63

Анонимен

преди 12 години

Човек никога не може да замени Бог.Прекалено е алчен ,стиснат дребнав и злобен.Спокойно възрастно приятелче, всичко е нормално.Каквото и да се случи всичко е заложено в нас самите.Всички имаме частица от Бог в нас.И известно време за да живеем.

62

Анонимен

преди 12 години

SHTOM KOMUNISTITE REVAT, ZNA4I E VELIK 4OVEK.

61

Shto e to 666 ?

преди 12 години

Относно: И каза Исус : Аз не Съм от този свят.>>>>>>>>>>Тогава на какви заблуди се кланяте заблудени от "Звяра " ?????Дата: Събота, 2011, Декември 24 20:19:51 ЕЕТИ каза господ на Мойсей: Това,което ви заповядах ,да бъде като знак в междуочието или като БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО И ДЯСНАТА РЪКА !!! така нареди Бог на Мойсей за стария завет.Стария завет бе да предскаже идването на Исус и предвожаднията на Израелския народ от същоия Исус ,Който е Святия Дух,в обетованата земя. И дойде Исус Христоспреди 2000 години и каза: Ето,всичко стана ново,т.е. стария завет премина. . И още :Камък върху камък няма да остане вече тука.Казвайки това че,храм ще бъдат хората прилели Го в себе си.Тогава на кого ни карат религиите да се кланяме ???? И всяка една изявявайки своята си истина ,при все ,че Господ е Един и една е Истината Му . И сега внимавайте кой е белега на "звяра"-666,и защо попове и папи ви слагат "БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО И ДЯСНАТА РЪКА" !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

60

TATO

преди 12 години

Всички трябва да знаете че Христос е уж божия син а не Бог.Защо не празнуваме рождение на Бог а не на неговия син?Защото Христос е легенда а за Бог,никoй нищо не знае.Не виждам как човека има капацитета да убие един син на Бог...Глупости,лъжа и масова манипулация,истината за религиите ще излезе в най скоро време

59

za 58

преди 12 години

Ot komunizma.

58

весели празници

преди 12 години

*** със смешната шапка горе се има за много по Бог от доста обикновенни и нормални хора. Така че да си свали фалшивите одежди по него и да спре да лицемерничини !!!!!!!

57

от комунист

преди 12 години

и какво постигна синко като ми сложи минус? да не би роднините ти да са възкръснали? ххахаххаа колко сте жалки и безсилни.

56

коко3коко

преди 12 години

Честита коледа на всички.От къде тази злоба в нашия народ? Тази жестокост, агресия, жлъч, простотия, чалгализиране и извращаване. Дано господ помогне да се осъзнаем и подобрим хигиената на мисленето си, че тежко ни и горко иначе.Толкова лош народ като нашия рядко може да се види.

55

Християнин

преди 12 години

Православната секта вече е една ненужна институция. Още през 10 век православните сектанти са отлъчени от християнската църква заради ерес и извращение на Христовото учение и неприемане на божествената и творческа природа на Христа отричайки, че духът произлиза от Отца и от Сина. Православните сектанти отричат тази истина принизявайки по този начин божествената същност на Христос. Като религия православието е по-близо до Исляма (въпреки че православните мразят исляма, но православните по принцип са фанатици и мразят всички религии), тъй като и Исляма тачи Исус като велик пророт на Бог (Аллах), но не приемат неговата божествена същност. В момента християнската църква е най-голямат църква в света и печели все повече привърженици, докато православните са едва 1/10 от вярващите в Библията и Христос.

54

Анонимен

преди 12 години

ПАПАТА Е ПРАВ. ВСЛУШАЙТЕ СЕ В ТОВА КОЕТО КАЗВА И СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ

53

комунист

преди 12 години

нищо. нека така наречените "демократи" които са закърмени с идеята на демокрацията (нищо че родителите им са били членове на БКП) да продължават с мокрите си фантазийки. колкото и да злобеят това няма да върне разстреляните им като кучета роднини. хахаха нито ще възкръснат избитите им в трудовите лагери роднини. нито ще възкръснат онези *** техните роднини, които са били захвърляни като храна на дивите прасета в белене. хахахха аре у лево нещастници. весела коледа от Милчо Балев, Сталин и ко

52

AYYYYYY

преди 12 години

Карл Маркс искаше народа да не се плаши с господ а да живее спокойно живота си сега в момента,докато тия уж демократи дето ни разрешават да ходим в черква трепят и изнасилват децата по света.В най скоро време ще излезе истината и за религиите,с които ни разделят и плашат.Нашата черква нарича католиците изменници и затова ги вземат за секта.Религията е най старата партия,служеща на политиците за да ни озлобяват и правят войни

51

ееееееееее

преди 12 години

алооооо..белогвардейците..за вас празник няма ли бе че сънувате само комунисти? май ще ви държат влага до като сте живи..даже и на сън се стряскате от тях -:)))))

50

ТИКВА ЛИ Е СТАНИШЕВ

преди 12 години

?

49

Патриарх Евтимий

преди 12 години

На този свят най-големите грешници са атеистите и комунистите.

48

Не човек а тиква

преди 12 години

Човекът тиква иска да замени господ

47

Анонимен

преди 12 години

Илюминираният човек не се стреми да замени Бог, той иска да бъде богоравен.. и не знае какво прави..

46

Анонимен

преди 12 години

Щом комунистите го псуват, значи е велик човек! Те не могат да понасят никого освен Маркс, Енгелс, Ленин. Има надежда за човечеството значи.

45

анонимен

преди 12 години

лека му пръст на папа Йоан Павел 2 ри...тоя шваба не мога и не мога да го възприема като папа

44

KOKO

преди 12 години

Грях е да изнасилвате децата.Защо ни занимавате с тая секта педофили не ми е ясно