188

Анонимен

преди 12 години

Дянков няма права над Православната Църква. Дянков е предатели агент на САЩ...

187

Сокол

преди 12 години

Добре ве, "дядо" Николайчо - крадете, криете доходи, повечето от вас са ченгета от ДС! Къде е духовното, Бога и какви ли още не лакърдии, дето ги плямпате от 2000 години?!?Аман от лицемерни ***....и тоя има чсовник за 50 000 лв и кара някаква луксозна лимузина и ще ми говори за смирение, пост и молитва, ха!

186

Анонимен

преди 12 години

само Николай има кухня за бездомници и клошари,... като не знаете недей дрънкайте.. Човека винаги намира някой да заколи офца за курбан по празници.. Най-много курбан офце колят и дават милиционерите от ГЕРБ.. ходил съм на два курбана на милиционерите... Боко много обича да дава курбани.. Даже на мюсолманите дава , миналата година подари *** на един имам.. Ама Боко ли тъм каза да дадът на децата от детската градина , а детската градина коч не яде.

185

Анонимен

преди 12 години

Утре в 9часа Николай е в Пазарджик.

184

megadeth

преди 12 години

Каквато ни е държавата такава ни е и църквата а пък те са такива защото такъв ни е народа те произлизат пряко от него от духовните му ценности и манталитет

183

Синовете на Слънцето

преди 12 години

ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗВАРАТЕНЯЦИ КАТО ДЕДО ВИ николайчо, РЕЛИГИЯТА Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ...НО,ВЕЧЕ Е КЪСНО ЗА КОРЕКЦИЙ..БОЖИЙТЕ ОТРАЖЕНИЯ СЕ ВЪПЛАТИХА НА ЗЕМЯТА.СКОРО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ ГОСПОДАРЯ НА ПАСТИРИТЕ,ЩЕ СВАЛИ СВОЯТА МАСКА И ЩЕ ТАНЦУВА ПО ЗЕМЯТА..И КОГАТО СВЪРШИ,,,ЩЕ СЕ ТЕГЛИ НОВИЯ ЖРЕБИЙ...БРАТЯ,СПРЕТЕ ДА ИМ ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ПОП4ЕТАТА,ТЕ СА ПОКВАРЕНИ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА ИМ.ЛЮБОВ БРАТЯ,БОГ Е ПОДЧИНЕН ЕДИНСТВЕНО НА ЛЮБОВТА.АКО НЯМА РЕЛИГИЙ,РАСИЗЪМ,ГРАННИЦИ.НА ЗЕМЯТА ЩЕ ЦАРУВА БОЖИЯТА ЛЮБОВ. ЛЮБОВ....

182

Анонимен

преди 12 години

АРЕСТУВАХА ИГУМЕН ОТ АТОН НА БЪДНИ ВЕЧЕРИгумен от атонския манастир Ватопед бе арестуван и поставен под охрана в монашеската си килия.

181

Анонимен

преди 12 години

Голям заговор има срещу църквата:))) Всичките от висшия клир са с ланци, като мутрите, и S-класи:)))) В България имаме мутренско правителство и мутри начело на църквата!

180

синовете на Слънцето

преди 12 години

абе Марк,ти видя ли кога и на коя дата се роди Божието отражение ХРИСТОС? с какво право честитиш за нещо което не си виждал?Аз виждам Слънцето всеки ден и знам че всичко в нашата галактика се върти около Слънцето,както сина се върти около бащата,виждам и далаверите на религийте,най вече на БПЦ.МАРК СЛЕПЕЦА............

179

Мърто

преди 12 години

Ааа пък вие имате едни устои! Виж, ролекси аудита мерцедеси, апартаменти по София и Солун имате! Тук спор няма! А приюти за бедни и онеправдани хора имате ли? Столови за по една топла храна,такива хора имате ли?

178

м

преди 12 години

При цялото ми уважение към църквата ама духовниците прекаляват. Айде сега...колите били дарения ала бала. Такива космически такси имат на услугите , че и те се превърнаха в частен бизнес.

177

Марк

преди 12 години

Честито Рождество Христово на всички православни християни!

176

Анонимен

преди 12 години

Блажи ли дедо попе? Блажиш!

175

Марк до 178

преди 12 години

В България се навъдиха какви ли не вности *** протестанти, мормони, католици и прочие!Ти от кои си?

174

Нафарфорий

преди 12 години

Тоя ***, Лукавия...

173

Анонимен

преди 12 години

Всички знаем истината демоне!

172

Марк

преди 12 години

Абсолютно прав е Дядо Николай!Българската Православна Църква е с близо 1000 г. постара от Третата Българска Държава!В този смисъл поскор Светият синод има право да "инспектира" Държавата!

171

синове на СЛЪНЦЕТО

преди 12 години

Блажиш ли дядо владика с ролекса,мерджана,любовника,педофилията,рушветите,алъш вериша със свещите менте,лихвите,иманярството,субсидията на държавата,имотите,рентиерството,БЛАЖИШ ЛИ дедо никилаи40.........

170

Марк до Касчей

преди 12 години

Много си зле!Щом и на Коледа злобата ти избива, нямаш шанс!!

169

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Ха-ха-ха!Овце, вижте си пастирите!И сега всите вкупом кажете: "Бееееееееееееееееееееееее!"