94

Иван

преди 12 години

до 92: Е защо той може да прогледне а отцепилите се депутати не могат.И те най-после прогледнаха и докато е време се определиха.Нали това е демокрацията.Едно време при комунизма не можеше да мърдаш - харесваш не харесваш - червена книжка.

93

Анонимен

преди 12 години

Пред перспективата да имат ГЕРБ абсолютно мнозинство в Парламента, *** съвсем изтрещеват! Ама дргари *** от БКП /БСП, СДС, ДПС, ДСП, НДСВ и др. ДС-та/! Не разбрахте ли, че вашето време приключи безвъзвратно и вие сте вече печална история за България! Следващите избори ще бъдат спечелени отново от ГЕРБ, а дори някой да ги смени след това, то това няма да сте вие, другари!А между другото, когато в предишния Парламент преминаваха депутати от Атака в редиците на БСП, вичко беше ОК!

92

Анонимен

преди 12 години

''Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог''Ееее най-после и тоя да прогледне...

91

George

преди 12 години

Истината е, че България има нужда от партия като Атака, но Волен е луд и прави много грешки. Трябва някой, който може да им вади душата с памук и да защитава интересите на България.

90

мариан

преди 12 години

ВОЛЕН с тия слаби задръжки си безволев.съжалявам че някой път съм гласувал за теб.елементарен си бил

89

до 84--уж Томас

преди 12 години

Уж Томас ама от герберското разнуване....

88

до 78

преди 12 години

"Бива бива но вие или сте неграмотни ***, демек маймуни или ***, или сте умствено увредени"Не са! Просто са на хранилка към посрано20 или друга БКП централа и правят всичко възможно, вкл. и да пишат нелепи олигофрении за да заслужат мизерния надник!

87

78

преди 12 години

Вижте го този 78-ми - типичния гербав мрънкалник. Некадърен, зомбиран, объркан, сам не знае нито какво иска, нито как да го каже, но пък мрази всички (освен Вожда и Партията Му) и всички са му виновни! И на всичкото отгоре страшно обича да обвинява другите в собствените си недостатъци. Но какво да очакваме от бойкомунист като него, какъвто вожда, такива и почитателите му.......

86

Стария

преди 12 години

! - намаляване на броя на депутатите, по примера на някои европейски държави;! - съкращаване на бюджета на Народното събрание;! - намаляване на субсидиите на политическите партии;! - гласуване на закон за отзоваване на дупетатите, които те изпълняват волята на избирателите си;! - който дупетат не е съгласен с партията си, напуска и на негово място идва друг.

85

ДЕНКА КОНДУКТОРА СМУ

преди 12 години

КОЙ СЕГА ЩЕ ИЗПЛАЩА ЕВРАЦИТЕ КАТО БЯГАТ ОТ ШИЗИТО КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ,

84

Томас

преди 12 години

гласувал съм за атака, но вече няма как да повярвам на фон клинферкофен

83

до 81

преди 12 години

Тамьн щях да напиша ,че другия пьт кога види Уорлик в някои ресторант ,да се понаведе малко и да го заобиколи по-отдалече и да гледа да не развали настроението Му !!! Че пак ще има бум ,че дрьн ,че пляс ,кво стана сега ,че не вечеряхме......

82

lainomet

преди 12 години

:))))))))) Гледам и невярвам на ушите си

81

???

преди 12 години

Спомняте ли си какво каза Уорлик в ресторанта, когато Волен Сидеров поиска пари за България заради използването на военни бази в България?Тогава Уорлик му каза: "ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА"Е, направи го. Това е американската ДЕМОКРАЦИЯ.p.s.Става дума за пари, ако не се сещате. Пари в Либия, Сирия, Пакистан, Египет, Русия, България, ... Не кой да е, а Путин им го каза пред целия свят.Пък вие лапайте мухите - Волен, Сергей, Бойко, Доган - все тая.

80

Анонимен

преди 12 години

ще разебере че герб е новото БКП ама още малко да ви гледам сеира

79

Стария

преди 12 години

Ний сме бивши атакисти, седесари, комунисти,натрупахме парички, своевременно се осъзнахме, сега сме герберисти!Ние пък до вчера бяхме мафиоти,натрупахме парички и от днес сме настоящи патриоти!Това, което ни обединява, са власт, пари и слава!Ние тук, сме депутати, лично сме избрани от народаи работим ужким в негова изгода,но кажете ни, как добрали се до тоз държавен бастионда не се възползваме и да не нагушим някой милион?

78

аз

преди 12 години

ОООО колко сте прости. Има ли смисъл, с вас да говоря?! Все някой ви е виновен че по душа сте мизерни същества.Това каквото се случва в световен мащаб явно няма значение за вас неграмотниците. ГЕРБ имат лошия късмет да се справят с БСПарски 22 годишни борчове В УСЛОВИЯ НА КРИЗА.Бива бива но вие или сте неграмотни ***, демек маймуни или ***, или сте умствено увредени (демек мръднали от мизерията си) за да не разберете това. Изберете си кое от двете отговаря на съдбата ви.

77

Отговор на 41!

преди 12 години

Драги младежо! Когато един депутат е отзован или напуска парламента, на негово място идва друг от листата на съответната партия. Първо чети, после обмисли, и тогава сподели мнението се. А иначе, ако трябва да се заяждам и да слеза на нивото ти, мога да ти дам да прочетеш една книжка, която пазя от детските си години - за Винету. Четете момчета, учете се, не стойте само пред компютъра.

76

аз

преди 12 години

Предлагам да извадим плашилото Станишеф или Доган? Само една мазохистична измъчена объркана душа може хем да иска да се променят нещата (демек реформи, които цял свят прави и одобрява в България), хем да няма реформи..Общо взето няма начин да бъдете щастливи. Приемете го че каквото и да се прави в дългосрочен план за Българина, той винаги ще е полу-*** защото той само за днес мисли а не какво го очаква след 5 години.На ви Виктори цигари, на ви кебабче, на ви БСПарски популизъм.

75

бай Ганьо

преди 12 години

до: 67 - чист лайносмук си - ГРОБ е отвратителна партия ! Доказателство: Влошаващото се положение в БГ !