други цели и идеологии които трябва да ги уважаваме да не да се караме кои какъв е бил !!!

140

Сабри

преди 12 години

до 128 по-голямата част ромите в България се пишат или турци или българи,но това не означава че са такива!вече при преброяването не пишат масово ромите като едно време българи или турци,полека полека те са преизчисляват към своята общност!и ще те излъжа примерно ако кажа че турците нямат родствени черти с балканските и кавказските народи,персите,кюрдите и арабите!Днешно време повечето народи са смесени и не можеш да кажеш ние сме чиста нация

139

Maks

преди 12 години

Македонците стават Бг граждани само за ЕС!Имам приятел македонец от Скопие с много чакане вече е с BG паспор.Преди седмица замина да работи в Швеция;) Маките докато стават Бг граждани нишите българи стават чужди граждани!!!!!

138

Ако забелязваш Бълга

преди 12 години

България е най голям враг на българите и македонците. Това държавно формирование е от вулгарен характер и враг на човека.

137

Относно

преди 12 години

Шиптърите, в Албания има две големи етнически български групи: жупани и горани май бяха, а лично в моя Поток в университета имаме двама човека от там който говорят почти правилен български и се смятат за българи. На балканите просто си е пълна мешавица и какафония отвсякъде и затова трябва да се уважаваме всички :)